Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cazuri de extremă urgență

„Mă târăsc prin viață, de la lună la lună”

Mă numesc Maslovici Anica, am 68 de ani și o pensie de 1.301 lei, cu care nu mă ajung de la o lună la alta. Am tromboză profundă la ambele picioare, am dureri mari și mă mișc foarte greu. N-am ajutor de niciunde. Nu îmi ajung banii de facturi și mâncare. Vă rog frumos, cine poate să mă ajute și pe mine cu oricât de puțin, ca să nu mor de foame. În afară de pâine și un litru de lapte pe săptămână, nu pot să-mi cumpăr nimic. Nu mai spun că nu am un dinte în gură. Mă târăsc prin viață, de la lună la lună. Vă rog din suflet să mă băgați și pe mine în seamă și să mă ajutați.

MASLOVICI ANICA – str. Calafat nr. 63, sector 2, București, cod 020347

„Am căzut de la patru metri și am făcut explozie de oase”

Stimată doamnă director Sânziana Pop,

Mă numesc Antal Nistor, am 56 de ani, sunt din județul Ialomița. Vin cu o mare rugăminte în fața dumneavoastră. Citind ziarul „Formula AS”, am văzut că sunteți foarte sufletistă cu oamenii nevoiași și m-am gândit că poate mă ajutați și pe mine. Am o mare problemă de sănătate. Am căzut de pe scară, de la aproximativ 4 m, și am făcut ex­plozie de oase la gleznă, care nu s-a mai putut vin­deca. De 5 ani sufăr și merg foarte greu, doar în cârje. Am avut 3 intervenții chirurgicale, mi-au pus 4 șuruburi, o broșă și o tijă, dar în zadar, glez­na este înțepenită, nu pot să mișc laba piciorului și am dureri mari. Și m-au diagnosticat și cu os­teo­­poroză. Cât am fost internat în spital, nu am avut asigurare și am plătit 4.500 lei, pe care i-am împrumutat.

Vă rog din inimă să îmi luați în considerare aceste rânduri, și cine le citește poate mă ajută și pe mine, ca să pot plăti datoria. Am probleme și cu inima, bradicardie, cu plămânii, esofagită de reflux, accident vascular. Tot timpul am amețeli.

Nu am posi­bi­­li­­tatea să îmi iau un cadru, căruț cu rotile. Nu am ni­cio sursă de venit să îmi iau me­di­camentele nece­sa­re. Singura mea speranță sunteți dvs. Vă rog din inimă, cine poate să mă ajute. Tri­mit acte doveditoare pentru bolile de care sufăr.

Vă mulțumesc din suflet!

ANTAL NISTOR – sat Balaciu, comuna Balaciu, str. Preot Barbu nr. 20, jud. Ialomița, cod 251320

„Nu pot să-mi cumpăr nici măcar pâine pentru o lună întreagă”

Dragă Fundație a revistei „Formula AS”,

Mă numesc Grigore George, am 41 de ani, și domiciliez în București. M-am decis să vă scriu pentru a vă relata povestea mea. Sunt pensionat în grad de handicap mediu, deoarece am picio­rul drept amputat de la genunchi și degetul arătă­tor de la mâna dreaptă. Pensia lunară de care be­ne­ficiez în urma handicapului este în valoare de 64 de lei. Vă puteți închipui că din banii aceștia nu îmi pot permite să îmi cumpăr nici măcar pâine pentru o lună întreagă, despre mâncare, nici nu pot să vorbesc.

Sărăcia în care mă zbat m-a făcut să vă scriu, cu speranța că oameni cu suflet mare mă vor ajuta și pe mine în primul rând cu o proteză de pi­cior, ca să mă pot deplasa. Aș putea lucra ceva cu mâinile, ca să mai câștig un ban. Nu vreau să cedez în fața lipsurilor.

Vă atașez și documentele care atestă realitatea spuselor mele. Vă mulțumesc anticipat! Cu stimă și respect,

GRIGORE GEORGE – str. Sfântul Petru Tei, nr. 77, sector 2, București, cod 020358

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian