Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cititorii mulțumesc pentru ajutor

„Cu banii primiți, mergem la operație” (Scrisoarea: „Îmi dau viața pentru nepotul meu!”, F. AS nr. 1408)

Foto: Shutterstock

Mă adresez cu aceste cuvinte de mulțumire față de toți oamenii cu milă în suflet, pentru aju­torul pe care l-au oferit nepoțelului meu. Mă nu­mesc Doina Manole și sunt bunica lui Alexandru Andrei Paraschiv, pe care îl am în grijă de când a venit pe lume. Cu banii primiți, mergem la ope­rație, pentru îndreptarea coloanei băiatului. Sufe­rința lui este foarte mare, mi-aș da viața să pot să-l ajut. Eu nu mai știu ce înseamnă o bucurie, Ale­xandru depinde de mine în totalitate. Va împlini vârsta de 18 ani și nu poate sta în șezut, nu merge, nu vorbește, nu poate mânca, îl hrănesc eu, cu lin­gurița. Am nevoie permanent de pamperși și șer­vețele umede, de vita­mine… Numai bunul Dum­­nezeu știe câte la­crimi vărs pentru el. Mi-am dorit așa de mult un nepot sănătos, care să-mi fie sprijin la bă­trâ­nețe! Ce-o să facă, amă­râtul, când n-o să mai fiu? Vă mulțumesc încă o dată pentru aju­torul acordat și vă urez ca Dumnezeu să vă dea să­nătate și bucurii.

Iată numele binefăcătorilor care ne-au ajutat: Fun­dația „Formula AS”, Aurora-Adriana M., Corina-Olga A., Georgeta M., Angela D., Stela O., Mariana C., Olga I., Gheorghe I., Alexandra B., Maria S., Silviu N., Ileana A., Ana D., Diana A., Dana-Carolina C., Dana-Roxana G., Alina Ș., Luminița-Costina J., Silviu-Nicolae N., Alina S., Elena G., Ion-Adrian A., Ileana Alexandra B.

Dacă am omis pe cineva, îl rog să mă ierte, dar să fie sigur că nu l-am uitat în rugăciunile mele.

MANOLE DOINA– Boteni, jud. Argeș, sat Lunca nr. 172, tel. 0734.527.478, Cont în lei deschis la CEC BANK RO12CECEC001946236310911

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian