Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

CAZURI DE EXTREMĂ URGENȚĂ

„Atâta suferință, într-un pui de om”

Dragă redacție,

Stimată doamnă director Sânziana Pop,

Am auzit că ați ajutat mulți oameni bolnavi, de aceea am îndrăznit să vă trimit și eu povestea mea. Mă numesc Mihăiță Elena-Aurelia și am un bă­ie­țel în vârstă de 3 ani și 7 luni. Încă din pri­ma zi de la naștere a fost trimis de urgență la Bucu­rești, iar în a cincea zi a fost operat la ini­mioa­ră: atrezie de valvă pulmonară cu S.I.V. in­tact. Mergând din 3 în 3 luni cu el la control, la vârsta de 2 anișori, s-a descoperit că are și hemi­pa­reză spastică dreap­tă și retard psihomotor. Atâ­ta suferință, într-un pui de om! În data de 17. 07. 2019 am fost din nou la con­trol și am aflat că trebuie să mergem să-l ope­răm a doua oară, dar că de data aceasta va fi operat în Italia, la Mi­lano. Va trebui să mer­gem în luna sep­tembrie, încă nu am aflat data exactă. So­țul meu lu­crea­­­ză oca­zio­nal, fă­ră carte de mun­că, iar ba­nii pe care îi câș­tigă de-abia ne a­jung pentru tra­­ta­ment, pam­perși și spi­ta­lizarea de la re­cu­perări (la care mer­gem apro­xi­mativ de 7-8 ori pe an).

De aceea, v-am fi re­cunoscători dacă ne-ați pu­­blica și nouă po­ves­tea, astfel încât oamenii cu su­flet din jurul revistei să ne sprijine cu un mic ajutor financiar.

Vă mulțumesc, în numele copilașului meu!

MIHĂIȚĂ ELENA AURELIA – com. Poboru, sat Cornățelu, str. Cornățelu nr. 45, jud. Olt, cod 237347, tel. 0721/78.99.60

„Perspectiva ca băiatul să ajungă în cărucior cu rotile mă termină”

Către d-na director Sânziana Pop,

Bună ziua, sunt Neagu Bianca, mama lui Nea­­­gu David Andrei, și vă scriu această scri­soa­re cu speranța că prin intermediul dvs. voi primi ajutor pentru băiatul meu, în vârstă de 3 ani și 7 luni, diagnosticat cu distrofie musculară Becker. Am aflat despre ea când copilul avea un an și ju­mătate și ea evoluează constant. Băiatul este sub observație permanentă, dar medicii de aici ne trimit cu el în Germania, unde stabilirea exactă a diagnosticului și analizele costă 1600 euro, bani pe care noi nu-i avem. Mai am o fetiță de 9 ani, și stăm cu chirie, dacă considerați că mă puteți ajuta, aș dori din suflet să îmi răspundeți cât mai repede. Sunt o mămică destul de puter­ni­că, dar perspectiva ca băiatul să ajungă la scaun cu rotile mă termină. Vreau să lupt pentru el și să trecem cu bine peste încercări.

Vă mulțumesc și aștept să îmi spuneți dacă am făcut bine că am apelat la ajutorul dvs.

Am deschis la Banca B.R.D. București, Sucursala Berceni, cont în RON, IBAN – RO17BRDE441SV26562754410, titular cont NEAGU MARIELA BIANCA.

NEAGU BIANCA – str. Prisaca Dornei nr. 4, bl. D4, sc. 1, et. 4, ap. 83, sector 3, București, cod 032723

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian