Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cititorii mulțumesc pentru ajutor

„Operația a fost o reușită” (Scrisoarea: „Deși suntem salariați, costurile operației copilului nostru ne depășesc posibilitățile”, F. AS nr. 1608)

Stimată redacție,

Sunt Firu Alin Cătălin, solicitantul al cărui apel l-ați publicat în numărul 1608, al revistei „’Formula AS”, și vreau să vă înștiințez despre ceea ce am rea­lizat cu sprijinul dvs. Ne-am întors din Italia, de la operația pe cord,    la care băiatul nostru a fost supus. Aceasta a decurs în condiții foarte bune și a fost o reușită. Avem speranța că pe viitor nu va mai fi necesară o altă intervenție. Cu recunoștință și bucu­rie, vreau să mulțumesc atât fundației revistei, pen­tru ajutorul acordat, precum și oamenilor cu suflet mare, care au trimis bani: Monica Gabriela P., Ale­xandru T., Georgeta Elena M., Mihaela A., Cristian Gheorghe T.,    Roxana Maria M., Ramona Ștefana B. (virament bancar), cât și Doina Maria S., Viorica M., Dănuț Gheorghe N., Ioana C., Măn­dița N., Maria Elena B., Ioan Crăciun A. – mandate poștale.

Peste 6 luni, va trebui să revenim în Italia, la control. În continuare, Fabian are nevoie de îngrijire specială, având epilepsie și întârziere globală de dez­voltare. Acum însă suntem optimiști și sperăm că lucrurile se vor ameliora în continuare.

Vă mulțumim din suflet!

Sărbători binecuvântate!

FIRU ALIN-CĂTĂLIN – localitatea Ișalnița, strada Unirii nr. 74, jud. Dolj, cod 207340, tel. 0760/29.27.50

„După 19 ani, va ieși afară din casă!” (Scrisoarea: „Nu s-a mai ridicat din pat”,    F. AS nr. 1598)

Vă scriu această scrisoare în semn de mulțumire pentru implicarea de care ați dat dovadă în aju­torarea lui Cărăbășel Marian (tel. 0720/68.89.94). Păcat că nu există și alte publicații serioase, cu caracter informativ pozitiv și înclinat către bine, cum sunteți dvs. Le mulțumim public tuturor persoanelor care au donat bani și s-au implicat în a diminua suferința lui Marian. El are acum un scaun cu rotile, adaptat pentru a-l putea susține și va trăi bucuria să poată ieși afară din casă, după 19 ani. Sperăm într-un viitor mai bun pentru el.

Vă mulțumim tuturor! Doamne ajută!

MANEA MIHNEA-CĂTĂLIN – Târgoviște

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian