Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Caut un remediu pentru pancreatită cronică”

Foto: Shutterstock

Dragă redacție, soția mea are probleme de sănătate și vă rog să ne recomandați un tratament naturist. Diagnosticul ei este pancreatită cronică, boală care îi pro­voacă dureri foarte mari. Dacă cineva poate să ne ajute, îi mulțumesc foarte mult. Vă doresc sărbători fericite, cu sănătate!

VASILE T. – Bacău

„Mama este în pericol să i se amputeze ambele picioare”

În urmă cu aproape doi ani, mama a fost diagnosticată cu arterită, având tensiunea ze­ro la ambele picioare. De câteva luni fa­ce un tratament naturist, dar fără efici­ență. Medicii nu exclud posibilitatea amputării picioarelor. Îi rog pe cei care s-au vindecat să îmi comunice cu ce s-au tratat. Vă mulțumesc și Dum­nezeu să vă dea sănătate!

GINA S. – Bistrița

„Tatăl meu a fost diagnosticat cu tromboflebită profundă la mână”

Dragă redacție, tatăl meu are mare nevoie de ajutorul specialiș­tilor dvs. Are 62 de ani și de cu­rând a fost diagnosticat cu trombo­flebită profun­dă a mem­brului su­perior drept, recurență de venă sub­­cla­vie recentă și insuficiență mitrală ușoa­ră. În urmă cu câ­teva luni, i s-a umflat foarte tare mâna dreaptă și – după ce a fost internat la mai multe spitale – a primit acest diag­nostic. Este sub trata­ment medicamentos, dar mâna este încă puțin umflată. Poate știe cineva vreun trata­ment natu­rist pentru aceste afecțiuni. Vă mulțumesc și vă doresc un Crăciun fericit!

LAVINIA – București

„Am o formațiune expan­sivă, solidă, pe colul uterin”

Sunt o cititoare fidelă a revistei „Formula AS” și am mare nevoie de sfaturile dvs. Am 51 de ani și acum 10 ani, din cauza unui fibrom foarte mare, am suferit o histerectomie subto­tală (mi s-au scos uterul și ovarul drept). Acum mi-a apărut pe colul uterin o formațiune expan­sivă, solidă, localizată me­dial față de vasele sanguine iliace. Din cau­za localizării, trebuie să trec printr-o ope­rație clasică, nu se poa­te interveni laparo­scopic. Mi-e teamă să mă operez, fiindcă sunt și cardiacă, și diabetică, am și obezitate gra­dul III. Orice sfat, trata­ment, indi­cații despre doctori chirurgi buni, sunt bine­venite. Vă mulțu­mesc anticipat!

ȘTEFANIA – București

„Cum pot scăpa de lamblii la fiere?”

Mă nu­mesc Ileana, am 76 de ani, și mă confrunt de aproape 15 ani cu lamblii la fiere. De-a lungul timpului m-am tratat cu Eritro­micină, Giardinocid, Metro­nida­zol, Fasi­gyn, Zentel, tinctură de propolis, dar totul a fost în zadar. O perioadă am avut impresia că am scă­pat de lamblii, dar minu­nea nu a durat prea mult. Acum mă aflu în aceeași situație ca la început. Pe lângă problema cu lam­bliile, mă mai confrunt și cu alte probleme de să­nă­tate, de-ale bătrâne­ții: lipsa poftei de mâncare, pierdere în greu­tate, me­teo­depen­dență, stări de agitație, neli­niște, dureri de cap… Cu aju­­torul bunului Dumne­zeu și al mi­nu­naților dvs. cititori, al specia­liștilor cu care colaborați, sper că voi păși mai ușor pe calea care mi-a mai rămas din viață. Bunul Dumne­zeu să vă dea sănătate! Cu mulțumiri,

ILEANA S.

„Mă puteți ajuta? Sufăr de parapsoriazis”

Stimată redacție, mă puteți ajuta și pe mine cu un remediu naturist? Am 71 de ani și de câțiva ani sufăr de o afecțiune dermatologică: parapso­riazis. M-am tratat cu diferite creme și unguente, cu ultraviolete, dar nu se vede nicio ameliorare.

Vă rog din suflet, poate știți un tratament care are rezultate bune. Vă mulțumesc anticipat!

COSTICĂ R. – Brăila

„Caut un leac pentru cervicită”

Vă scriu aceste rânduri cu spe­ranța că mă puteți ajuta și pe mine: în urmă cu 3 luni am fost diagnos­ticată cu cervicită. Am făcut trei cure cu Cervugid, dar la ultimul control gine­cologul m-a sfătuit să mă operez. Vă rog, dacă știe cineva un remediu naturist, să mă ajute. Vă mulțumesc. Dumnezeu să vă ajute!

IULIANA – Vaslui

„Am erupții pe piele, dar nu mi se pune un diagnostic clar”

Dragă redacție, am 41 de ani și de aproape doi ani mă confrunt cu o problemă de sănătate. Am făcut o mulțime de analize, dar niciun medic nu mi-a pus un diagnostic clar. Despre ce este vorba: la un interval de două-trei săp­tămâni, pielea începe să mă mănânce foarte tare, îmi apar pete roșii și niște bubițe roșii (mai ales în partea superioară a corpului) și am o sen­zație de arsură a pielii. Fiecare specialist la care care m-a trimis medicul de familie mi-a pus alt diagnostic: de­reglare hormonală, acnee roza­cee, neurodermită și multe altele. Am făcut tot felul de tra­ta­mente cu creme și soluții, dar fără niciun rezultat. Analizele de sân­ge ies perfect, nu am nimic, nici la ficat, nici la rinichi, dar eu mă simt foar­te rău. Menționez că atunci când apar erupțiile am și o stare generală foarte proastă (amețesc, nu mai am vlagă nici să mă dau jos din pat). Dacă cineva s-a confruntat cu aceste simptome și-mi poate spune cum s-a vindecat, îl rog din su­flet să mă ajute. Vă mulțumesc și vă doresc un Crăciun fericit!

C. T. – București

1 Comment
  1. ”Caut un remediu pentru pancreatita cronica” (Raspuns pentru Vasile T .-Bacau F.AS nr 13970)

    Va recomand un tratament naturist, o combinatie de plante medicinale,din care se prepara un decoct ce se bea cu paharelul (50 ml) de trei ori pe zi, timp de doua saptamani. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr .de telefon;
    0764 901 669.

    Georgeta Stanciu
    Localitatea Magurele
    Judetul Prahova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian