Săptămâna 16-22 august

Tana Rosca
Acum că Luna descrește, ne putem apuca de cure de slăbit sau să scăpăm de vreun obicei nociv, cum ar fi fumatul. În general e bine să ne vedem de sănătate, deoarece planetele încep să se adune în Fecioară, unde Marte își face in­tra­rea duminică, venind cu o porție zdravănă de energie, insuflându-ne poftă de mișcare și de ac­țiune. Venus i se alătură miercuri, făcându-și da­toria de planetă care reglează funcțiile or­ga­nis­mu­lui. Un alt rezultat al acestei combinații este că vom fi activi și creativi la serviciu dar și că ne-ar putea pica cu tronc careva dintre colegi. Pare a fi mai degrabă o aventură decât ceva de durată.

Semnele cardinale:

BERBECII, cam moi în weekend, își regăsesc tonusul începând de luni, când Luna intră în semnul lor. Marte și Venus vă fac întreprinzători la serviciu, unde dați tonul și puteți găsi soluții pe placul întregii echipe.
RACII care aleg să iasă în lume la sfâr­șit de săptămână se vor destinde. Tran­­zacțiile bănești se desfășoară sub bune auspicii, puteți semna liniștiți docu­mente. Conduceți prudent, luni și marți. De miercuri înce­pând, viața cotidiană devine dinamică și plăcută.
BALANȚELE au nevoie probabil de mai mult somn ca de obicei, pe final de săptămână. Pe de altă parte, v-ați duce și la evenimentele la care sunteți invitați, dar mai bine vă adunați forțele. Aveți nevoie de ele, pentru a vă stăpâni starea de iritare de care suferiți luni și marți.
CAPRICORNII care și-au programat activități cu amicii la sfârșitul săptămânii se pot aștepta la momente relaxante. Luni și marți, cineva din familie e temperamental. De luni începând s-ar putea să vă decideți brusc să porniți la drum, de miercuri va fi chiar bine.

Semnele fixe:

TAURII sunt predispuși să se în­dră­gostească ori să conceapă un copil, în­cepând cu ziua de luni. Poate fi vorba în­să și despre o perioadă de creativitate crescută ori despre un câștig venit ca-n joacă. Joi vă pot apuca stări contradictorii sau puteți avea revelații.
LEII sunt în continuare cuceritori și comunicativi, ceea ce nu e de mirare cu Mercur și Venus în semnul lor. O nouă sursă de câștig se prefigurează de luni încolo, devine ușor să dezvoltați proiectul începând de miercuri. Suceli la serviciu se pot întâmpla joi.
SCORPIONII scapă de unele pre­siuni pe care le exercită șeful. De luni încolo, viața profesională se simplifică. Ar fi bine să inițiați dvs. acțiuni la care să îi cooptați și pe prieteni. Acestea pot să fie deo­sebit de reușite, începând de miercuri. Poate apărea și un flirt.
VĂRSĂTORII se înțeleg cum nu se poate mai bine cu partenerul de cuplu ori de afaceri. Mai este posibil și ca cineva să vă propună un proiect de asociere bun. Ceva nou se anunță și în privința unei investiții, ideea poate apărea luni dar e bine s-o aplicați de miercuri.

Semnele mutabile:

GEMENII se distrează de minune cu cei din anturaj. Aceștia nu sunt doar o com­panie plăcută, ci vă pot facilita și niște colaborări. De luni începând, în familie atmosfera poate fi încărcată, de miercuri încolo însă tensiunile cedează în favoarea unei atmosfere plăcute. Puteți invita musafiri.
FECIOARELE reușesc să iasă din starea de irascibilitate și neliniște care le-a tul­burat multora și somnul de luni. Energia lui Marte vă va susține aproape două luni dar cel mai bine o veți folosi cât o aveți și pe Venus alături, adică de miercuri până pe 14 septembrie.
SĂGETĂTORII care sunt în vacanță, în special cei plecați în străinătate, sunt o­cro­tiți de Mercur și Venus (până miercuri). Cei care sunt pe baricade la serviciu pot intra în­tr-un ritm alert cu șefi nu prea înțelegători. De miercuri situația se îmbunătățește sensibil.
PEȘTII petrec un sfârșit de săptămână plin de reverii, cu Luna în semnul lor. Sunteți deosebit de serviabili și tandri cu partenerul de cuplu. De aceea vă miră cum de face brusc, de luni, crize de autoritate. Dar revine la sentimente mai bune, de miercuri.