"Ovulele naturale PROPOLICIUM mi-au rezolvat toate problemele ginecologice și am reușit să aduc pe lume un bebeluș sănătos"

Cititor Formula AS
Dragi Ași,

Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru solu­țiile naturale de tratament pe care le prezentați în paginile revistei "Formula AS"! Ghidându-mă după o astfel de informație prețioasă, am reușit să aduc pe lume un bebeluș perfect sănătos! Aveam mari probleme ginecologice și am apelat la terapia cu ovule naturale Propolicium, despre care am citit un interviu în revistă. De-a lungul timpului mi-am tratat cu această terapie afecțiuni gine­co­logice la care tratamentele alopate n-au dat niciun rezultat: o rană pe col, vaginoză bacteriană, ovare polichistice (în prezent ovarele mele sunt perfect funcționale, fără niciun chist, iar menstruația îmi vine cu regularitate). Ultima dată am urmat terapia cu Propolicium Forte timp de două luni, pentru vaginoza bacteriană, pe care am tratat-o cu succes. Am rămas însărcinată foarte ușor, iar imunitatea mea din timpul sarcinii este foarte puternică. Cred cu tărie că această terapie a contribuit foarte mult la îmbunătățirea stării mele de sănătate. Voi apela cu mare încredere la această terapie dacă va mai fi nevoie și o recomand cu drag tuturor femeilor cu probleme asemănătoare! Vă mulțumesc!
ALINA - e-mail: ursu_ioana_alina@yahoo.com

(Detalii despre tratamentul cu produsele naturale din gama Propolicium găsiți pe www.tratament-propolicium.ro sau la tel. 0722.450.760 - Andy Liciu)