
Vreau mai întâi să vă mulțumesc că existați! În urmă cu doi ani, soțul meu a fost diagnosticat cu adenom de prostată. Din revista dvs. am citit despre Cabinetul „Lacrima naturii” și pentru că nu am putut merge la un consult, fiind din județul Suceava, am vorbit la telefon (tel. 0744/87.01.94), unde mi-a răspuns doamna Elena Spânu și mi-a expediat următorul tratament: Biostem prostată, Uri-Inkotabs Prostis, SSI Mycelcaps. Credeți-mă, chiar din prima săptămână am văzut rezultate fantastice. Acum, soțul meu, din minimum 7 treziri pe noapte, se mai trezește o singură dată, și sunt nopți în care nu se trezește deloc. Merită să sunați să vă programați. Pentru mai multe informații, mă puteți suna oricând la telefon 0732/04.53.38.
PRISECAR IULIANA – Suceava
„Caut tratament naturist pentru osteoporoză” (Răspuns pentru LUMINIȚA, F. AS nr. 1624)
Calciul care se asimilează cel mai bine este cel din coji de ouă pisate (sau râșnite cu râșnița de cafea) și lăsate să se topească la frigider, în zeamă de lămâie. O rețetă și mai bună: într-un vas se pun aproximativ 10 ouă de țară, spălate bine. Deasupra se toarnă zeamă de lămâie, cât să le acopere. Se lasă la frigider 8-9 zile. După trecerea timpului, se bat cu mixerul, se adaugă vodcă sau rom și eventual miere. Se iau câte o gură-două pe zi.
THEODORA M.
„Mamei mele îi bate doar jumătate de inimă” (Răspuns pentru MARGARETA – Arad)
Mama dvs. va trebui să țină o cură cu sucuri din fructe și zarzavaturi timp de 7 zile. Apoi, în continuare, un regim bazat pe crudități. În acest timp, va completa necesarul de vitamine și minerale cu unele medicamente naturiste care le conțin. Să ia tinctură de păducel – câte 20 picături, de trei ori pe zi. Să ia 3 linguri de vin de pătrunjel pentru inimă, zilnic. Să facă împachetări cu argilă timp de două ore pe zi și să țină și cura cu argilă. Ședințe de reflexoterapie de mai multe ori pe zi, timp de 7 zile, în care vor fi stimulate intens glandele suprarenale, apoi va trece la schema de tratament ce se adresează afecțiunii respective. Însănătoșire grabnică!
DINA – Iași
„Mama a fost diagnosticată cu mielodisplazie” (Răspuns pentru IANA – Canada)
La 65 de ani, mama dvs. poate să aibă toate speranțele. Am o prietenă în Bellbrook, care a avut tulburări asemănătoare din cauza încălzirii cu o centrală termică și a aerului condiționat, care emana un gaz toxic. A schimbat instalația după ce a făcut o analiză a aerului, și totul s-a rezolvat. În afară de această sugestie, regimul alimentar pentru înmulțirea anticorpilor este foarte important. Planta Echinacea Purpurea Herba determină creșterea numărului de anticorpi, ca și urzica (Urtica), responsabilă de globulele roșii. Tinctura de propolis, în cure de 4-5 ori pe an, acționează asupra glandelor și tuturor țesuturilor. Să vă ștergeți pe tot corpul de trei ori pe zi cu ceai concentrat de pelin (îmbunătățește pH-ul). Preferați alimente negre sau de culoare roșie și portocalie – au cupru și coloranți, direct în legătură cu globulele roșii. Sucurile de sfeclă roșie, morcov și țelină (începând cu circa 50 ml până la 200 gml pe zi), consumate între mese, vă readuc sănătatea. Ștergeți din „computerul” cerebral toate supărările, iertați-i pe toți și rugați-vă, doriți-vă ca organismul dvs., templu sacru al Creatorului, să funcționeze perfect. „Când vă plouă în suflet, faceți-vă umbrelă dintr-o mică bucurie”. Minunata și prietenoasa noastră revistă „Formula AS” a publicat de-a lungul timpului sfaturi naturiste și recomandări ale medicilor de specialitate pentru toate disfuncțiile, cu rezultate excepționale. Mulțumesc pe această cale înțeleptului colectiv, de la care am învățat și am pus în practică recomandările pentru minte, inimă, suflet și corp. Și, conform zicalei „de la lume adunate și iarăși la lume date”, mă simt datoare față de cei din jur. Vă doresc sănătate, curaj și încredere!
VALENTINA – Brașov
„Caut tratament pentru tenosinovită și spondiloză cervicală” (Răspuns pentru MARIANA – București)
1. Vă trimit o rețetă care este verificată și vă va ajuta foarte mult în afecțiunea dvs. Uz intern: se iau de trei ori pe zi câte 1/2 linguriță coajă de salcie (pulbere) cu puțină apă. Uz extern: 20 g sânziene, 20 g rășină de brad, 20 g cimbru de cultură, 20 g muguri de plop se țin la macerat 12 ore în 150 ml spirt sanitar. Se amestecă pe baia de abur timp de trei ore cu 500 ml ulei de floarea-soarelui. După ce se răcește, se filtrează și se mai adaugă 15 g ulei de tolu. Deși rețeta este mai complexă, merită încercată. Acest ulei se folosește pentru masaj, începând de la degete spre inimă, iar seara se pun comprese pe articulații, care se țin toată noaptea. Vă doresc numai bine!
FLOREA – Drăgănești
2. Vă recomand următoarele metode: * Spondiloză cervicală – suc de traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris) – 1 linguriță de suc amestecat cu 1 linguriță de apă. Se bea de trei ori pe zi, înaintea meselor principale. Aplicarea unui jet de aer cald cu uscătorul de păr, 10 minute pe zi, pe zona cervico-brahială. * Tenosinovită: aplicarea alifiei de tătăneasă de la cot la încheietura mâinii până la dispariția nodulilor și mobilizarea mușchilor antebrațului prin strângerea intermitentă a unei mingi de cauciuc. Vă doresc multă sănătate!
MIRCEA – Timișoara
„Cum se conservă cătina?” (Răspuns pentru VIOREL – Călărași)
Fructele se usucă în strat subțire și se pot folosi pentru ceai – câte o linguriță la o cană de apă (infuzie). Se poate face tinctură: se pune cătină într-un borcan de 300 g sau 800 g, peste care se toarnă alcool alimentar de 30° cât să o cuprindă, se lasă la macerat o lună, se strecoară și se păstrează într-o sticlă de culoare închisă. Se folosește sub formă de picături, de trei ori pe zi; concentrația depinde de vârstă și afecțiune. Se poate face și ulei, după rețeta de mai sus, dar în loc de alcool se pune ulei de măsline. Cu el se ung pielea și mucoasele sau se ia intern, pe stomacul gol, în funcție de boala pe care doriți să o vindecați. Indiferent de cum au fost preparate fructele, ele se pot consuma câte o linguriță de trei ori pe zi, conținând aceleași substanțe binefăcătoare. Se mai poate face cătinată, după rețeta vișinatei, dar este astringentă și tare acră, cu gust greu de suportat.
AMALIA – Iași