Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„E prima dată când încerc un produs cu adevărat bun! Mi-a schimbat pozitiv viața!”

Am aflat despre firma DVR Pharm din For­mula AS și am studiat cu atenție oferta sa, în special produsele din gama TELOM-R. Având de mulți ani probleme respiratorii cronice, cauzate în principal de fumat, am decis să testez și eu pro­dusul TELOM-R Respirator, pe care l-am des­coperit pe site-ul firmei producătoare.

După nici 30 de zile de tratament, am constatat îmbunătățiri majore la nivelul întregului sistem respirator, mai exact respirație uniformă, tuse ra­refiată și somn foarte liniștit. Toate aceste avantaje sunt dificil de obținut pentru o femeie în vârstă de 63 de ani, fumătoare de o viață! Tratamentul este ușor de urmat, iar primele îmbunătățiri se simt după numai câteva zile. De-a lungul anilor am încercat o gamă variată de produse – atât medi­camentoase, cât și naturiste, urmărind să-mi dimi­nuez tusea sâcâitoare și respirația greoaie, însă fără rezultate notabile. Acum folosesc continuu TELOM-R Respirator, conform indicațiilor din prospect! E prima dată când găsesc un produs cu adevărat bun! Mi-a schimbat pozitiv viața!

Vă mulțumesc pentru informațiile valoroase pe care le publicați în paginile de sănătate ale re­vistei și îmi permit, pe această cale, să-i încurajez pe specialiștii de la DVR Pharm să rămână con­stanți în calitatea formulelor naturale de sănătate pe care ni le oferă! Mult succes!

ALEXANDRA VASILIU – Galați

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian