Bărbații și delicatele lor probleme de sănătate

Florentin Popa
- Medicamentele naturale LIFE pentru bărbați -

Să recunoaștem: majoritatea bărbaților au o problemă reală în a se deschide și a cere ajutor. Iar dacă au probleme de sănătate din sfera potenței, prostatei sau infertilității, blo­cajul de comunicare devine total. Cum pot fi ajutați într-o asemenea situație? Se pare că tocmai femeile, cu tactul lor, sunt capabile să-i în­țeleagă și să-i ajute. În acest spirit, ne-am adresat d-nei Valentina Negulici, director de comunicare al fir­mei "Bionovativ", produ­că­to­rul medicamentelor LIFE. Azi vorbim despre câteva re­medii eficiente pen­tru pro­ble­mele intime ale bărbaților, dar și despre problemele lor de comunicare.

"Impotența la 20-30 de ani nu mai este o raritate"

- Aș vrea, pentru început, să aflu dacă bărbații apelează la medicina naturistă. Cât de deschiși sunt față de tratamentele cu remedii naturale?

- Mass-media e plină de leacuri pentru pro­ble­mele feminine, fiindcă e în natura noas­tră să ne în­grijim, să fim deschise la nou. Re­viste de sănătate adre­sate exclusiv bărbaților nu veți găsi, în timp ce pentru femei există de ordinul zecilor. Dar și băr­bații au nevoie de sfaturi, de îngrijire, de un dialog despre problemele lor intime. Statisticile medicale din ultimii 20 de ani referitoare la reprezen­tanții sexului masculin sunt sumbre. Aproa­pe unul din doi bărbați de peste 50 de ani are probleme cu prostata. Sterilitatea afec­tea­ză peste 20% dintre bărbații aflați la vârsta reproducerii, iar în privința potenței, statisticile sunt de-a dreptul jenante! Sunt afectați mai ales tinerii aflați la pubertate, care au crescut cu hrană fast-food și au înlocuit jocul în aer liber cu jocurile pe calculator. Aceste obiceiuri au un impact dezastruos asupra sănătății sexuale a ti­nerilor. Vă spun cu toată responsabilitatea: impo­tența la 25-30 de ani nu mai este o raritate!

"Potența este cea mai mare problemă a unui bărbat"

- Din experiența dvs., pentru ce afecțiuni ape­lează cei mai mulți bărbați la medicina naturistă?

- Fără îndoială, potența este cea mai mare pro­blemă a unui bărbat, afecțiunile prostatei și tulbu­rările de dinamică sexuală fiind pe locurile 2 și 3. În timp, echipa Bionovativ a ajuns să înțeleagă mai bine motivațiile bărbaților atunci când e vorba de po­tență. Nu e vorba despre nimic vulgar, ci despre faptul că în societatea noastră, statutul bărbatului este prea strâns legat de sexualitate. Iar mulți dintre cei care apelează la produsul nostru de potență, numit FORTE, nu vor să aibă doar plăceri de o noap­te, ci își vor cumva viața înapoi, vor să-și reca­pete încrederea în sine.

- Și reușește produsul FORTE să le redea viața intimă pierdută?

- În foarte multe cazuri, da, dar nu în maniera pe care o speră mulți bărbați, adică instantaneu. În cazul impotenței, care este mai ales o tulburare core­lată cu uzura organismului, ceea ce s-a stricat în ani nu se poate repara în minute, nici măcar în zile. Cura minimă este de 30 de zile, iar în cazul persoa­nelor în vârstă sau cu probleme mai mari, primele rezultate se văd după 60-90 de zile de tratament.

"Produsul «FORTE» reface vitalitatea în mod profund"

- Medicamentele alopate pentru potență au efecte în câteva minute. De ce varianta naturală acționează atât de lent?

- Și FORTE are, la un număr semnificativ de bărbați, un efect imediat, dar nu asta ne-am propus cu acest produs. Vorbim despre lucruri diferite: me­dicamentele alopate la care faceți referire acționea­ză prin vasodilatație periferică, producând o erecție de moment, într-un mod mecanic. Formula com­ple­xă a produsului FORTE acționează simultan la nivel vascular, hormonal și chiar psihic, refăcând vi­talitatea pacientului în mod profund. Acest pro­ces de regenerare a organismului bărbatului con­duce la îmbunătățirea semnificativă și durabilă a potenței.

- Sună ca-n basme! Deci, produsul dvs., nu doar conferă potență, ci ne face mai tineri și mai fru­moși?

- Despre frumusețe nu avem informații știin­țifice, dar despre întinerire și creșterea forței fizice, da. De fapt, acest produs a fost descoperit acciden­tal: inițial, am dorit să facem un stimulator de efort fizic pentru sportivi. Am folosit niște substanțe înti­neritoare din plante și fructe, numite polifenoli. Bărbații care îl luau ne-au comunicat, mai cu sfială la început, că au o performanță sexuală mult mai bună. Ceea ce a transformat stimulatorul nostru de efort în formula pentru potență a fost un miracol: doi practicanți de sporturi de contact, care deve­niseră impotenți pe fondul abuzului de ste­roizi, și-au recăpătat funcția sexuală, după șase luni de cură. Unuia dintre ei, care avea și probleme car­dio­vasculare, medicul i-a re­dus medicația pentru ten­siune la mai puțin de jumătate după cura cu FORTE.

- FORTE ajută și bărbații de vârsta a treia?

- Cel mai în vârstă pacient care ne-a mulțumit pentru efectul FORTE asupra potenței are... 90 de ani! Am vorbit perso­nal cu el la telefon, era de o sinceritate și un bun simț extraordinare. După ce am vor­bit cu el, mi-am dat seama foarte clar că se­xualitatea, la senectute, își pierde cono­tațiile vul­gare. Este mai degrabă un simbol al vieții bărba­tului, al capacității sale de a fi, de a se bucura de existență.

"În problemele prostatei, medicamentul PROSTAVEG dă rezultate extraordinare"

- Există bănuiala că medicamentele pentru potență agravează adenomul de prostată. Se în­tâm­plă acest lucru în cazul produsului FORTE?

- Referitor la efectele nefaste asupra pros­ta­tei există un sâmbure de adevăr. În doze mari, plante cum ar fi năpraznicul pro­duc (foarte rar, ce-i drept) disconfort urinar. În formula FORTE, năpraznicul e în doze sufi­cient de mici, încât să nu apară acest efect. În plus, pentru problemele prostatei, avem pro­dusul PROSTAVEG, un medicament na­tu­ral cu care am obținut rezultate extraordinare.

- Practic, produceți remedii doar pentru pro­bleme specifice bărbaților?

- Nu chiar, dar tindem spre acest lucru. PROS­TA­VEG, folosit în adenomul de prostată, este în­tr-ade­­văr excepțional: dă rezultate foarte bune în cure de 60-90 de zile. După cura cu PROSTAVEG, su­fe­rinzii de prostată care înainte mergeau de șase ori pe noapte la toaletă, ne spun că dorm fără între­ruperi. Apoi, dispar gradat usturimile și durerile la urinare, iar urina se lim­pezește. În timp, și sexua­li­tatea se îmbunătă­țește după curele cu PROSTA­VEG.

- PROSTAVEG are efecte și în cancerul la prostată?

- Pacienții cu cancer de prostată care au folosit medicamentul au observat o ameliorare: urinarea a devenit mai ușoară și mai puțin dureroasă, iar ni­velul PSA (antigen specific prostatic) a scăzut sem­nificativ.

- Ce le recomandați celor care suferă de im­potență pe fond psihic?

- În cele mai multe cazuri, blocajul psihic apare pe fondul anxietății date de o traumă din viața emo­țională a bărbatului, dar și de stresul de zi cu zi. Re­comand cura cu FORTE, în paralel cu pro­duse pen­tru diminuarea anxietății, ca extractul de Grif­fonia, în combinație cu vitaminele din com­plexul B. Din experiența cu pacienții vă pot spune că folosirea punctuală, de maximum una-două ori, a unui medicament vasodilatator alopat este de mare ajutor. Chiar dacă produsele chimice de po­tență facilitează apariția unei erecții meca­nice, această erecție poate sparge temporar blocajul emo­țional al bărbaților. Ulterior, terapia cu GRIF­FO­­NIA Com­plex B și FORTE stabili­zează rezul­ta­tele obținute.

- FORTE are efecte benefice și în ejacularea precoce?

- Da, mai ales la persoanele la care ejacularea pre­coce este corelată și cu o potență scăzută. Eja­cu­larea precoce este aproape întotdeauna asociată cu o slabă încredere a bărbatului în el însuși, sau în performanța sa sexuală. De aceea, asociem FORTE cu extractul de Sunătoare și complexul B, pentru a reduce excitabilitatea nervoasă. Cu aceas­tă terapie, în timp, bărbatul reușește să-și contro­leze procesul ejaculării.

"Steroizii folosiți pentru dezvoltarea musculaturii pot duce la impotență"

- Ce recomandări aveți pentru bărbații la care impotența s-a instalat pe fondul folosirii unor medicamente?

- Am întâlnit și asemenea cazuri, dar de vină nu sunt doar medicamentele, ci și steroizii folosiți pentru dezvoltarea musculaturii. De câțiva ani ne cer ajutorul tineri de 25-30 de ani, la care impo­tența a apărut pe fondul folosirii unor astfel de dro­guri. În toate aceste cazuri, administrăm FORTE, în tandem cu un extract din planta sud-americană MACCA, iar efectele sunt foarte bune.

- Ați rămas datoare cu un răspuns: sunt des­chiși bărbații la medicina naturistă și la remediile naturale?

- Stereotipul conform căruia toți bărbații sunt la fel este total depășit. Nu, bărbații sunt foarte di­fe­riți, sau același bărbat poate avea, în timp, abor­dări diferite. Când comandă telefonic FORTE pen­tru potență, bărbații sunt foarte timizi. Iar timi­dita­tea aceasta o exprimă fie sub forma re­ți­nerii în co­municare, fie sub forma unui limbaj mai agresiv. Unii au tendința să ceară garanții pentru efec­tul rapid, iar când nu le primesc, închid tele­fo­nul. Cu­rios, după o săptămână sau o lună, bărbații aceia furioși sună din nou, sunt calmi și acceptă ceea ce părea de neacceptat - o cură de mai multe luni cu un produs de po­tență. Și sunt con­sec­venți în trata­ment. Cred că aceasta este ati­tudinea majorității bărba­ților față de medi­cina naturistă: la început o resping și cu timpul o acceptă, mulți fiind mai consecvenți în tratament decât femeile. Iar rezul­tatele terapeu­tice, fie că vorbim de potență, de afec­țiunile prosta­tei ori de tul­burările de dinamică sexuală, sunt pe măsura consecvenței lor!


Produsele FORTE și PROSTAVEG sunt realizate de "Laboratoarele Bionovativ" și pot fi comandate la tel. 0736.371.516 sau online, pe www.life-bio.ro