"Împachetări" cu fructe de sezon

Redactia
COSMETICA NATURISTA

Sunt rude bune cu măștile, doar că nu se usucă pe față, fiind mai gra­se și mai cremoase. Rolul lor este de a hră­ni pe lungă durată pielea de pe față, gât și decolteu. Aplicate o dată pe săptă­mână, împachetările au un efect durabil, de calmare și înti­nerire. Se lasă pe față vreme de 15 mi­nute, după care se spală. Iată câte­va re­țete cu fructe de sezon.

Împachetare cu banane

Este indicată pentru tenul us­cat și iritat
Preparare și folosire: zdrobiți o banană coap­tă și ames­te­cați-o cu câ­te­va pi­c­ături de ulei de măsline, suc de lămâie și o linguriță din cre­ma pe care o folosiți. Întin­deți-o pe față și lă­sa­ți-o să ac­ționeze cât mai mult.

Împachetare cu piersici

Ajută la ne­te­zirea pielii, in­dife­rent de ten
Preparare și fo­losire: de­co­jiți una sau două pier­sici coap­te, zdrobiți-le cu o fur­cu­liță și amestecați-le cu o ju­mătate de lin­guriță din crema de zi pe care o fo­losiți. Adăugați și câteva picături de ulei de măsline.

Împachetare cu mere

Are efect de înviorare asupra pie­lii uscate
Preparare și folosire: decojiți un măr mic acrișor sau necopt, dați-l pe răzătoa­rea mică și amestecați-l cu 1/2 linguriță cu amidon. Aplicați prepa­ratul pe față și lăsați-l să acționeze 20 de minute.