Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Cititorii mulțumesc pentru ajutor

„Le mulțumim cititorilor dvs., oameni cu suflete pline de omenie”

(Scrisoarea: „Suntem niște amărâți”, F. AS nr. 1334)

Stimată doamnă directoare Sânziana Pop,

Mă numesc Pârlogea Mihai, sunt din Zim­ni­cea și vreau să vă mulțumesc pentru ajutorul pe ca­re l-am primit în urma publicării scrisorii fiicei mele, Andreea Pârlogea, elevă la Liceul teoretic Zim­nicea. Ați adus o mare bucurie în sufletele noas­tre, o familie disperată, greu încercată în ulti­mii ani. Din banii primiți am rezolvat problema legată de afecțiunea ochilor soției și a fiicei mele, Andreea, care este un copil cuminte, cu mare dra­goste de carte. Am plătit și datoriile la stat. Sunt un om foarte bolnav, dar pentru o perioadă, am scăpat de grija medicamentelor. Pentru prima oară, după mai mulți ani de suferință, de lipsuri mate­riale mari, am avut și noi sărbătorile sfinte de iarnă li­niștite și am trăit bucuria și farmecul lor. Totul a fost posibil datorită dvs., cititorilor revistei care ne-ați ajutat!

Vă doresc, eu și familia mea, doar sănătate și împliniri! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă bucure, așa cum ne-ați bucurat dvs., cu suflete pli­ne de omenie, atunci când nu mai aveam nicio spe­ranță! Vă mulțumesc din suflet!

PÂRLOGEA MIHAI (tatăl Andreei Pârlogea) – str. Miron Radu Paraschivescu nr. 125, Zimnicea, jud. Teleorman

„Mii de mulțumiri, pentru că m-ați ajutat să-mi repar proteza”

(Scrisoarea: „În perioada armatei și-a pierdut un picior. Ajutați-l să-și poată cumpăra o proteză”, F. AS nr. 1331)

Dragă redacție,

Sunt Oprescu Haralambie Felix, din comuna Bu­ciumeni, sat Valea Leurzii, județul Dâmbovița, și aduc mii de mulțumiri redacției revistei, fun­da­ției, cât și persoanelor care m-au ajutat cu diverse sume de bani, pentru a-mi repara proteza: Iorga Gh. – București, Marinescu Z., Crișan D.C. – Hu­ne­doara, Ian P. – București, Tatu G. – București, Litu A. – București, Brumă D. – Constanța, Ar­de­leanu I.C. – Arad.

Mulțumesc, de asemenea, doamnei Du­mi­tres­cu Elena, care mi-a trimis scrisoarea către dvs.

Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate!

OPRESCU HARALAMBIE FELIX – com. Buciumeni, sat Valea Leurzii, jud. Dâmbovița

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian
ro_RORomanian