Săptămâna 26 iulie - 1 august

Tana Rosca
Mercur retrograd în Rac ne anunță că a venit vremea să ne uităm prin casă și să vedem ce reparații ar trebui făcute. Momentul e prielnic. Micul benefic Venus trece duminică în Leu, probabil pentru a flirta cu cele două planete ale masculinității aflate deja acolo: Soarele și Mar­te. Poveștile de dragoste întrunesc deopotrivă pasiunea și tandrețea. Poate fi o poveste ca-n fil­me, dar durata nu este inclusă în pachet, zice Ura­nus din Taur. Cei cu înclinații artistice pot avea adevărate explozii de creativitate, cei cu aplecare către distracții pot pierde sume serioase, dacă se dedau jocurilor de noroc. Și copiii ne pot sur­prin­de prin vreo aptitudine neștiută până acum.

Semnele cardinale:

BERBECII au curajul să demareze - și încă cu nonșalanță - un proiect creativ. Acesta poate să presupună călătorii sau însușirea de noi cunoștințe și să vă aducă mari satisfacții. În același timp însă, vă simțiți tot mai legați de familie și de casă, unde aveți lucruri de făcut.
RACII se simt confortabil în prezența micului benefic Venus, pe care-l mai au aproape până duminică inclusiv. De luni începând, însă, Mercur retrograd în sem­nul dvs. poate să ducă la niscaiva încurcături. Minore. Venus vă ajută cu banii, de luni încolo.
BALANȚELE se bucură de o viață so­cială bogată și diversă. Drumurile cotidiene vi se pot încrucișa cu persoane dragi pe care nu le-ați mai văzut de mult. Profesional vorbind, e bine să verificați hârțogăraia. În cercul de prieteni faceți o impresie tot mai bună, de luni.
CAPRICORNII au încă posibilitatea, până luni, să netezească niște neînțelegeri cu partenerul de cuplu sau de afaceri. În caz contrar, ostilitățile pot continua. În­ce­pând de luni, veți putea constata că, probabil la sfa­tul unei persoane discrete, o investiție a meritat ba­nii.

Semnele fixe:

TAURII au o groază de lucruri de pus la punct, legate de casă și familie. Pâ­nă luni, s-ar putea să acționați precipitat, ceea ce ar putea duce la certuri, dar apoi intervine Venus și totul se rezolvă pașnic. Vedeți pe care dintre cu­nos­cuți i-ați neglijat din martie încoace.
LEII sunt animați de o energie deo­sebit de puternică de tip masculin, dat fiind că Marte și Soarele, care întruchi­pează această energie, sunt în semnul lor. De luni, micul benefic Venus vine să modereze această ener­gie. Aveți grijă, unii colegi puși pe bârfă vă au în vizor.
SCORPIONII se concentrează asu­pra carierei. Tendința dvs. este însă să exagerați cu ambiția. De abia de luni gă­siți modul optim de abordare care să vă permită să progresați. Comunicarea cu străinătatea sau călăto­riile sunt presărate cu mici inconveniente.
VĂRSĂTORII fac bine dacă se ocu­pă în perioada asta de sănătate. Atât apa­ratul respirator superior, cât și înche­ie­tu­rile brațelor ar putea beneficia de un tra­tament mai atent. În cuplu, atmosfera se trans­formă dintr-una tensionată într-una tandră, de luni încolo.

Semnele mutabile:

GEMENII care vor să-și renegocieze salariile ar trebui să o facă înainte de începutul săptămânii viitoare, când șansele le scad. Tot până luni vă reco­mandăm atenție la volan.
FECIOARELE sunt ținta unor rivali care încearcă să le facă rău prin mijloace mâr­șave. De aceea e bine dacă auziți bârfe pe seama dvs. să restabiliți de îndată adevărul. Nu vă criticați prietenii, căci nu vor trece ușor peste asta.
SĂGETĂTORII trag ultimele concluzii în urma verificărilor unor cunoștințe, care până de curând au fost doar de ordin teoretic. Asta se poate întâmpla, de exemplu, vizi­tând un loc de care doar ați citit. Verificați-vă ba­lanța de plăți și documentele bancare.
PEȘTII beneficiază de niște întâlniri amo­roa­se puse la cale de soartă. S-ar pu­tea do­vedi o capcană cu miere. Gândiți-vă cum a fost când ați avut o relație cu cineva similar.