Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

CITITORII MULȚUMESC PENTRU AJUTOR

“Vă mulțumesc că mă ajutați să-mi bată în piept o inimă sănătoasă”

(Scrisoarea: “Îmi doresc din tot sufletul să ajung la Cluj, pentru a fi operată și vindecată, și ca să fiu alături de mama, singurul om din viața mea”, F. AS nr. 1375)

Stimată doamnă directoare și dragă redacție,

Mă numesc Vornicu Miruna Marilena și vă scriu câteva rânduri prin care vreau să transmit mulțumirile mele persoanelor care mi-au oferit aju­tor. În primul rând, vreau să le mulțumesc din tot su­fletul meu cititorilor revistei “Formula AS” al căror suflet mare și bun l-am simțit alături de noi și cărora le dorim multă sănătate. Să le dea Dum­nezeu o viață cât mai lungă și zile cât mai fericite, așa cum și dânșii fac fericiți mulți oameni sufe­rinzi și ne­căjiți. Bunătatea lor este impresionantă și cu sigu­ranță Dumnezeu îi va răsplăti. De ase­menea, mul­țu­mim și Fundației revistei “Formula AS”, sus­ținută de aceiași minunați cititori.

Dragi domni și doamne, vă mulțumesc din su­flet și cred că este de datoria mea să vă relatez, mă­car pe scurt, ceea ce am rezolvat cu ajutoarele dvs. În urma investigațiilor medicale foarte amănunțite (analize, radiografii, ecografii și tot ce a trebuit făcut) efectuate de specialiștii foarte buni de la “Institutul Inimii” din Cluj (la care am ajuns cu ajutorul dumneavoastră), domnul profesor doctor care a preluat cazul meu a constatat că boala mea se poate trata prin tratament medicamentos și nu este necesară operația, șansele de vinde­care fiind de 90%.

Am început tratamentele de o lună de zile și pot să vă spun cu bucurie că încep să mă simt mai bine. Problema mare o reprezintă banii. Acasă, fac tra­tamentul sub supravegherea medicului de familie, dar la Cluj, va trebui să mă deplasez cel puțin o dată pe lună și, pentru mine, cheltuielile sunt foarte mari. Domnul profesor doctor mi-a dat speranță că mă voi vindeca complet, dacă respect cu strictețe trata­mentul și indicațiile sale. De aceea, rugămintea mea este să fiu ajutată cu oricât de puțin și în continuare, pentru a putea să-mi regăsesc sănătatea definitiv. Cu toate economiile făcute de noi, banii dați pe dru­muri, gazde, eco­grafii, precum și unele medi­camente necom­pensate, depășesc cu mult posibi­litățile noastre. Contul deschis este la Banca BRD, Agenția Fălticeni, pe numele MĂRIUȚA MARIA, cont lei RO91BRDE340SV61698043400.

Iată numele binefăcătorilor mei: Mizof L., Răscanu R., Moldoveanu V., Pop T., Dumitriu D., Crăciun E., Lubachi E., Ghiță D., Scutea D., Doblețe A., Birideanu O., Grigoriță V., Iorga L., Popescu M., Fătu M., Enculescu I., Vasile V., Bianca V., Fundația revistei “Formula AS”.

Mă voi ruga mereu pentru dvs., că mă ajutați să-mi bată în piept o inimă sănătoasă. Am pășit cu spe­ranță în noul an școlar. Doamne ajută! Cu respect,

VORNICU MIRUNA-MARILENA – sat Poiana Mărului, com. Mălini, jud. Suceava, cod 727353, tel. 0751/35.48.95

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian