Două metode care nu dau greș

Cititor Formula AS
Ca mai toate adolescentele din ziua de azi, visez la o siluetă perfectă, de aceea am încercat tot felul de rețete pentru a scăpa de kilo­gramele în plus.

Multe dintre ele nu au dat rezultate, căci nu fă­ceam altceva decât să mă în­fometez. E adevărat, scă­pam de kilograme, dar peste câte­va luni le puneam la loc. Și asta, până am folosit ur­mă­toarele două rețete; în același timp făceam și câteva exerci­ții fizice, seara (puteți merge de două ori pe săptămână la o sală de fitness):
Cura cu teci de fasole (se gă­sește la Plafar) - se bea pe parcursul unei zile o cană cu ceai de teci de fasole (nu are gust rău). Într-un vas de 1 litru se pun 500 ml apă și 5-6 linguri cu teci de fasole uscată. Se lasă la fiert timp de 15 minute. Cura se ține cel puțin o lună.
Cura cu sucuri de ci­tri­ce - se ține o zi pe săptă­mână, fără să se mănânce ni­mic altceva în acea zi, timp de trei săptă­mâni consecutiv. Se storc 3-4 lămâi, 7-8 grep­frui­turi (sau 12 portocale), astfel încât să obțineți cel puțin 1 litru de suc. Sucul obținut se ames­te­că cu 1 litru de apă (nu se adau­gă zahăr sau miere). Pu­teți slăbi până la 5-6 kg pe lună, dar asta depinde numai de dvs. Succes!

Gabriela - București