Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Cititorii mulțumesc pentru vindecări

„Vă mulțumesc pentru că prin inter­mediul revistei dvs., am aflat despre tra­tamentele homeopatice ale d-lui dr. Rareș Simu”

Stimată d-nă Sânziana Pop,

Foto: Shutterstock

Vreau să vă mulțumesc pentru că prin inter­mediul revistei dvs., în care am aflat despre tra­tamentele homeopatice ale d-lui dr. Rareș Simu, am rezolvat o mare problemă de sănătate.

De curând, a fost sărbătorită ziua prietenilor buni, a prietenilor de suflet, în care ai încredere totală și cărora te adresezi cu recunoștință și pre­țuire. Așa mă raportez și eu la homeopatie, a cărei fană am devenit în urma unor rezultate excelente avute după tratamentele făcute de doctorul Bun­getianu, Dumnezeu să-l odihnească în lumină. Acum, după aproape 20 de ani, aveam nevoie de o nouă întâlnire cu homeopatia și cu un medic potrivit mie, pentru problemele reapărute după atâția ani. Așa am ajuns anul acesta la „Armonia”. Mi-a plăcut mult cum sună numele acestei clinici, mi-a plăcut mult și tonul și glasul blând al d-nei Augustina, care mi-a răspuns la telefon și mi-a făcut programarea, iar întâlnirea cu d-l doctor Rareș Simu a fost chiar pe sufletul meu, care avea nevoie de o părere, în primul rând, profesionistă, și dacă se putea, și încurajatoare. Știam cum de­curge o ședință de homeopatie, așa că am încercat să-mi prezint problemele care m-au adus aici și pentru care eram în așteptarea unor analize în des­fășurare (RMN și altele neurologice).

Am primit o consultație medicală foarte atentă, amănunțită, cu întrebări dar și cu răspunsuri și, mai ales, am înțeles că sunt în locul unde pot găsi rezolvări. Am plecat cu un tratament atât de bine asociat problemelor mele,    încât, urmat conform graficului stabilit de d-l doctor, am avut o lună fără nicio manifestare a suferințelor mele, care mă însoțiseră în ultimii doi-trei ani: migrene cu aură, care nu au răspuns la niciun tratament alopat.

Urmez în continuare prescripțiile d-lui doctor, de fiecare dată reașezate în funcție de modificările care-mi apar și, mulțumesc lui Dumnezeu, am con­vingerea că știu unde să apelez când am ne­voie.

Mi-am permis să vorbesc aici, ca să aduc mulțumirile mele d-lui doctor Simu, dar și pentru cei care sunt derutați și nu știu încotro să apuce, după ce se luptă prin spitale cu migrene de tot felul, cefalee, alergii sau alte dificultăți amânate și nerezolvate. Este locul unde ești primit cu blân­dețe, cu bunăvoință, încurajare și unde ți se oferă un tratament adecvat, cu rezultate deosebit de bune. Încă o dată, mii de mulțumiri!

EMILIA DOCHIA – București

Cabinetul „Armonia” – București, Strada Ita­lia­nă nr. 13, parter, ap. 3, tel. 0766/29.84.58

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian