Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

O poveste de iubire princiară – KATE și WILLIAM

Foto: Guliver/Getty – 2

• Când s-au căsătorit, în urmă cu 10 ani, nimeni nu credea că nepotul reginei Elisabeta va găsi în Kate, o fată dintr-o fa­milie burgheză obișnuită, jumătatea de inimă pe care o pier­duse prin moartea iubitei sale mame, Diana. Dar cei doi for­mează azi un cuplu exemplar, au trei copii și sunt o imagine a fericirii desăvârșite. Spre bucuria bătrânei regine Elisa­beta, care vrea să lase pe umerii lor destinele monar­hiei britanice. În paginile care urmează vă arătăm câteva dintre secretele fericirii lor •

Iubire

Ca moștenitor al tronului Marii Brita­nii, William a avut multe admiratoare, dar n-a știut niciodată dacă ele sunt atrase de el sau de titlul pe care îl poartă. În cazul lui Kate, lucrurile au stat altfel. William s-a îndrăgostit de colega lui de facultate și a curtat-o vreme de un an. Când au devenit un cuplu, a știut că este vorba de o iubire adevărată.

Valori similare

Familia și natura sunt importante pentru Kate și William. Și gândesc la fel când vine vorba de educația copiilor. Vlăstarele lor nu trebuie să fie crescute ca niște aristocrați aroganți, așa cum se întâmplă adesea în înalta societate din Anglia. Ei trebuie să devină niște oameni empatici și fericiți.

Unitate

„Nimic nu intervine între noi” – acesta este motto-ul ducilor de Cam­bridge. Chiar dacă William va deveni într-o bună zi rege al An­gliei, familia este pentru el pe pri­mul loc. Spre deo­sebire de bunica lui, Regina, el merge până acolo încât își amână aparițiile oficiale dacă unul dintre copii este bolnav și trebuie să-l țină de mânunță cât stă la pat.

Iertare

În 2007, William s-a despărțit brusc de Kate (o pauză de deliberare) lă­sând-o singură pentru câ­te­va luni. În tot acest timp, ea a avut grijă să se țină departe de scandaluri și a păstrat tăcerea în privința lui William. Când, spășit, a dorit să se întoarcă, ea a avut generozitatea să-l ier­te.

Recunoștință

Kate a renunțat la multe libertăți pentru a deveni soția lui William. Nu mai are de pildă voie să-și exprime pu­blic părerea. O regulă regală care a fost încălcată de cumnata ei, „evadată” în America, Meghan. William știe că viața alături de el nu este ușoară. Nu doar din cauza protocolului strict al Curții, ci și pentru că are un tempe­rament mai degrabă introvertit și me­lancolic. Iar pentru faptul că Kate îl iubește așa cum e, el îi este nespus de recunoscător soției lui.

Mari iubitori de natură

Foto: Instagram

Se plimbă pe plajă, merg prin pădure și se cațără în copaci, se joacă cu copiii în grădină, fac foc de tabără în lumina apusului. Cu prilejul aniversării a zece ani de la data căsătoriei lor, William, în vârstă de 38 de ani, și Kate, de 39 de ani, au postat o înregistrare video în care sunt redate momente din viața lor de zi cu zi ca familie, alături de George, băiatul cel mare, în vârstă de 7 ani, mijlocia Charlotte, în vârstă de 5 ani, și Louis, mezinul familiei, care tocmai a împlinit trei ani. O idilă în natură, plină de manifestări de tandrețe, petrecută la reședința privată „Anmer Hall” din Norfolk. Un film normal, despre o familie cât se poate de obiș­nuită. Nu asistăm la strălucirea de la palatul Kensington, cu rochii lungi și diademe obliga­torii, ci la o fericire familială autentică, trăită în natură, în pulovere de lână și blugi, în geci im­permeabile și cizme de cauciuc. O declarație de dragoste în imagini, după zece ani de mariaj! Mesajul: suntem fericiți să fim împreună și nu ne simțim prizonieri ai sistemului monarhic, așa cum declară Meghan, fosta actriță de seriale, soția lui Harry, fratele cel mic al lui William, stabilit în America. Viața în mediul rural le asi­gură lui Kate și William echilibrul, o contra­pondere la îndatoririle regale curente, și consti­tuie o parte importantă a identității lor. Viața de zi cu zi a familiei ducilor de Cambridge poartă în mod cât se poate de clar amprenta lui Kate. Accentul este pus pe normalitate, un lucru după care a tânjit amarnic și William, după despăr­țirea părinților lui, prințul Charles și Diana (decedată în 1997). Interiorizat și melancolic, William are un sprijin enorm în energica și ve­sela Kate, care vrea să le asigure copiilor ei momente la fel de frumoase ca cele pe care ea însăși le-a trăit în copilărie: zile de naștere cu petreceri organizate pe iarbă, jocuri în grădină, întâlniri ale cercetașilor și excursii în natură, alături de familie.

William și Kate, care s-au îndrăgostit încă din vremea studiilor universitare, împărtășesc aceleași valori. Beneficiari ai unei moșteniri de familie, Middletonii, părinții lui Kate, au putut finanța o educație bună pentru ea și frații ei, Pippa, în vârstă de 37 de ani, și James, de 34 de ani. Deși părinții lui Kate sunt burghezi, ei apar­țin, cu reședința lor din Berkshire, în valoare de 5 milioane de euro, elitei societății britanice.

Fericitul cuplu, la zece ani de la nuntă. Niciunul dintre ei nu și-a pierdut strălucirea

Carole Middleton este o figură cheie pentru fericirea maritală și fa­milială a lui William și Kate. Alături de însăr­ci­nații Palatului, ea le asi­gură „spatele” celor doi, care vor trebui în viitor să preia mai multe res­ponsabilități în cadrul familiei regale. Și este, totodată, modelul „nor­mal” pentru educația mi­cilor prinți și a prințesei – dând ea însăși, când este nevoie, o mână de ajutor în creșterea lor. „Este important ca mi­cuții să prețuiască natu­ra, să trăiască printre plante și animale”, a ex­plicat bunica Middleton, pentru revista britanică „Saga”. Pasionată de grădinărit, ea a adăugat: „Cultivăm cartofi, mor­covi, sfeclă și ceapă. Nu există o cale mai bună de a promova o alimen­tație sănătoasă decât aceea de a le arăta tu în­săți copiilor cum se cul­tivă plantele și legumele în grădină, să-i lași apoi să adune roadele cu mâna lor”.

Secretul căsniciei soților Cambridge stă în simplitatea și în naturalețea lor. Și într-o iubire curată, pe care o res­pec­tă de zece ani.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian
ro_RORomanian