Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Cum pot împiedica recidiva unei tumori benigne?”

Foto: Shutterstock

Îi rog pe toți cei care mă pot ajuta să-mi re­coman­de un tratament naturist pentru a îm­pie­dica recidiva unei tumori benigne la gât, care a fost operată. Vă mulțumesc și aștept sfaturile dvs. pe adresa redacției.

LAURENȚIU – Iași

„Am rămas cu sechele după meningita pneumococică”

Acum doi ani, am suferit de meningită pneu­moco­cică, în urma căreia am rămas cu sechele – tulburări de vedere și de echilibru, surditate. Am fost la mai mulți medici, dar nu mi s-a prescris niciun trata­ment. Mi s-a spus că îmi voi re­veni în timp, dar nu se vede nicio îmbunătățire. Am fost pensionată pe caz de boală, dar pensia e mică și am doi copii minori. Vă rog să-mi reco­mandați un tratament natu­rist. Cu mulțumiri,

TANIA D.

„Mi s-a pus diagnosticul hipertrofie ventriculară”

Dragă redacție, în urma controlului me­dical mi s-a pus următorul diagnostic: hipertrofie ven­tricu­lară stângă, cu desen vascular accentuat. Mă sufoc, am palpitații și mă simt foarte rău. Medicul mi-a prescris Neocris­te­pin, dar acest medicament mi-a fă­cut mai mult rău decât bine. Dacă cineva cu­noaște vreun re­mediu naturist, îl rog să mi-l comunice. Vă mulțumesc din inimă.

DORU T. – Caraș-Severin

„Am conjunctivită cu stafilococ auriu”

Stimată redacție, acum aproape patru luni am făcut o conjunctivită la ambii ochi, și deși am fost la oftalmolog și am urmat trata­mentul cu picăturile prescrise, nu am reușit să mă vindec. Am făcut, la recoman­darea medicului, antibio­grama, și a reieșit că am stafilococ auriu. Mi-au fost prescrise picături Betabioptal, dar degeaba: am și acum ochii roșii, umflați, cu secreții și mă dor.

Vă rog din suflet să-mi publicați mesajul în revista dvs., poate s-a mai confruntat cineva cu această pro­­blemă și mă poate ajuta. Vă mul­­­țu­mesc!

IRINA G.

„Sufăr de vezică psihogenă. Mă puteți ajuta?”

Dragă redacție, vă scriu cu speranța că mă veți ajuta cu un trata­ment care să-mi rezolve problema de sănătate. Am avut o infecție urinară care a fost prost tratată, motiv pentru care simp­tomele s-au prelungit un an de zile. Apoi, în toamna anului ur­mător, am fost diagnosticată la psi­hiatrie cu vezică psihogenă. Am urmat tratament cu anti­de­presive, medicamente antispas­tice și antiin­fla­matoare, dar stările bune alternează cu stările de cri­ză. Simptomele mele sunt: urinări foarte frecvente (de 25-30 de ori/zi), fără usturimi, dar cu senzație de „nervi” la vezică, ne­liniște, agitație. Vă rog mult să mă ajutați să scap de această afecțiune atât de in­comodă. Cu mii de mulțumiri,

NICOLETA – Galați

„Caut un remediu pentru trombocitopenie”

Am 68 de ani și sufăr de trombocitopenie, ceea ce periclitează orice intervenție chirur­gicală. Urmează să mă operez la genunchi pentru proteză și vă rog să mă ajutați cu un tratament naturist eficient, pen­tru creșterea numărului de trom­bocite. Vă mulțumesc și aștept răs­puns atât din partea cititorilor, cât și a specialiștilor dvs., în sfaturile cărora am mare încredere.

BIANCA – București

„Se poate scăpa definitiv de herpes simplex?”

Stimată redacție, am 72 de ani și, de ceva timp, medicul oftalmolog mi-a pus diagnosticul cheratită herpetică. Am stat internat patru zile, cu tratament din trei în trei ore, zi și noapte, apoi am continuat tratamentul acasă, timp de o săp­tă­mână. La control mi s-a spus că sunt bine, dar acum, după aproape doi ani, au început să îmi apară pe fese leziuni de herpes. Este foarte ne­plă­­cut. Există vreun tratament care să distrugă herpesul simplex sau voi rămâne cu el pentru toată viața? Medicul mi-a explicat că rămâne în corp în stare latentă, apoi, când ești mai slab, te lovește. Știe cineva vreun leac-minune? Vă mul­țumesc și urez redacției un an plin de împliniri,

PARASCHIV T.

„Clipesc foarte des, dar doar în repaus”

Mă confrunt cu o boală căreia, după câteva luni de mers la doctori, nu i-am găsit cauza. Clipesc foarte des și nu pot ține ochii des­chiși. Acest lucru se întâmplă doar când sunt în repaus. Oftal­mo­logii au spus că nu am nimic la ochi și mi-au dat trimitere la neu­rologie. Dacă s-a con­fruntat cineva cu acest fe­nomen și a găsit rezol­varea, îl rog să-mi spună și mie ce a făcut. Vă mulțu­mesc anticipat!

SERGIU – Cluj

„După operația de prostată, tatăl meu are incontinență urinară”

Stimată redacție, acum patru ani tatăl meu, în vârstă de 71 de ani, a fost operat la pros­tată. Se pare însă că această operație nu a fost reușită, deoa­rece a rămas cu o incontinență uri­nară supără­toare. Am dori să știm ce putem face pentru a-i ușu­ra cât de cât viața. Suntem con­știenți, și tata este rea­list, că nu mai poate fi ca în tinerețe, dar și-ar dori măcar o mică amelio­rare. În speranța că se vor găsi oameni de bine care să ne ajute cu un sfat ori cu un tratament, vă do­rim sănătate multă.

VICTOR

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian