Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„La 20 de ani, fiicei mele îi este frică de tot ce o înconjoară” (Răspuns pentru ADELA – Brașov)

Foto: Shutterstock

Problema fiicei dvs. coincide cu ceea ce i s-a întâmplat și fiicei mele, în vârstă de 18 ani. Fricile și toate manifestările similare sunt cauzate de dereglarea glandei tiroide. Nu are nevoie de niciun psihiatru sau psihoterapeut. Starea pe care o are se datorează epuiză­rii din organism a vitaminelor și mineralelor, în urma dereglării tiroidei, care duce și la o proastă circulație cerebrală! Eu mi-am dus fetița la diferiți medici și a urmat o serie de trata­mente (chiar și de la psihiatrie), fără niciun re­zultat. Într-o zi, când Bunul Dumnezeu ne-a lumi­nat să ne reamintim de-un medic bătrân, dar com­petent, am apelat la el și coșmarul a luat sfârșit. Du­pă câteva săptămâni de tratament cu vitamine, minerale și Thyrozol, fetița a început să se sim­tă din ce în ce mai bine, scăpând de frică și de celelalte simp­tome pe care le avusese.

IULIANA – Slatina

„Nu pot scăpa de furuncule cu niciun tratament” (Răspuns pentru VIOLETA)

Următorul „tratament” este băbesc și foarte sim­plu de aplicat: se beau dimineața și seara, după masă, câte 100 de ml de tărie (țuică, pălincă, co­niac, vodcă) cât mai naturală, timp de trei zile. Dacă în această perioadă nu se observă o amelio­rare evidentă a bolii, se întrerupe „tratamentul”, deoarece în­seam­nă că nu este eficient. Dacă după trei zile se observă o ameliorare, se con­tinuă până la dispariția furunculelor și se reia de câte ori este necesar (apar noi furuncule). Vă doresc multă sănătate, iar revistei „Formula AS” îi doresc viață lungă. Cu respect,

IULIA – Neamț

„Sufăr de o nevroză psihică” (Răspuns pentru ELENA)

Arătați în scrisoarea dvs. că ur­mați un tratament alopat, cu multe medica­mente și ați dori un tratament naturist. Trebuie să precizez că orice tratament veți face, este necesar să ieșiți din me­diul care a favorizat îm­bolnăvirea (stres, con­flicte, ali­men­tație dezorga­ni­zată etc.). Trata­­mentul pe care îl recomand e compus din cure de 2-3 săptămâni, cu pauze de o săptămână. • Folosiți ex­tract din muguri de po­rumbar (Prunus spi­nosa) – dimi­neața, 50 picături în pu­țină apă. Nu se mă­nâncă nimic timp de o oră. Înainte de masa de prânz cu o jumătate de oră și seara, înainte de culcare, se bea câte o cană de ceai de talpa-gâștei (Leo­nurus car­diaca). Infuzia se prepară din: o lingu­riță plantă la 200 ml apă clocotită infuzată timp de 15 minute. Vă mai recomand să faceți 10 ședințe de re­flexoterapie. Multe plimbări în natură. Ocuparea tim­pului liber cu acti­vități religioase – rugăciuni, vizite la mânăstiri, lectură etc. Vă doresc multă sănătate.

ARTEMIE – Brașov

„Fiicei mele i se crapă pielea pe mâini, până la sânge” (Răspuns pentru LILIANA)

Cu ani în urmă am suferit de o asemenea boală și, încercând cu tot felul de rețete fără rezultat, am început un tratament băbesc cu urină. Ziua urinam într-o oliță, și seara, înainte de culcare, mă spălam cu apă caldă și săpun de casă, că nu mai aveam în­credere în săpunul de față, și după spălare, îmi spă­lam mâinile cu urină. Fără să le șterg, le băgam în pungi de nailon pe care le legam, să nu le pierd prin pat, noaptea. Dimineața mă spălam bine, tot cu să­pun de casă și mă limpezeam cu ceai de pelin. Du­pă 3-4 zile, mâinile mele erau altele. Am mai con­tinuat câteva zile și, mulțumesc lui Dum­nezeu, am reușit să mă vindec. Mergând la medi­cul de familie, s-a mirat de leacul meu. Vă doresc succes!

VICTORIȚA I. – Simeria

„Fiul meu are o stomatită rezistentă la tratament” (Răspuns pentru CONSTANȚA – Roman)

Stomatita se tratează cu: 1. Dietă: 2-3 zile cură cu sucuri de fructe și zarzavaturi; cură cu boabe de ie­nupăr. 2. Ceaiuri: 2 căni pe zi din amestec de: 20 g salvie, 20 g sân­ziene, 20 g coada-șoricelului, 10 g gălbenele, 20 g coada-calului, 10 g sunătoare, 30 g tătăneasă, 20 g trifoi roșu. 3. Gargară cu ră­culeț (ri­zom): 1 lingură de rizom mărunțit se fierbe 3 minute în 250 ml apă. Se lasă 10 mi­nute. Se stre­coară. Cu ceaiul călduț se face gargară de 3-4 ori pe zi. • În con­tinuare, regim lac­to-ovo-vegeta­rian, pre­do­minant cru­divor. Multă sănătate!

MARILENA – Brașov

„Ajutați-mă să evit extirparea testiculului” (Răspuns pentru VICTOR – București)

Vă propun un tratament pentru chisturi cu di­verse localizări. Intern: suspensie apă argiloasă. O linguriță de argilă se lasă să stea 24 h într-un pahar cu apă. Mineralele din argilă trec în apă. După 24 de ore, se amestecă, se lasă să se de­canteze ușor, se bea. Cura durează o lună, apoi pauză. Extern: din argilă se prepară o pastă care se pune pe locul afec­tat în strat de 1-2 cm (se depășește locul cu pricina cu 1-2 cm). Se pune o compresă, deasupra pasta cu ar­gilă. Se pre­pară și se întinde folosind materiale din ceramică, lemn, plastic. Nu se utili­zea­ză meta­lul – acesta îi anu­lează proprietă­țile. Se ține cata­plas­ma timp de 3 ore, după care se înde­păr­tează. Nu se va ține mai mult timp, deoarece toxi­nele și par­­tea nega­tivă extrasă se pot reîntoarce în orga­nism. Se lasă pielea să respire, să nu fie umedă. Se pre­pară zilnic pasta de argilă. Se con­tinuă până la dis­­pariția chis­turilor. Rolurile argi­lei: antito­xică, antiinfecțioasă (anti­sep­tică), imu­nostimu­lantă, e­chi­li­bran­­tă meta­bo­lic, endocrin, energe­tic, ab­sor­bantă. Această te­rapie cu ar­­gilă se aplică și în cazuri de: frac­turi, in­fecții de orice fel, re­u­matis­me, ne­o­plas­me, tratarea plă­gilor, can­gre­ne­lor. Ar­gila dre­nea­ză im­pu­ri­tă­țile din limfă și sânge, anihilează cul­turile micro­biene, re­dă orga­­nis­mului rezistența la îm­bol­nă­viri. Argila lu­crează ca stimul în or­ga­nele cu de­ficite ener­getice și ca mo­­derator în orga­nele cu exces ener­getic.

MARCEL – București

„De 14 ani nu pot scăpa de candidoză” (Răspuns pentru CLEOPATRA)

Mă grăbesc să vă dau un răs­puns la strigătul dvs. de aju­tor. Într-o si­tua­ție asemă­nă­toare am fost și eu timp de 12 ani. Am contractat candi­do­za la naștere (am făcut multe antibiotice). Tot ce am citit în această minu­nată revistă „Formu­la AS” am făcut: spălături, ovule, trata­mente anti­fun­gice. Îmi trecea cam două luni și iar apărea. Ajutorul mi-a venit de la medicul de familie, care mi-a dat o rețetă cu un vaccin: I.C.B. – 10 (Insti­tutul Cantacuzino Bucu­­rești), 1 cutie cu 10 fiole. Se fac sub­cutanat, la mâ­nă, o fiolă la 2 zile. Ce­reți sfatul medi­cului dvs. De 10 ani nu am mai avut pro­bleme cu Candida, mă fe­resc cât pot să iau anti­bio­tice, chiar de se mai în­tâmplă, nu le iau fără un anti­fun­gic. M-aș bucura mult să reu­­șiți să scă­pați de su­fe­rință. Mă rog bunului Dumne­zeu să vă deschidă calea spre vin­decare. Multă sănă­tate!

STELA – Bârlad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.