Cititorii mulțumesc pentru ajutor

Redactia
"Le mulțumim cititorilor dvs., oameni cu suflete pline de omenie"

(Scrisoarea: "Suntem niște amărâți", F. AS nr. 1334)

Stimată doamnă directoare Sânziana Pop,
Mă numesc Pârlogea Mihai, sunt din Zim­ni­cea și vreau să vă mulțumesc pentru ajutorul pe ca­re l-am primit în urma publicării scrisorii fiicei mele, Andreea Pârlogea, elevă la Liceul teoretic Zim­nicea. Ați adus o mare bucurie în sufletele noas­tre, o familie disperată, greu încercată în ulti­mii ani. Din banii primiți am rezolvat problema legată de afecțiunea ochilor soției și a fiicei mele, Andreea, care este un copil cuminte, cu mare dra­goste de carte. Am plătit și datoriile la stat. Sunt un om foarte bolnav, dar pentru o perioadă, am scăpat de grija medicamentelor. Pentru prima oară, după mai mulți ani de suferință, de lipsuri mate­riale mari, am avut și noi sărbătorile sfinte de iarnă li­niștite și am trăit bucuria și farmecul lor. Totul a fost posibil datorită dvs., cititorilor revistei care ne-ați ajutat!
Vă doresc, eu și familia mea, doar sănătate și împliniri! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă bucure, așa cum ne-ați bucurat dvs., cu suflete pli­ne de omenie, atunci când nu mai aveam nicio spe­ranță! Vă mulțumesc din suflet!
PÂRLOGEA MIHAI (tatăl Andreei Pârlogea) - str. Miron Radu Paraschivescu nr. 125, Zimnicea, jud. Teleorman


"Mii de mulțumiri, pentru că m-ați ajutat să-mi repar proteza"
(Scrisoarea: "În perioada armatei și-a pierdut un picior. Ajutați-l să-și poată cumpăra o proteză", F. AS nr. 1331)


Dragă redacție,
Sunt Oprescu Haralambie Felix, din comuna Bu­ciumeni, sat Valea Leurzii, județul Dâmbovița, și aduc mii de mulțumiri redacției revistei, fun­da­ției, cât și persoanelor care m-au ajutat cu diverse sume de bani, pentru a-mi repara proteza: Iorga Gh. - București, Marinescu Z., Crișan D.C. - Hu­ne­doara, Ian P. - București, Tatu G. - București, Litu A. - București, Brumă D. - Constanța, Ar­de­leanu I.C. - Arad.
Mulțumesc, de asemenea, doamnei Du­mi­tres­cu Elena, care mi-a trimis scrisoarea către dvs.
Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate!
OPRESCU HARALAMBIE FELIX - com. Buciumeni, sat Valea Leurzii, jud. Dâmbovița