Termeni si conditii
www.Formula-AS.ro este website-ul revistei Formula AS, administrat si actualizat de S.C. ISIS EDIT COM S.R.L

Sectiunea de fata stabileste regulile minimale obligatorii care trebuie respectate, termenii juridici si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.Formula-AS.ro, denumit in continuare generic „site” sau „Formula AS” (acestea sunt completate de regulile universal valabile in domeniu precum si de prevederi legale speciale). Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site. Ca utilizator al site-ului www.Formula-AS.ro va obligati si sunteti de acord sa respectati aceste reguli si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu www.Formula-AS.ro. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile statuate in aceasta sectiune, nu aveti dreptul de a accesa si nu veti putea folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui, asumandu-va intreaga raspundere.

Pentru a putea obtine acces integral la site-ul www.Formula-AS.ro este necesar sa va inscrieti ca membru in cadrul site-ului. Informatii despre abonamente on-line, modalitatile de plata si avantaje veti putea citi in detaliu, in sectiunea abonamente. Prin abonare deveniti membru utilizator al site-ului si veti implicit consimtiti sa acceptati termenii si sa urmati setul de reguli de utilizare a site-ului precum si sa respectati regulile universal valabile in domeniu precum si de prevederi legale speciale.

1. Reguli de utilizare

Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite si/sau distruge materialul:
violand legile in vigoare
incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala

2. Reguli de securitate

Textele si imaginile publicate de Formula AS se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: LEGEA nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, LEGEA nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice). Preluarea si reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ de pe acest site este strict interzisa in lipsa consimtamantului scris al editorului, sa il definim unitar – al S.C. ISIS EDIT COM S.R.L, sub sanctiunea raspunerii.

Utilizatorilor site-ului www.Formula-AS.ro nu le este permisa copierea, arhivarea sau pastrarea, multiplicarea si distribuirea sub orice forma, inclusiv electronica, magnetica sau computerizata a informatiilor, textelor si fotografiilor publicate pe acest site. Informatiile cuprinse in aceste articolele, precum si informatiile provenind din bannere publicitare sau promotii, din concursurile organizate in cadrul site-ului www.Formula-AS.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala, mai sus enumerate.

De asemenea, nu sunt permise :
Modificarea sau stergerea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea
Tentativa de a interveni, prin orice mijloace, in forma si continutul site-ului
Tentativa de a testa, scana sau sonda vulnerabilitatea retelei Formula-AS.ro sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Formula-AS.ro care nu sunt publice, fara autorizatie
Tentativa de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Formula-AS.ro prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin „flooding” sau „DOS”.
Folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale („spamming”), sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese sub sanctiune asumarii raspunderii.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Formula AS isi rezerva dreptul de a cerceta faptele care implica asemenea incalcari, putand coopera cu autoritatile legale in urmarirea utilizatorilor implicati in astfel de actiuni.

In cadrul site-ului www.Formula-AS.ro exista sectiuni (abonamente, club, forum) in care utilizatorii pot scrie opinii si comentarii legate de matrialele publicate. Raspunderea in privinta continutului textelor de opinie postate pe site revine in exclusivitate persoanelor care le-au scris.

Formula AS isi rezerva dreptul de a nu valida pe site acele mesaje, comentarii si opinii pe care le considera daunatoare imaginii site-ului www.Formula-AS.ro. Totodata, Formula AS nu va interveni in continutul textelor de opinie pe care le-a acceptat spre publicare in site. O data validate, opiniile si comentariile cititorilor devin parte din site si se vor supune regulamentului intregului site.

Prin postarea mesajelor in cadrul site-ului www.Formula-AS.ro, utilizatorii isi asuma raspunderea pentru textul postat, cedeaza dreptul de copyright asupra acestuia si nu va revendica vreun drept legal asupra textului si nici o alta raspundere din partea Formula AS.

3. Modificari ale serviciilor

Formula AS isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul site-ului si serviciile puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul acestuia, cu sau fara notificare prealabila. De asemenea, poate modifica oricand conditiile de utilizare a site-ului; noile conditii intrand in vigoare din momentul in care au fost facute publice pe site.

4. Absolvirea de raspundere si limitarea raspunderii. Protectie

Ca utilizator al site-ului www.Formula-AS.ro acceptati sa fiti de acord cu urmatoarele:
utilizarea site-ului se face pe propria raspundere
va dati acordul pentru a primi mesaje publicitare pe email din partea site-ului www.Formula-As.ro
Formula AS nu garanteaza ca:
Informatiile continute pe site-ul www.Formula-AS.ro va vor satisface toate cerintele.
Informatiile postate pe site de catre alti utilizatori sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care sunt folosite aceste informatii.
Serviciile www.Formula-AS.ro vor functiona neintrerupt, constant, fara erori si nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pierderi, pagube directe, indirecte sau accidentale pe care utilizatorii le pot suferi din cauza nefunctionarii temporare, din cauza eventualelor erori de pe site, din cauza descarcarii unor informatii de pe site sau din cauza accesarii link-urilor din site catre alte site-uri partenere sau bannere publicitare.
Oricare din informatiile, serviciile sau produsele procurate prin intermediul site-ului www.Formula-AS.ro vor avea calitatea dorita de dvs si ca vor satisface toate cerintele.
Pentru orice observatie, plangere sau problema legata de site-ul www.Formula-AS.ro va rugam sa scrieti la adresa de mail: [email protected].