Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cititorii mulțumesc pentru ajutor

„A răsărit speranța că mă voi vindeca” (Scrisoarea: „Am o infecție care îmi amenință vederea”, F. AS nr. 1462)

Dragă redacție,

Bună ziua, sunt Rusu Angela din Piatra-Neamț și ca urmare a scrisorii pe care v-am trimis-o, a ră­sărit speranța că voi reuși să-mi tratez boala la ochi. Mulțumesc din tot sufletul pentru ajutorul acordat, atât Fundației „Formula AS”, cât și tuturor cititorilor care mi-au trimis ajutoare. Nu am crezut că mai sunt oameni cu suflet atât de bun. Le mulțumesc și celor care mi-au dat sfaturi și le doresc multă sănătate. Viață lungă să ai, dra­gă „For­mula AS”, pentru că alini suferințele oame­nilor.

Vă mulțumesc tuturor și mă voi ruga toată viața pentru dumneavoastră. Iată numele celor care m-au ajutat prin mandate poștale: Dumitru P. – Timișoara, Ma­nuela-Roxana C. – Sibiu, Ion D. – Slatina, Emilia M. – Vulcan, Christina-Elena G. – București, Ale­xandra B. – București, Mariana L. – Iași.

RUSU ANGELA – Piatra-Neamț, jud. Neamț

„Cu ajutorul dvs., rezultatele au început să se vadă” (Scrisoarea: „La doi ani și jumătate, Cristian se luptă cu două boli groaznice”, F. AS nr. 1459)

Stimată redacție,

Mă numesc David Alexandra, sunt domi­ci­liată în Iași, și vă scriu pentru a vă da o veste pli­nă de bucurie: băiețelul meu, Cristian, cu spri­ji­nul Fundației dvs. și al bunilor cititori care au fost alături de noi, a mers la terapia care s-a efectuat în Cluj, iar rezultatele au început să se vadă. Con­tinuăm tratamentul, atât la Cluj, cât și la Alba Iu­lia. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească. Vă mulțumesc din suflet pen­tru ajutor! Cu respect,

DAVID DANIELA ALEXANDRA și CRISTIAN

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian