Cititorii mulțumesc pentru ajutor

Redactia
"Le-am cumpărat copiilor hăinuțe și mâncare"

(Scrisoarea: "Sunt persoană cu handicap grav și îmi cresc singură trei copii", F. AS nr. 1329)

Dragă redacție a revistei "Formula AS",
Vă mulțumesc mult pentru că ați avut milă de mine și mi-ați publicat strigătul de ajutor. Dum­nezeu să vă binecuvânteze pe dvs. și pe cititorii dvs. Le mulțumesc mult și celor care mi-au scris și mi-au telefonat ca să mă încurajeze, asigurându-mă că mă poartă în rugăciuni.
Redau numele celor care ne-au ajutat prin mandat poș­tal: Profir Melanea, Ungu­rea­nu Lu­cia, Iliescu Brân­dușa Florica, Dumitru Ga­briela, Mutsson Sebastian, Grotte Ionel, Periade Lucia, Tudorache Ioan. Prin Banca Transilvania: Fundația "For­mula AS", Dragomir Mi­ha­ela, Săndulescu Mihai Florin, Pop Nicolae, Lu­pu Marieana, Anca Iosif, Crișan Dana Carolina și Badea Alexandra.
Le-am cumpărat copiilor hăinuțe, mâncare și rechizite școlare.
Le mulțumesc mult, pentru tot, tuturor celor care au fost alături de noi, Dumnezeu să vă bine­cuvânteze și să vă răsplătească. Cu respect,
DINESCU EMILIA DANA

"I-ați făcut fericiți pe copiii mei"
(Scrisoarea: "Ajutați-mă cum puteți și cu ce puteți", F. AS nr. 1325)


Bună ziua, prin prezenta scrisoare doresc să mulțumesc pentru ajutorul acordat de revista "Formula AS" și de cititorii săi fideli, în împre­ju­rarea dramatică când am fost internat în sanatoriul TBC Moroeni, eu având 7 copii. Ați sprijinit un om cu adevărat disperat și nevoiaș. Mulțumesc în mod special Fundației "For­mula AS", care ne-a ajutat cu frumoasa sumă de 3000 de lei. Vă rog să mă iertați pentru întârzierea scrisorii de mulțu­mire, dar din cauza bolii stau mai mult prin spital. I-ați făcut fericiți pe copiii mei. Să-i fi văzut, ați fi avut o răsplată a bunătății dvs.
Vă mulțumesc din suflet pentru ajutor și înțelegere.
Cu stimă și respect,
CRĂCIUN GHEORGHE - com. Finta, str. Principală nr. 229, loc. Gheboaia, jud. Dâmbovița, cod 137224, tel. 0723/94.07.63