Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cititorii mulțumesc pentru ajutor

„Ajutorul a fost enorm de însemnat pentru mine” (Scrisoarea: „Sufăr de depresie afectivă și îmi cresc copilul singură”, F. AS nr. 1492)

Dragă redacție,

Îți mulțumesc din suflet pentru ajutorul acordat de către Fundația „Formula AS” și de cititorii revistei care s-au mobilizat și m-au sprijinit fiecare cât au putut. Am primit bani, pachete și scrisori de încurajare. Ajutorul din partea lor a fost enorm de însemnat pentru mine. În curând sunt pe cale să îmi în­deplinesc un mare vis, acela de a avea un loc al meu pe lumea aceasta, un teren, pe care, în timp, îmi voi putea face un adă­post al meu. Mama a făcut un împru­mut ca să mă ajute, plătim îm­preună ratele, ea din pensia ei, eu din pensia mea de boală. În prezent sunt mult mai bine și încep să mă pun pe picioare, îmi iau tratamentul care mi-a fost schimbat cu unul mai bun. Pe terenul cumpărat intenționez să cultiv felurite legume, din care voi încerca să și câștig niște bănuți în plus, ca să îmi plătesc ratele și să-mi cresc copilul, care nu primește de la tatăl lui pensie alimentară.

Vă trimit o felicitare făcută cu ajutorul doamnelor de la Biblioteca orășenească, care mă învață tehnica răsucirii hârtiei. V-o dăruiesc din tot sufletul. Maica Domnului să vă aibă în pază, zi luminată acum și pen­tru tot restul vieții. Dumnezeu să vă țină, ca să aju­tați oa­meni aflați la necaz, așa ca mine. Cu dragoste, vă îm­brățișează,

MARIA PREOTEASA – str. N. Bălcescu nr. 191, bl. P1, sc. 2, et. 1, ap. 28, Balș, jud. Olt, cod 235100

„M-au ajutat cititorii din multe orașe ale țării. Le mulțumesc” (Scrisoarea: „Mă încălzesc cu cartoane și uscături”, F. AS nr. 1507)

Confirm prin prezenta scrisoare că am primit ajutorul de lemne din partea Fundației „Formula AS”. Vă mulțumesc din suflet. Dumnezeu să vă dea sănă­tate pentru faptele bune pe care le faceți. Alături de dumneavoastră, m-au mai ajutat și cititori ai revistei din diferite orașe ale țării, fapt pentru care le mulțu­mesc și lor. Aceștia sunt: Angela P., Doina Maria S., Cristina Elena G., Gheorghe I., Mandița N., Ioan Crăciun A.,    Iulian A., Aneta Lenuța C., Adriana Marilena I., Nicoleta Iulia P., Bianca V.

Cu respect și mulțumiri,

COCĂ MILICA – str. Anton Manu nr. 33, Turnu-Măgurele, jud. Teleorman, cod 145200

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian