Săptămâna 22-28 martie

Tana Rosca
- Mercur retrograd ne încurcă socotelile mai abitir decât în urmă cu aproape trei săp­tă­mâni, când a început mișcarea de retrogradație, deoarece între timp s-a întâlnit cu Neptun. Mintea ra­țională și discernământul mercurian sunt îne­cate în noianul de apă neptunian. Din această ca­uză, comunicarea are de suferit, putem înțelege greșit ce ni se spune sau putem greși noi, inducân­du-i în eroare pe alții. Ori putem fi noi cei înșelați. Tocmai din acest motiv e cazul să evităm semnarea unor documente. O veste îmbucurătoare pentru noi toți este că micul benefic Venus intră marți în Pești, semn în care se simte grozav, și spunem că este "în exaltare". Ne rafinează simțul frumo­su­lui, ne face empatici față de cei dragi și, nu în ulti­mul rând, ne mărește și ne nuanțează capacitatea de se­ducție. Dar Marte poate interveni ca factor per­­tur­bator, în sensul că pot apărea dispute, cel mai probabil referitoare la bani -

Semnele cardinale:

BERBECII sunt cu bateriile încărcate la maximum. Gestionați atent această ener­gie, pentru că dacă vă ia valul și cădeți seara lați, puteți avea parte de un somn neodihnitor. Chestiunile bănești lăsați-le pe altă dată. De marți vă vine inspirația sau începe un amor secret.
RACII trec prin stări nostalgice care îi pot inspira, dar în niciun caz nu îi ajută la condus. Dacă nu conduceți, puteți fi uituci, fiți atenți și la acte. Cu cei din an­tu­raj vă înțelegeți cât timp nu e vorba de bani.
BALANȚELE se găsesc într-o dispoziție romantică, până luni inclusiv. Dar asta vă poate face să visați cu ochii deschiși, la serviciu, de marți începând. Încercați să vă con­cen­trați. Dacă vreun coleg vă propune o afacere, cereți un răgaz. Verificați să nu fie o speculație riscantă.
CAPRICORNII caută soluții de a se im­pune fie persoanei iubite, fie copiilor. E posibil să le găsiți pe cele mai eficiente (așa cum vă place dvs.), dar nu folosiți ca instru­ment banii. Dvs. sunteți de regulă buni conducători auto, zilele astea ar fi însă mai bine să nu șofați.

Semnele fixe:

TAURII văd roșu, pentru că aceasta este culoarea lui Marte, aflat în semnul lor. Și cum Marte se ceartă cu Venus (gu­vernatoarea Taurului), așa se pot certa și Taurii cu șefii, dacă simt că li se cuvine o promovare. Stăpâ­niți-vă până marți și nu vor fi urmări negative.
LEII se simt în formă, căci Soarele, guvernatorul lor, trece prin Berbec, unde e deosebit de puternic. Dar nu suficient încât să arunce lumină asupra unor pro­ble­me bănești mai încurcate. Acelea ar trebui luate din urmă (noiembrie-decembrie) și descurcate în aprilie.
SCORPIONII trăiesc fie conflicte in­te­rioare, fie cu partenerul. În ambele ca­zuri e vorba despre un test de gestionare a propriei agresivități. Poate fi vorba și despre niște investiții mai mult sau mai puțin necesare în casă. În amor e cumva prea frumos să fie adevărat.
VĂRSĂTORII sunt ajutați până marți de Venus în semnul lor să nu-și piar­dă cumpătul la serviciu. Șefii dvs. se pot purta complet aiurea și nu mai înțe­legeți ce vor de la dvs. N-ar fi exclus ca una dintre urmări să fie faptul că iar nu vă crește salariul.

Semnele mutabile:

GEMENII se așteaptă probabil la o reu­șită profesională, judecând după prestația pe care au avut-o la finele anului. Dar s-ar putea să vă înșelați, să fi fost manipulați de unul dintre șefi. Cineva vă ponegrește în fața persoanei iubite.
FECIOARELE iar nu mai pricep unde se găsesc în relații. Aveți îndoieli cu privire la cele spuse de partener, dacă sunteți în­tr-o relație stabilă. Dar de marți, minciunile pot de­veni atât de frumoase, că le înghițiți din nou.
SĂGETĂTORII reușesc să privească cu umor harababura din casă sau din familie. Vă prindeți de niște neadevăruri sau con­sta­tați că sunt necesare unele reparații, poate la ca­pi­tolul țevăraie.
PEȘTII nu mai știu nici ei pe ce lume se află. Nu recurgeți la ambiguități sau falsuri dacă faceți greșeli. Asumați-vă. De marți încolo veți putea obține ușor iertarea celor lezați. În weekend nu e bine să conduceți.