Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cazuri de extremă urgență

„Mă zbat în boală și sărăcie”

Bună ziua, dragi oameni buni de la „Formula AS”,

Mă numesc Burcea Marian, locuiesc în București, am vârsta de 38 de ani și vă rog din tot sufletul să publicați cele câteva rânduri pe care vi le trimit, în speranța că poate mă va ajuta și pe mine cineva. Sunt o persoană cu handicap, am un venit foarte mic și nu mă ajung deloc cu banii, pentru a-mi procura regimul alimentar adecvat, căci sufăr de hepatită C și am rămas cu sechele pulmonare. Am un venit – indemnizație de handicap gradul 2, în va­loare de 265 lei, completată cu 110 lei, numită „buget complementar”, gradul 2. Mai întâi am fost depistat cu TBC pulmonar (caz MDR), apoi mi-a fost depistată și hepatita C cu Fibroscanul F3, aproa­pe de ciroză. Vă rog din suflet să fiu și eu ajutat, ca să îmi pot plăti unele analize, care nu sunt decontate de Casa de Sănătate, și să-mi procur alimentele, ca să pot ține un regim cât de cât. Aș avea nevoie și de îmbrăcăminte (haine mărimea S), și ceva de încălțat (nr. 40). Mă zbat în boală și sărăcie. Îmi dau acordul să îmi publicați povestea. Vă mulțumesc din tot sufletul!

BURCEA MARIAN – Str. Popa Nan nr. 71, ap. 2, București, sector 2, cod 024078

„Este pentru prima oară când cer ajutor”

Sunt Demi Ariton, domiciliat în Zau de Câmpie, județul Mureș, și vă rog să-mi permiteți să îmi exprim ce am pe suflet, doar în câteva rânduri. Este pentru prima oară când o fac, am 57 de ani, și nu am povestit niciodată despre suferința și singurătatea mea.

Am avut o familie frumoasă, cu patru copii, până într-o zi, când am intrat într-un necaz foarte mare. Fără să știu nimic, cei patru copii, trei fete și un băiat, au fost duși la Casa de copii, de nevasta mea, care a plecat cu altul. Aveam 35 de ani. Poate am greșit și eu, dar pedeapsa a fost prea mare. În ziua de azi sunt singur, am intrat în depresie, am epi­lepsie, nu mai am pe nimeni, câte-o perioadă mai stau la o soră de-a mea. Sunt foarte bolnav, am și ul­cere la picioare, dar nu îmi permit să-mi caut să­năta­tea. Am nevoie de bani pentru investi­ga­ții, pentru tratament. Aceasta este cea mai mare do­rin­ță a mea, să fiu sănătos și să mă ajute Dumnezeu să mai pot avea o familie. Mă gândesc că o să mor singur, pe drum, ca un câine.

Mă rog lui Dumnezeu să nu rămâneți nepăsători față de cererea mea. Sunt un om care nu a fost ajutat niciodată. Vă mulțumesc!

DEMI ARITON – str. Republicii nr. 50, loc. Zau de Câmpie, jud. Mureș, cod 547660, Tel. 0741/34.83.63

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian