Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. ISIS EDIT COM S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a furniza servicii de jurnalism si media prin internet.

Sunteti/nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a obtine abonament on-line si un cont individual de utilizator pentru site-ul www.Formula-AS.ro. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a beneficia de serviciile si informatiile furnizate prin intermediul acestui site.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai catre S.C. ISIS EDIT COM S.R.L si partenerii sai contractuali.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor *. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la departamentul Resurse Umane. De asemenea aveti dreptul de a va adresa in justitie.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatii:

*) orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

S.C. ISIS EDIT COM S.R.L este inregistrata cu numarul 4681 in registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal.