Răspuns pentru SPIRIDON - Buzău, F. AS nr. 1363 - "Știe cineva un tratament naturist pentru lichen plan?"

Redactia
Dr. LUCICA SIMA - ROMVAC COMPANY SA - Centrul de Imunologie, Șoseaua de Centură nr. 7, Voluntari, Ilfov, tel. 0737/50.10.60, 0722/85.12.77, 021/350.31.09, fax: 021/350.31.10, www.imunoinstant.ro

În cazul afecțiunii complexe de care bunica dum­neavoastră suferă este necesar ca dânsa să efectueze analize de labora­tor pentru a fi stabilit un diagnostic de certitudine, respectiv examen micro­biologic cu antibiogramă și/sau anti­fungigramă pentru identificarea a­gen­tului patogen/ agenților patogeni care au provocat și/sau complicat afec­țiunea de bază, și o puncție biop­sică din leziuni, pentru stabilirea corectă de lichen plan. Varianta naturală a dife­rite­lor terapii medica­mentoase exis­tente pe piață este reprezentată de gama de produse Imunoinstant, ce conțin anticorpi cu specifi­citate pentru o paletă largă de bacterii, fungi sau virusuri. În plus, produsele din ga­ma Imuno­instant se caracte­ri­zează prin activitate antimicrobiană, anti­inflamatoare și imunomo­dula­toare. Pentru a beneficia de tera­pia cu aceste produse naturale, este nece­sară o programare la Cabinetul de Medicină Comple­mentară din cadrul Companiei Romvac, unde să vă prezentați însoțiți de buletinele analizelor de laborator.
Multă sănătate!

"Nu pot scăpa de infecție urinară cu Enterococcus Spp"
(Răspuns pentru SILVIA, F. AS nr. 1361)


Stimată doamnă, în cazul dumneavoastră este vorba, cel mai probabil, de o infecție rebelă la tratamentul clasic cu antibiotic. O alternativă efi­cientă și naturală la terapia antimicrobiană este reprezentată de gama de produse Imunoinstant. Acestea sunt obținute în cadrul companiei Romvac, având ca principiu activ imunoglobuline cu speci­ficitate față de o paletă largă de agenți patogeni, inclusiv Enterococcus spp. Medicul terapeut din cadrul Cabinetului de Medicină Complementară Romvac recomandă, în primul rând, efectuarea unor analize medicale recente, care să stabilescă diag­nosticul cert de infecție urinară cu Ente­rococcus spp; rugămintea este, odată ce aveți aceste buletine de analize, să contactați echipa Cabinetului pentru o programare în vederea unei consultații. Pe baza consultului clinic și a analizelor efectuate, medicul va stabili un protocol de administrare a aces­tor produse, cu rezultate certe.
Multă sănătate!


Ing. BOGDAN VICTOR - specialist în fitoterapie, reflexoterapie și bioenergie - București, tel. 021/242.67.36, 0723/74.23.98 (între orele 20-22)

"Am patru hemangioame pe ficat și insuficiență venoasă"
(Răspuns pentru MIHAELA D. - Botoșani, F. AS nr. 1364)


Tumora benignă (hemangiomul), localizată la ficat, se poate trata naturist cu același tratament cu care se tratează cancerul hepatic. Și într-un caz și în celălalt, este vorba de celule degradate, în dife­rite stadii.
Tratamentul naturist pe care vi-l propun este alcătuit din:
Regim alimentar
Bolnavul va consuma, timp de 6 luni, doar urmă­toarele alimente: orez, grâu încolțit, porumb, portocale, linte, fasole (boabe mari - se va înlătura pielița de la boabele de fasole după fierbere), mazăre dulce, spanac, morcov, dovleac, castravete, sfeclă, conopidă, varză, toate produsele lactate ca lapte dulce, lapte nefiert prins, caș proaspăt fără sare, unt, smântână, brânză de vaci cu miere de albine, cașcaval fără sare - cu excepția iaurtului și a brânzei telemea, struguri, cireșe, curmale, mig­dale, stafide și fructe dulci (banane, piersici, pere, prune, mere Golden, pepene verde, miere de albine (miere vie). Pentru gătit veți folosi unt în loc de ulei.
Alimente interzise
Tot timp de 6 luni, bolnavul va trebui să evite următoarele alimente: vită, porc, berbec, pește, bivol, pasăre, verdețuri (ceapă verde, praz, usturoi verde, ridichi, frunze de pătrunjel), păstăi de orice fel, fasole soia și produse din soia, cartofi, ciuperci, oțet, fructe acre (mere acre, prune necoapte, ananas, lămâie), băuturi alcoolice, ceai, cafea și alte bău­turi, sare, ulei, fructe prea coapte (banane de cu­loare maro, prune foarte moi, pere), murături, ouă.
Alimentele care nu sunt mențio­nate în cele două grupe sunt, de asemenea, interzise.
Automasajul
Masajul terapeutic este bine să și-l facă bolnavul singur (auto­ma­saj).
Pentru a vă putea trimite instruc­țiunile, tabelul cu zonele de masat, durata masajului și planșele afe­rente, vă rog să-mi comunicați adre­sa dvs. la tel: 0723/74.23.98 - orele 20-22.
Terapia mentală
Un om care se confruntă cu o boală și are o mentalitate încre­zătoare în vindecare va determina organismul să se mobilizeze în vederea însănă­toșirii rapide. Dorința de vindecare duce la însă­nătoșire prin determinarea subconștientului să se mobilizeze în acest sens, ceea ce în final determină creierul să acționeze după informațiile stocate în celule de acizi nucleici A.D.N. și A.R.N., pentru orice afecțiune. În acest sens este bine să spuneți de 10-15 ori, cu voce tare sau în gând, în fiecare zi, următoarele: "Trebuie să mă fac bine!", "Mă fac bine!", "Doamne Dumnezeule, ajută-mă să mă fac bine".
Rețete naturiste
Cancer la ficat, metastaze la ficat
O linguriță de pulbere de pedicuță, una de pulbere de tătăneasă și una de pulbere de obligeană (rădă­cinile plantelor, uscate și râș­nite) se pun în 1/2 litru de apă și se lasă să se macereze la temperatura camerei, de seara până dimineața. A doua zi, preparatulul se filtrează. Se­parat, se opărește încă o lin­guriță de pulbere de pedicuță, cu o cană de apă clocotită, se lasă să se răcească și se strecoară. În final, se combină cele două preparate (infuzia și maceratul) și amestecul astfel obținut se bea în 3 reprize, înaintea meselor prin­cipale cu o jumătate de oră. Tratamentul se ține 42 de zile.
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Regimul este următorul:
* Timp de 10 zile se consumă numai cereale Yang (grâu, orez, mei și hrișcă, fierte sau măcinate și transformate în turtițe). În afară de apă și sare nu se mai acceptă nimic altceva. Se mănâncă pe sătu­rate, în două sau mai multe mese/zi. În niciun caz nu se va răbda de foame în timpul curei.
* În cazul unor afecțiuni cro­nice, este indicat să se urmeze mai multe cure succesive de câte 10 zile, cu pauză de 3-4 zile între ele, până la vindecare. În pauză și încă 3-4 luni după însănătoșire, se va ține o dietă lactovegetariană pură.
* Se beau 2 litri de apă plată pe zi.
* Dacă apare tendința de constipație, se fac clisme.
* După încheierea acestui regim, crește vita­litatea, capacitatea de muncă, se îmbunătățesc me­moria și capacitatea de concentrare, somnul devine mult mai odihnitor. Are loc o reîntinerire, revi­talizare și regenerare.
Tumora hepatică
Într-o sticlă de 1,5 litri de culoare închisă, se pun la macerat: 350 g rădăcină de leuștean dată prin răzătoarea mare, 350 g miere de albine cu­rată, 350 ml vin de țară curat - timp de o săp­tămână. Sticla va sta la întuneric, agitându-se de câteva ori pe zi.
Se ia câte o lingură, de trei ori pe zi, cu o jumă­tate de oră înaintea meselor principale, cu tot cu leuștean. Între timp se pregătește o altă porție din amestecul de mai sus. Cura se întrerupe după vindecare. Concomitent, se urmărește ecografic evo­luția bolii.
Tratamentul trebuie completat cu ceai de tătă­neasă, 1 litru pe zi, iar pe regiunea ficatului se vor aplica comprese călduțe cu terciul rămas de la fiertura plantei, seara, la culcare, timp de trei ore.
Notă: Rețetele se fac pe rând, la alegerea dvs.
Vă doresc însănătoșire grabnică!


Farm. spec. PAUL TISMAȘ - tel. 0752/84.50.50, e-mail: aroma_tis@yahoo.com

"Doresc tratament pentru sindromul Zollinger - Ellison" 
(Răspuns pentru AURA - București, F. AS nr. 1349)


D-nă Aura, suferința dvs., ca de altfel toate ma­la­diile digestive, este strâns legată de stilul de viață și de o ali­mentație nesănătoasă. Trebuie să evitați emo­țiile nega­tive, stresul, fumatul, iar din alimentație trebuie scoase: pre­paratele culinare cu rântaș, tocătura (salam, cârnați, conserve), ali­mentele prăjite în grăsime, în spe­cial animală, și, în general, tot ce înseamnă carne de porc. Obișnuiți-vă să folosiți turmericul (Curcu­ma) drept con­di­ment, fiind util în cazul afecțiunii dumneavoastră.
Ca medicație, vă recomand un preparat conce­put de mine, ca neutra­li­zant al excesului de acid din sucul gastric (în caz de hi­peraciditate gastrică), care, prin carbonatul de calciu din compoziție, are și efect de legare și concentrare a bolului fecal. Acest preparat conține: Acid hialuronic (ca cicatrizant și epitelizant al mucoasei gastrice), Curcu­ma (Tur­meric), Bismut sub­nitric, Oxid de Magneziu, Bicar­bonat de Sodiu, Car­bonat de Calciu și, opțional, în caz de dureri, pun și puțină Anestezină. Se admi­nistrează de 2 ori pe zi, între mesele principale, cam la 2 1/2 ore distanță. (De regulă, ora 11 a.m. și 21- 22, înainte de culcare.)
Dacă doriți acest preparat, vă rog să-mi expediați prin tel. (whatsApp) 0752/39.80.40 sau e-mail: aroma_tis@yahoo.com numele și adresa de poștă, pentru a vă expedia coletul. 
Cu stimă.