Săptămâna 5-11 aprilie

Tana Rosca
- Parcă am fi despărțiți în două părți distincte: una care gândește cu claritate și rapiditate (de la Marte în Gemeni) și una care nu gândește ci simte, iar ceea ce simte e că vrea să fie în cu totul altă parte decât în realitatea înconjurătoare (con­juncția Mercur, Venus, Neptun în Pești). Cu puțin efort conștient, le putem concilia pe amândouă, și anume, dându-le o orientare practică. Ne apucăm de un proiect, oricât de simplu dar concret și ne di­recționăm într-acolo, atât gândirea cea ascuțită, cât și inspirația. Dacă doar raționăm și visăm, putem intra în tot felul de încurcături. În schimb, dacă le punem la treabă concret, putem ajunge să ne înfăptuim unele visuri. Marele benefic Jupiter aflat în Săgetător intră în mișcare retrogradă joi. Acest eveniment astrologic ne îndeamnă, de ase­me­nea, către o atitudine realistă și anume, să exa­mi­năm cu obiectivitate feza­bi­li­tatea unor proiecte -

Semnele cardinale:

BERBECII riscă să-și facă un program zilnic supraîncărcat. Mintea vă zbârnâie dar s-ar putea să aveți tot mai puțină răbdare cu cei din anturaj, care nu țin pasul cu dvs. Stările de visare care vă inspiră să demarați proiecte concrete sunt utile, celelalte sunt pierdere de timp.
RACII au planuri și aspirații diverse, dar e nevoie de o triere realistă a acestora. Un prim criteriu este cel financiar, că de­gea­ba ați dori, de exemplu, să plecați la studii în SUA, dacă nu vă țin băierile pungii. Vă puteți totuși înfăptui proiectele, dacă procedați pas cu pas.
BALANȚELE sunt cuprinse de un spirit aventuros, care se poate manifesta în lu­mea ideilor sau călătorind înspre o desti­nație exotică. Poate fi un moment bun pentru a ieși în față. Se poate să simțiți potențialul unei afaceri cre­ative, dar mai lucrați puțin pe amănunte.
CAPRICORNII au o perspectivă destul de confuză asupra peisajului vieții coti­die­ne. Dvs. sunteți organizați, dar în această perioadă puteți confunda orele, datele și chiar per­soanele cu care aveți întâlniri. La serviciu dați ran­da­ment bun, dar nu cereți asta și de la colegii dvs.

Semnele fixe:

TAURII se regăsesc pe parcursul celor două zile când Luna le traversează semnul, respectiv duminică și luni. În­cer­cați să păstrați acest echilibru interior, care e un antidot excelent împotriva tendințelor contrare pe care vi le imprimă Uranus în semnul dvs.
LEII care au o afacere în derulare sau care au talente artistice au posibilitatea de-a câștiga niște bani, fără ca asta să presupună mare efort. Prietenii pun la cale diverse activități, în care e bine să vă implicați. În amor, începeți să analizați lucruri din urmă.
SCORPIONII îndrăgostiți au parte de zile pline de momente idilice. Este to­tuși important să rămâneți cu picioarele pe pământ, pentru că la început, toată lumea își ara­tă laturile cele mai frumoase. Unele proiecte bănești trebuie ajustate de joi încolo.
VĂRSĂTORII sunt predispuși către ieșiri temperamentale în amor sau față de copii, în prima parte a zilei de marți. În­cercați să vă păstrați cumpătul. Faptul că vă cresc veniturile nu trebuie să vă ispitească să faceți cum­pă­rături de dragul cumpărăturilor.

Semnele mutabile:

GEMENII, cuprinși de dinamismul pla­netei Marte, nu mai fac trei lucruri odată, ci încearcă șase. Asigurați-vă însă că e chiar nevoie să vă lansați în atâtea proiecte. Pro­fesional vorbind, puteți primi recunoaștearea unor merite.
FECIOARELE încearcă să se dumi­reas­că dacă nu cumva e cazul să facă o schim­bare majoră de direcție în viață. De exem­plu, să schimbe domeniul de studii ori de activitate. Sau să plece în altă țară. Oricum ar fi, nu vă grăbiți în decizii.
SĂGETĂTORII încep să-și pună diverse întrebări legate de oportunitatea de-a con­ti­nua proiecte personale începute prin toam­nă. E bine să vă faceți un bilanț în sensul acesta.
PEȘTII trăiesc într-o realitate roz-bonbon, legănându-se în vise, dintre care unele sunt chiar realizabile. Trebuie doar să vă mo­bili­zați puțin, căci aveți energia necesară de-a-i ins­pira pe alții cu proiectele dvs. În familie pot apărea disensiuni, legate de anumite decizii.