Dieta "cinci mâini"

Iulia Vlad
Dieta "cinci mâini" a devenit populară datorită celebrei crea­toare de modă Victoria Beck­ham, fostă membră a trupei Spice Girls, soția marelui fot­balist englez David Beck­ham.

Du­pă naște­rea fiicei sale Harper, în 2011, ea a scăpat în doar două luni de kilo­gramele sarci­nii, afi­șând o si­luetă de invidiat. În­trebată cum a slăbit, Victoria și-a dez­vă­luit metoda, cât se poate de na­turală și sănătoasă.
Timp de două luni, ea a mâncat porții de alimente cât să încapă într-o palmă, de cinci ori pe zi. Regimul in­clude pește fiert sau la grătar, fructe de mare, omletă, carne slabă, brân­zeturi degresate, iaurt, paste, supe-cremă de legume, salate de legume cu ulei de măsline, fructe de pădure, nuci și semințe nepră­jite, la care se adaugă două căni de ceai verde pe zi și foarte multă apă. Vic­toria a elimi­nat din dieta ei dulciu­rile, pâinea, produ­se­le de patiserie, carto­fii pră­jiți, mezelurile și brânzeturile grase, bău­turile dulci și al­coolice. Dacă rețeta ei vi se pare con­vingătoare, experi­mentați-o acum, înainte ca vremea să se încălzească și să ieșiți "la ve­dere" din ascunză­toarea paltoa­nelor.