Să-l ajutăm pe Lucky!

Otilia Teposu
Câteodată, întâmplările pe care le trăim ne sunt date ca să ne cunoaștem mai bine, alteori, ele ne ajută să-i cunoaștem pe cei cu care ne întâlnim sau lângă care trăim.

Acum câteva zile am găsit la marginea unui cimitir sătesc un cățel rănit, care nu putea merge, ci se târa folosindu-se doar de picioarele din față. Era atâta de epuizat de foame și de suferință, încât de-abia mai scâncea. Nu era chip să-l lăsăm acolo părăsit. L-am luat și l-am adus la o clinică din București. Soțul meu n-a avut nicio ezitare când a fost vorba să-și asume răspunderea pentru tratarea lui și să achite ca avans la tratament toți banii pe care-i aveam în acel moment. Dar... n-am bănuit ce va urma... Cățelului i s-au făcut analize, radiografii și tratamente pentru a-l aduce într-o stare cât de cât apropiată de normalitate. Din păcate, radiografiile au confir­mat multiple fracturi la nivelul pelvisului și la piciorul drept din spate. Urmează, așadar, o inter­ven­ție chirurgicală destul de di­ficilă. Ultimele analize arată că Lucky - așa cum l-am botezat - este foarte anemic și a trebuit să facem alte analize și să cum­părăm sânge pentru transfuzii. Sperăm ca acesta să îl ajute să-și revină, ca să poată fi posibilă operația. Și mai sperăm în ajutorul dumneavoastră, al celor pentru care lumea nu este locuită de oameni și animale, ci de suflete lăsate de Dumnezeu pe pământ.
Toate cheltuielile de până acum au dezechi­librat serios bugetul nostru modest. Am fost spri­jiniți și de colegii de serviciu, cărora le-am po­vestit întâmplarea, dar ne-ar prinde tare bine dacă și alți iubitori de animale și de necuvân­tă­toare ne-ar ajuta să completăm sumele necesare inter­venției chirurgicale și tratamentului posto­pe­rator. Să nu credeți cumva că vrem să dăm înapoi sau că regretăm că l-am salvat. Nu, în niciun caz! Am proceda exact la fel dacă am fi puși într-o situație similară, pentru că nu se poate să nu te oprești atunci când de ajutorul tău, de intervenția ta rapidă depinde o viață. Indiferent dacă este vorba de un suflet de animal sau de un om.
Nu vrem să-l abandonăm pe Lucky-Norocel, dar pur și simplu suntem depășiți de costul trata­men­telor și al intervenției chirurgicale de care are ne­voie. Vă rugăm, ajutați-ne să-l salvăm pe Lucky!
Pentru informații suplimentare și pentru a vă trimite acte și documente despre tratamentele și cheltuielile de până acum, numele și adresa clinicii în care este internat etc., puteți suna la Sorina, tel. 0723/63.73.05 sau la Dan, tel. 0724/34.33.05.