Cazuri de extremă urgență

Redactia
"Nu mă sperie foamea sau frigul, ci faptul că nu am bani pentru tratament"

Dragă redacție "Formula AS",
Numele meu este Digă Mihaela Lăcrămioara și locuiesc în sat Hodivoaia, com. Putineiu, jud. Giurgiu. Am citit în revista dumneavoastră atâtea cazuri încât îndrăznesc să vi-l prezint și pe al meu.
Am fost abandonată de mică și luată de suflet de o familie. Părinții adoptivi m-au crescut așa cum au putut, dar când eram încă la o vârstă fra­gedă, s-au stins unul după altul. Rămasă din nou sin­gură pe lume, am încercat să mă descurc așa cum am putut. Am muncit cu ziua pe unde am găsit, dar boala a pus stăpânire pe mine. Pe data de 28 august 2017, am ajuns la Spitalul Județean Giur­giu, în comă. Am fost transferată imediat la Spitalul Colțea București, unde am și fost operată de urgență. Mi s-a implantat o canulă traheală în gât. Pe lângă aceasta, mi s-a pus diagnosticul de pa­ralizie recurențială bilaterală. Singură în spital, am intrat în depresie, și a trebuit să merg la psi­holog după externare. Ulterior, am fost pensionată și am o pensie de handicap în valoare de 375 de lei. Periodic, trebuie să merg la spital la București, dar nu am banii necesari pentru aceste drumuri și nici pentru medicamente. La București merg pentru schimbarea canulelor și CT, iar la Giurgiu, merg la medicul neurolog. Aceste drumuri le fac o dată la 3 luni. Trăiesc de pe o zi pe alta, și chiar dacă nu mă sperie foamea sau frigul, mă îngrozește gândul că nu am bani pentru tratament și drumurile la spital. Am 46 de ani și locuiesc într-o casă dărăpănată, fără curent electric. Nu am mai avut cu ce să-l plătesc. Ori­cine do­reș­te poate su­na la pri­măria co­mu­nei, să se con­vingă că nu mint. Domnul Iisus îmi este martor.
Apelez cu încredere la dumneavoastră, dragi cititori, poate mă puteți ajuta din puținul vostru. Orice ajutor este bine venit.
DIGĂ MIHAELA LĂCRĂMIOARA - Șos. Alexandriei nr. 55, sat Hodivoaia, com. Putineiu, jud. Giurgiu, cod 087186, tel. 0735/85.66.98

"În urma incendiului, mama mea a paralizat"

Stimată doamnă Sânziana Pop,
Subsemnata Țuțu Adina, din orașul Bârlad, prin prezenta vă aduc la cunoștință următoarele: la data de 02.10.2018, în jurul orei 12, eram acasă, împreună cu mama mea, Țuțu Florica, aflându-ne amândouă în bucătărie. În acel moment, am simțit un miros de fum dinspre dormitor. Când m-am dus să văd ce s-a întâmplat, mobilele erau cuprinse deja de foc. Ne-a ars toată casa, de la un scurtcir­cuit provocat de un reșou vechi. Oameni de suflet, vecinii ne-au sărit în ajutor cu cât au putut. Situația noastră este dezastruoasă. În urma incendiului mama, bolnavă și vârstnică, a paralizat pe loc. Eu am 50 de ani și trăiesc din pensia mamei, care are 80 de ani. Avem nevoie de hrană și de medi­ca­mente. Vă rog frumos, ajutați-ne!
Cu respect, vă mulțumesc anticipat!

ȚUȚU ADINA - str. Pictor N. Tonitza nr. 3, bl. A4, sc. A, ap. 17, et. 4, Bârlad, jud. Vaslui, cod 731059, tel. 0335/41.43.54