"Ajutați-ne cu tratamente pentru rinită cronică"

Cititor Formula AS
"Am un chist ovarian cu diametrul de 7 cm"

(Răspuns pentru BEATRIS - Craiova, F. AS nr. 1153)

Trimit revistei o rețetă de o mare eficien­ță în vin­decarea nodulilor mamari și a chisturilor ova­riene. O știu de la un mare apicultor și toate femeile care au pus-o în practică au fost salvate, cu condiția ca orga­nis­mul să fie matur. Iată rețeta: se amestecă 100 g miere de al­bine curată cu 50 g Apilarnil, și se iau zilnic cel pu­țin trei linguri. Se pot lua până la maximum 100 g zilnic. Acest tratament ține trei luni. După trei luni, organismul este curățat de chisturi sau noduli mamari. Cu prietenie,
ELVIRA - Craiova

"Cum pot scăpa de vegetația vaginală?"
(Răspuns pentru CORNELIA I. - Brăila, F. AS nr. 1250)


Fiica mea a avut exact aceleași probleme ca dvs. și s-a vindecat făcând spălături locale cu ceai de rădăcină de tătăneasă. Se găsește la Plafar și scrie pe pungă cum se prepară.
MIHAELA D. - Târgoviște

"Fiica mea are artroză mandibulară"
(Răspuns pentru CATRINA - Galați, F. AS nr. 1281)


Celebra vindecătoare bulgară Vanga recoman­dă: se taie o ceapă pe lungimea ei. În mijlocul celor două bucăți rezultate se toarnă două picături de gudron, după care se aplică pe locul dureros (pe partea din afară a cavității bucale). Eu m-am vin­decat în felul acesta de artroză man­dibulară, fă­când în plus și raze ultrascurte și ultrasu­nete, două serii a câte zece ședințe. Vă doresc succes,
IULIANA - București

"Ajutați-ne cu tratamente pentru rinită cronică"
(Răspuns pentru GEORGETA, F. AS nr. 1305)


Vă propun un tratament care, deși nu produce o vin­de­care to­tală, vă va ameliora mult sufe­rința și, ori­cum, a fost singurul care în cazul meu a dat re­zul­tate. Tra­ta­men­­tul pre­supune multă răbdare și per­se­verență și cons­­tă în spălarea zonei, prin inspi­rare de ceaiuri de mu­șe­țel, găl­benele, coada-șori­celului, alter­nate cu apă să­ra­tă, timp de 3-4 săp­tă­mâni. Dacă aveți posibili­tatea să mer­geți la Govora sau Herculane și să faceți trata­ment cu apele mine­rale din zonă, ar fi foarte bine, dacă nu, re­zu­mați-vă la cele reco­mandate mai sus. Cum se fac insti­lațiile? Stând cu capul aplecat într-o parte, se in­spi­ră cea­iul sau apa sărată pe o sin­gură nară, pe cea­laltă obtu­rând-o cu degetul. Lichidul va ajunge în gură, de unde va fi arun­cat. La început va fi foarte greu, dar nu trebuie să aban­­do­nați. Veți observa că pe mă­sură ce veți continua trata­men­tul, nările se vor decongestiona, rezol­vând ast­fel și problema sinuzitei, și vă veți simți alt om. La o șe­din­ță se fol­osesc circa 200 ml ceai sau apă călduță sărată, și se inspiră când pe o nară, când pe cealaltă. Sănă­tate!
SILVIA - București

"Mama mea are căile biliare înfundate"
(Răspuns pentru CAMELIA G. - București, F. AS nr. 1314)


La vârsta de 19 ani, am avut icter mecanic. Am urmat tratamentul prescris de doctorul din cartier, dar pe zi ce tre­cea, mă îngăl­beneam și mai rău. Vecinele i-au spus ma­mei mele că până nu mă taie sub limbă sau în frunte, ca să-mi curgă tot sângele rău, nu mă fac bine. Tăiatul sub limbă era riscant, deoarece puteai să rămâi mut, iar tăia­tul în frunte lăsa o urmă sub formă de cruce, pentru toată viața. Am aflat de două doamne în vârstă, surori, cărora le dădeai trei litri de alcool rafinat și îți dădeau un litru de băutură de plante cu alcool. Am urmat tratamentul două zile și am făcut icter negru. Am fost internat de urgență la Spitalul Brâncovenesc, unde am stat șase săptă­mâni. (V-am spus peripe­țiile mele, ca să le fie de învățătură și altora.) După exter­nare, am ținut regim șase luni. Vi-l recomand, pentru a vă fi de folos: * Lă­mâie, cel puțin două pe zi, și miere de albine, de trei ori pe zi, câte o lingu­riță. * Carne de vițel friptă la grătar, în sânge, la prânz, câte 150-200 g. * Pește - șalău sau știucă - rasol, acrit cu zeamă de lămâie. * Car­tofi fierți, câte unul sau doi pe zi, serviți calzi, fără sare. * Sa­lată de foi de păpădie, acrită cu zeamă de lămâie. * Sa­la­tă de mor­covi, sfeclă roșie și gulii, în proporții egale, dată pe răzătoarea mare, acrită cu zeamă de lămâie. * Brânză de vaci proaspătă, ne­sărată. * Spanac, ștevie, untișor, ur­zici - fierte. * Fruc­te: portocale, mandarine, grepfruit, ci­reșe, stru­guri, pepene.
PETRE M. - Timișoara

"Știe cineva un leac să-mi vindec picioarele bolnave?"
(Răspuns pentru MARIANA I. - Slatina, F. AS nr. 1319)


Suferința dvs. m-a încercat și pe mine, ime­diat după pensionare, când am început să beau cafea. Cât am fost ac­ti­vă, nu am simțit această dorință, dar ulterior, având mai mult timp li­ber, am înce­put să stau și eu la o cafeluță. Dar odată cu cafeaua, a început și senzația de arsuri în tălpi, care s-a accentuat, până ce mi-a cuprins o venă din bolta pi­cio­rului drept, care îmi provoca arsuri și du­reri tot mai ac­centuate. În cele din urmă, m-am ho­tărât să renunț la cafea, și durerile mi-au tre­cut ca prin far­mec. Nu știu dacă situația mea se potrivește cu a dvs., dar încercați să renun­țați la cafea.
MONICA G. - jud. Alba

"Băiețelul meu face febră în mod repetat"
(Răspuns pentru IRINA R. - Cluj, F. AS nr. 1329)


Diagnosticul băiețelului dvs. nu poate fi elucidat decât într-un spital, unde se pot efectua investi­gații în direcția unei boli subacute la nivelul regiu­nii oto­mastoidiene ori la nivelul rinichilor, al articu­lațiilor, ori poate fi vorba de o mal­formație conge­nitală, pe care s-a grefat o infecție banală. Dacă puteți obține un bilet de internare la secția de pedia­trie de la Spi­ta­lul Fundeni, cred că se va spune ultimul cuvânt referitor la acest caz.
MARIA S. - București

"Zona Zoster pe nervul trigemen = dureri cumplite"
(Răspuns pentru MARCEL H. - Rm. Vâlcea, F. AS nr. 1349)


Vă recomand următorul tratament, pe care și eu l-am folosit cu succes: în faza inci­pientă, medicul mi-a recomandat Zovirax (un­gu­ent) + Aciclovir (pastile). Întrucât Zoviraxul este scump și tubul este mic, după ce l-am ter­minat, am folosit în continuare alifie de găl­be­nele și am tamponat zona cu bitter suedez (ungeți zona în prea­labil cu alifie). În câteva săptămâni, rana s-a vinde­cat. Sper ca trata­men­tul să-i fie de folos și soției dvs.
LAURA P. - Brașov

"Sufăr de tremor esențial"
(Răspuns pentru GETA, jud. Bacău, F. AS nr. 1360)


Încercați și luați dimineața și seara, înainte de mâncare cu 20-30 minute, câte o linguriță cu Bitter suedez, în puțin ceai de salvie. Tratamentul du­rează cât vă simțiți bine cu el. Cea­iul îl țineți la opărit apro­xi­mativ trei mi­nute, dacă este uscat, și în jur de două minute, frunzele verzi, tăiate mărunt. Doam­ne ajută!
LAUREAN F. - Timișoara

"Am nămol la vezica biliară și steatoză hepatică"
(Răspuns pentru MAGDA O., F. AS nr. 1360)


Stimată d-nă Magda, intenția mea de a vă ajuta este atât de mare, încât vreau să vă spun de la înce­put că eu am scăpat și de nămol, și de steatoza he­pa­tică, și de un virus C, și de un adenom de pros­ta­tă. De fapt, eu am încercat inițial să scap de ade­no­mul de prostată, și leacurile pe care le-am luat m-au scă­pat de toate bolile. Dragă doamnă, nu știu cât ați mers dvs. pe la doctori, dar eu făcusem cărare pe la ușile domniilor lor. Vreau doar să fac o precizare, sunt un om care crede în destin și nu vreau să îm­prăștii energii rele asupra nimănui, așa am fost eu predestinat. În concluzie, toate trata­mentele pe care le-am luat, chiar dacă au ameliorat boala pentru moment, niciunul nu a rezolvat-o. Doamna mea este o cititoare înrăită a revistei "Formula AS", iar eu, deși un om neîncrezător, atunci când nu am avut încotro, am ascultat-o și eu într-un final. Acum îmi pare rău că nu am ascultat-o de prima dată.
Deci, în felul acesta, prin paginile "Formulei AS" am găsit produsele Secret Herbs, care m-au salvat de drumuri la doctori, și care m-au ajutat să scap de boli. Așa cum vă spu­neam, am luat trata­mentul pentru prostată, care l-a uimit, după 7 luni, și pe doctorul meu, văzând că toate analizele erau bune și, clinic, prostata mea era mai sănătoasă decât înainte de a se îmbolnăvi. Când m-am dus, ca de obi­cei, pentru analizele periodice pe care trebuie să le fac pentru hepatita C, viremia era normală, ficatul normal, încât medicul neîncre­zător, m-a tri­mis încă o dată să fac analizele. Nu îi venea să crea­dă ce s-a putut întâmpla. Nu i-am spus nimic, îmi era frică de el, așa că m-am dus să îmi fac analizele, dacă lui nu îi venea să crea­dă, eu cum aveam să cred? Am repetat anali­zele, erau la fel de bune.
Cât despre mâlul de la fiere, avea nevasta mea o rețetă, tot de prin "Formula AS", de acum câțiva ani, cu 5 rădăcini de păstârnac, pe care le-am fiert cu apă cât a cuprins ca să le acopere, până când apa a ajuns la jumătate. În fiecare dimineață, în loc să beau țuică (interzisă la ficatul meu bolnav), am băut cu păhărelul de țuică din apa aceasta, pe care am adunat-o după ce am fiert păstârnacul. Și uite așa am scăpat și de nămol.
Doamnă, minuni se întâmplă tot timpul, numai că nu vrem să le recunoaștem.
Vă doresc succes în a scăpa de problemele dvs. care nu sunt prea ușoare. În ce privește mulțumirile pe care vi le aduc dvs., celor de la "Formula AS", care aveți atâta grijă față de noi, sunt prea multe pen­tru a le putea exprima. Mulțumesc din suflet, vă do­resc sănătate și toate cele dorite.
Produsele Secret Herbs pot fi comandate la tel. 0748/11.24.20, 0748/11.24.21.
Cu nemărginită apreciere,

MITICUȚĂ - Târgu-Mureș