Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cazuri de extremă urgență

Foto; Shutterstock

„Sunt amenințată de orbire”

Doamna directoare,

Mă numesc Bădoiu Floarea, sunt din Ro­vinari, o zonă a României uitată în sărăcie. Nici eu nu fac excepție. Sunt tare necăjită. Sunt bă­trâ­nă, am 83 de ani, sunt singură, nu am pe ni­meni. Soțul mi-a murit în urmă cu doi ani, copii nu am, că nu mi-a dat Dumnezeu. Marea mea suferință este însă că am rămas oarbă de ochiul drept, arată ca o pojghiță care acoperă ochiul (albă). Trebuie să mă operez urgent, dar nu am bani, că am o pensie de 500 lei. Am fost femeie de serviciu la un liceu în oraș și banii abia îmi ajung pentru medica­men­tele de inimă și chiria la căminul de nefamiliști în care stau.

Vă rog, doamnă directoare, faceți-vă milă de o biată bătrână neajutorată, și publicați și scri­soarea mea în revistă, poate strigătul meu va fi auzit de oameni care mă vor ajuta și pe mine, ca să mă pot opera, să nu rămân oarbă definitiv. Vă im­plor, ajutați-mă, este greu să nu vezi! Dumne­zeu să vă aibă în paza lui!

Cu respect,

BĂDOIU FLOAREA – Aleea Carierei, bl. F1-14, Rovinari, jud. Gorj

„Din cauza mamei, bolnavă psihic, ne-a ars toată casa”

Subsemnatul Michi Gheorghe, domiciliat în localitatea Sărmașu, județul Mureș, vă aduc la cunoștință următoa­re­le: Mi-a ars casa! A fost un incendiu devas­tator care a mistuit tot. Și actele! Am rămas pe drumuri, cu doi copii minori în vârstă de 7 și 4 ani. Incendiul s-a pro­dus din cauza ma­mei mele, Michi Ma­ria, care este bolnavă de demență. A tras so­ba cu lemne aprinse în ea, au sărit câteva pe podea și de acolo a început nenorocirea. Soția mea, Michi Estera Elisabeta este bolnavă cu handicap. Eu sunt angajat cu un salariu de 1270 lei. Am făcut împrumut la bancă luând suma de 15.000 lei, ca să nu fiu pe drumuri. Îmi este foarte greu, eu îmi spăl soția și mama, eu fac mâncare. Este foarte greu pentru un bărbat.

Dacă ci­neva are lu­mina lui Iisus în suflet, îl rog să se în­du­re de noi. Stăm într-o ca­să veche, da­­tă de un ve­cin. N-avem lemne de foc, alimente de iarnă, azi-mâine vin sărbătorile și n-avem ce pune pe masă. Înghețăm în casă de frig și foame.

Stimată doamnă Sânziana Pop, vă rog din su­flet să mă ajutați cu ce puteți. Vă scriu cu la­crimi în ochi. Dumnezeu să vă dea sănătate dum­nea­voastră, cititorilor dvs. și la întreaga redacție.

MICHI GHEORGHE – loc. Sărmașu, str. Vasile Simonis nr. 20, jud. Mureș, cod 547515

„Ajutați-mă să-mi demolez casa”

Doamnă directoare a revistei „Formula AS”,

Mă numesc Anghelescu Ion, domiciliat în satul Seuca, comuna Peștișani, județul Gorj și vin cu o mare cerere la dumneavoastră. Sunt la mare strâmtoare și am nevoie de un mic ajutor. Casa unde am locuit, din cauza alunecării de teren, s-a degradat total și nu mai pot locui în ea. Necesită demolare, dar ca să o demolez, îmi trebuie autorizație, ca­das­tru și alte multe acte, care costă o grămadă de bani. Dacă nu am autorizație de demolare și demolez casa de capul meu, primesc amendă și plătesc toată viața. Vă rog să mă ajutați să rezolv această pro­ble­mă. Vreau să am și eu o locuință, dar nu pot năzui la ea înainte de a scăpa de casa cea veche. Vă mulțu­mesc!

ANGHELESCU ION – sat Seuca, nr. 119, com. Peștișani, jud. Gorj, cod 217342, tel. 0728/83.81.83

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian