Săptămâna 10-16 mai

Tana Rosca
Planetele s-au vorbit să se întâlnească în Taur. Uranus, Soarele și Mercur au format deja un co­mitet de primire pentru sosirea, miercuri, a stă­pânei acestei zodii, Venus. Ce rezultă pentru noi din această întrunire? Idei interesante, poate chiar ge­niale, din partea lui Mercur și a lui Ura­nus, pla­netele care guvernează procesele mentale. Le pu­tem pune în practică cu folos, pentru că Venus fa­ci­litează transformarea lor în câștiguri materiale. Se poate și să ne descoperim vreun talent nou sau să ne dăm seama că unul pe care ni-l știm deja se poate solda cu beneficii materiale. Între prie­tenie și amor pot apărea multe nuanțe, ceea ce poate crea confuzie în viața noastră sen­timentală. Dar, luni mai ales, pot apărea opor­tu­nități de-a cu­noaște persoane noi de care să fim atrași din prima. O altă variantă ar fi că ni se ofe­ră posi­bilitatea de-a câștiga niște bani în plus, probabil sub forma unei colaborări.

Semnele cardinale:

BERBECII se bucură de prezența lui Venus în semnul lor până marți inclusiv. Farmecul ei vă va ajuta să obțineți cele mai bune rezultate, în cazul în care aveți de negociat termeni contractuali. Drumurile de miercuri pot duce la întâlniri norocoase în plan personal.
RACII au o activitate socială bogată, dar care poate deveni la un moment dat obo­sitoare. Plăcerea de-a participa la diferite eve­nimente vă revine miercuri. Până atunci, preferați să consolidați bu­nele relații cu șefii dvs., care vă apreciază creativitatea.
BALANȚELE pot conta, până marți, pe atitudinea pozitivă a partenerului lor de cuplu ori de afaceri. De miercuri, o investiție poate să se dovedească neobișnuit de bună ori vă simțiți tentați de o aventură.
CAPRICORNII au ocazia să se eli­be­reze de o parte dintre responsabilități. Ajutorul atât de util poate veni din partea unei femei din familie, până marți. Începând de miercuri, vă simțiți admirați (pe drept) ori puteți înregistra un succes bănesc considerabil.

Semnele fixe:

TAURII nu se simt bine când eve­ni­mentele încep să se precipite. Chiar dacă sunt îmbucurătoare. De abia de miercuri începeți să vă liniștiți și să puneți lucrurile în pers­pectivă. Mai ales că și chestiunile bănești se mai limpezesc și nu mai e atâta presiune asupra dvs.
LEII sunt derutați în privința carierei. Căutați altceva, nu mai puteți suporta li­mitări sau schimbări abrupte de situație. Dar nu luați decizii pripite, căci de miercuri, Venus poate să vină cu o soluție cu care să fiți mul­țumiți cu-adevărat. Sau vă găsește opțiuni multiple.
SCORPIONII acumulează energie emoțională. Folosită judicios, ea vă poate fi de folos pentru a face față nume­roa­se­lor solicitări din relația de cuplu ori aso­cie­re. De miercuri, intervine o bine­ve­nită destin­de­re, căci partenerul începe să se gândească și la ne­voile dvs.
VĂRSĂTORII au o mulțime de lu­cruri de rezolvat pe-acasă. Toată lumea din fa­milie așteaptă să vă ocupați de toate cele, de la reparații, la implicarea în problemele edu­­ca­ționale. Începând de miercuri, cineva se în­dură să vă ajute.Vă puteți aștepta la o idilă-surpriză.

Semnele mutabile:

GEMENII sunt încă sub înaltă tensiune, așa cum se întâmplă de fiecare dată când Marte trece prin zodia lor. Nu mai treceți însă prin înfruntări majore. Un rol important în liniștirea dvs. îl pot avea prietenii.
FECIOARELE se găsesc în preajma unor decizii importante. Sau poate fi vor­ba despre evenimente ori întâlniri cu per­soane care să vă facă să vă reconsiderați amintirile.
SĂGETĂTORII trebuie să aibă răbdare cu un partener de cuplu ori de afaceri, pen­tru că numai așa situația se poate în­toar­ce în favoarea dvs., de miercuri încolo. Luni aveți o zi bună în amor sau niște bani vă pică din cer.
PEȘTII care doresc să finalizeze în cei mai buni termeni un proiect financiar ar trebui să se străduiască s-o facă până marți inclusiv. În felul acesta vă faceți timp să vă des­tin­deți cu amicii, rudele sau vecinii. Și din această in­terac­țiune vă puteți alege cu un câștig.