Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cititorii mulțumesc pentru ajutor

„Nu am crezut că un simplu ziar poate să facă minuni” (Scrisoarea: „Sunt bolnavă, n-am casă, locuiesc la oameni care au milă de mine!”, F. AS nr. 1447)

Foto: Shutterstock

Stimată doamnă directoare Sânziana Pop și stimați cititori,

Prin această scrisoare țin să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine. Nu am crezut că un simplu ziar poate să facă minuni, că prin interme­diul dumneavoastră mă vor ajuta oameni din toată țara. Așa cum au spus și alții, sunteți niște îngeri ade­vărați, trimiși de Dumnezeu să-i ajute pe cei ne­voiași. Nu am cuvinte de ajuns să vă pot mulțumi. Nu sunt în stare să vă răsplătesc vreodată, în schimb, îl am pe Dumnezeu înaintea căruia vă aduc zi de zi, în rugăciuni… M-au ajutat persoane din toa­tă țara. Ajutorul dvs. financiar a fost cel mai frumos cadou din viața mea. Fără el, cred că muream. Cu banii primiți am reușit să-mi găsesc o locuință cu chirie și s-o plătesc până în aprilie, să-mi iau tratamentul pentru 2 luni de zile (niciodată de când m-am îmbolnăvit nu am reușit să-mi iau toată rețeta, fiindcă costa foarte mult, acum am reușit!). Am mai reușit să-mi iau alimente pe un timp mai lung, ca să nu mai fie nevoie să ies din casă, că mă deplasez foarte greu, în cârje, și am mari dureri când merg. Mai mult, am reușit să-mi plătesc și datoriile pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Și asta mă întrista cel mai tare, la urmă am vrut să cumpăr încălțări pentru copiii familiei care m-a găzduit în căsuța lor, deși erau săraci. Au 10 copii! Nu am reușit să le cumpăr chiar la toți încălțăminte, ci doar la 5 dintre ei, pentru că nu aveau deloc și umblau desculți.

În prezent, datorită ajutorului dvs. locuiesc în locuința mea, am strictul necesar în casă și mi-au mai rămas ceva bani, să-mi plătesc facturile de gaz, curent și apă, măcar pentru încă 2 luni, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Pentru toate astea vă mulțumesc din toată inima și mai ales lui Dumnezeu care se folosește de voi și toți oamenii care ajută și nu uită de semenii lor. Eu cred că datorită dumneavoastră și persoanelor care contribuie la ajutorarea atâtor persoane nevoiașe și bolnave cum sunt eu mai are Dumnezeu milă și îndurare de țara asta și de întreaga omenire. Dumnezeu să vă facă parte în împărăția Lui și să vă răsplătească după inima voastră.

În afara fundației „Formula AS”, persoanele care m-au ajutat sunt: C. Vasile – Petrila, Aurel Ș. – Ti­mișoara, Simion S. – Arad, Jana S. – Sibiu, Lazăr P. – Sebeșu de Jos, Ion J. – București, Rafaela G. – Vâl­cea, Maria I. – Constanța, Gheorghe I. – Bucu­rești, Doina S. – București, Alexandru Z. – Codlea, Tatiana M. – București.

Le mulțumesc din toată inima, Dumnezeu să le dea sănătate și putere! Domnul Iisus Hristos să le binecuvânteze toată viața!

MIHAI CAMELIA – str. Alex. Vlahuță nr. 3, bl. 3, sc. A, ap. 19, demisol, Hunedoara

„Omenia este un dar al bunului Dumnezeu” (Scrisoarea: „Bolile îmi năpăstuiesc viața și sufletul”, F. AS nr. 1448)

Stimată redacție,

Nu credeam ca, după atâtea necazuri și suferințe abătute asupra mea, să pot primi acest dar dum­nezeiesc din partea revistei Formula AS și de la oameni cu suflet mare. Cu ajutorul primit din ambele părți, am reușit să-mi rezolv majoritatea problemelor legate de să­nătate, precum și celelalte probleme legate de datoriile pe care le-am avut.

Transmit pe a­ceas­tă cale, din tot sufletul, mii de mul­țu­miri întregului co­lectiv al revistei, cât și minu­naților oameni care m-au ajutat. Vă doresc tuturor viață lungă, multă sănătate. Să fiți feriți de necazuri, să aveți parte de cei dragi.

Cu multă stimă și respect,

BOȘCU MIOARA – str. Aleea Școlii nr. 6, bl. N8, sc. 2, et. 4, ap. 10, Focșani, jud. Vrancea, cod 620031

„Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți” (Scrisoarea: „Izabela vrea să-și termine școala”, F. AS nr. 1448)

Mă numesc Mateiașu Aurora Ramona, sunt mama Izabelei, fetița mea, în vârstă de 15 ani, pe care ați sprijinit-o să-și continue școala. Mulțumesc din suflet și fundației „Formula AS”, pentru spriji­nul acordat. Valoarea revistei este dublată și de va­lori morale, precum și de valoarea umană a citi­torilor dvs. Nu e puțin să participi la împlinirea des­tinului unui om, mai ales la anii adolescenței. Le mul­țumesc oamenilor cu suflet bun care au dorit să ne ajute!

Cu multă stimă și respect,

AURORA RAMONA MATEIAȘU – Cluj-Napoca

„Mulțumesc pentru ajutorul cititorilor și-al redacției” (Scrisoarea: „Ajutați-mă să trăiesc decent”, F. AS nr. 1427)

Stimată doamnă Sânziana Pop și dragă redacție,

În urma publicării scrisorii mele în „Formula AS”, am primit de la cititorii revistei ajutor în bani. Le mulțumesc foarte mult, după cum mulțumesc și ajutorului din partea Fundației.

Doresc multă sănătate redacției, cât și cititorilor dvs.

Cu multă stimă,

BOLOGA ANA – loc. Greci, jud. Mehedinți

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian