Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Așa m-am vindecat…

Remedii contra cancerului de piele •

Totul a pornit de la o aluniță care s-a frecat de gulerul tare al uniformei. Alunița s-a rupt și s-a transformat într-o plagă urâtă, care a fost operată și apoi a recidivat, după care din nou a fost operată și din nou a recidivat. Apoi a venit diagnos­ti­cul: melanom malign, cea mai rară și cea mai pe­riculoasă formă de cancer al pielii și, toto­dată, cea mai periculoasă formă de cancer în ge­ne­ral. Șan­sele de supraviețuire la un asemenea diag­nostic sunt aproape nule. Și totuși, în ca­zul doam­nei L.P., subofițer în Mi­nisterul de Interne, mi­ra­colul s-a produs. Deși era târziu, s-a început un tra­ta­ment na­tu­rist „clasic” pentru cancer, în paralel cu ad­mi­nistrarea de Interferon III, sin­gu­rul remediu alo­pat pe care medicii l-au reco­mandat. După tratamentul cu Interferon au apărut reacții adverse severe, iar mar­­kerii tumorali rămăseseră la va­lori ridicate, așa încât medicii onco­logi au renunțat la orice demers te­rapeutic, totul rămâ­nând în seama te­rapiei naturale. La doi ani de trata­ment naturist, pacien­ta se simțea tot mai bine. Care au fost reme­diile fo­losite?   

Tinctura de mărul-lupului

tSe pun într-un borcan cu filet 15 lin­guri de pulbere de mărul-lupului (Aristo­lo­chia clematitis), obținută prin măcina­rea cu râșnița electrică de cafea, peste care se adaugă două pahare (400 ml) de alcool alimentar de 70 de grade. Se în­chide borcanul erme­tic și se lasă să ma­cereze vreme de două săptămâni, după care se fil­trează, iar tinctura rezultată se pune în sti­clu­țe în­chise la culoare. Tinc­tura poate fi co­man­dată prin telefon, la DOREL PLANT, tel. 0721/61.35.87, jud. Bihor. Are doar utilizare exter­nă. Se aplică pe piele, pe zonele afectate, sub formă de comprese, ca­re se țin (acoperite cu nailon, ca să nu se evapore al­coolul) vreme de 1-2 ore, după care pielea se lasă la aer 30 de minute, pentru a se zvânta.

Combinația imbatabilă în tratarea externă a plăgilor can­ceroase, inclusiv a celor operate și re­cidi­vate, este com­pusă din trei tincturi în proporții ega­le: mărul-lu­pu­lui, tătăneasă și propolis. Cu aceas­­tă combinație se face tratamentul cu comprese, descris mai sus. Efectele te­ra­peutice sunt cu adevă­rat uluitoare.

Clismele cu mărul-lupului

O linguriță mărunțită de mărul-lupului (partea ae­ria­nă a plantei) și două lingurițe de rădăcină de tătă­nea­să se lasă să stea în jumătate de pahar de apă, de seara până dimineața, când se filtrează; maceratul se lasă deoparte, iar planta rămasă după filtrare se opă­rește cu încă jumătate de pa­har de apă clocotită și se lasă să se răcească până ajunge la temperatura came­rei; se filtrează și se combină cu ma­ce­ratul pus deoparte, obținându-se aproximativ un pahar de 200 ml de preparat. Se pune într-o pară de cau­ciuc pentru clismă și se introduce pe co­lon, prin anus. Se păstrează 15-20 de minute (prin con­trac­ția sfinc­terelor), apoi se evacuează pe cale normală. Este un tratament reco­mandat în toate formele de can­cer, având un rol drenor și imunostimulent puternic.

Tărâțele de grâu și drojdia de bere

Tărâțele de grâu se iau ma­cerate în apă cu puți­nă miere. Într-o cană de apă se pun de seara 2-3 lin­guri de tărâțe și 2 lin­gu­rițe de miere. Se lasă să macereze până dimi­neața, când se consumă pe stomacul gol. Trata­mentul se face zilnic, o lună. Pentru cei constipați se fac cure de 2 luni, cu 2 săptămâni de pauză. Tărâțele au și o acțiune dezintoxicantă puternică, ex­trem de importantă în tratarea bolilor tumorale maligne.

Drojdia de bere se ia sub formă de pas­tile. Există extracte atomizate de droj­die, sub formă de com­pri­mate. Au o mare eficiență în tra­ta­ment, fiind obținute din culturi de droj­die selecționate, așa încât să aibă o con­cen­trație ridi­cată de vitamine din com­plexul B și de seleniu. Se admi­nistrează conform pros­pec­tului. O cură cu drojdie du­rează 30 de zile (pentru a nu afecta flora intesti­nală), urmate de o săptămână de pauză, după care tra­tamentul se poate relua. În cazul majorității for­­me­lor de can­cer, dar mai ales în cele de piele și he­­pa­tice, consumul de drojdie de bere determină stag­­narea și apoi remisia formațiunilor tu­mo­rale ma­ligne. Prof. dr. Gottschalk, mem­bru al „So­cie­tății Bavareze de On­co­logie”, a co­municat de curând că, în mai puțin de trei luni de trata­ment cu drojdie de bere, can­ce­rul de pie­le, de prostată sau al ficatului este oprit.

Fructele de cătină

Se administrează fructele uscate de cătină sub formă de pulbere, ob­ținută prin măcinare cu râșnița elec­trică de ca­fea, din care se iau 3 lin­gu­rițe pe zi, even­tual cu pu­țină mie­re. Cura poate dura până la trei luni, neavând practic efecte adverse.

Când se găsește cătină proas­pătă, se iau zilnic câte 2 linguri de fructe zdro­bite și amestecate cu miere. Este un pu­ter­nic stimulent al apeti­tu­lui alimentar.

Regimul cu multe crudități

Este cheia reușitei terapiei na­turale în această boală. Iată cele șapte reguli de bază ale sale:

1. multe sucuri și salate de legume crude – de țe­lină, pătrunjel (verde și rădăcină), ceapă verde, ustu­roi verde. Contribuie la vindecarea bolii canceroase, cu loca­li­za­re la nivelul pielii și nu numai. Sunt foar­te importante în prevenție.

2. fructe din belșug – 60-70% din hrană tre­buie să fie alcătuită din le­gume și fructe crude. Un efect deosebit îl au caisele, pulpa și mai ales miezul sâmburilor, o adevărată colecție de vitamine si mi­nerale. Conține PABA (acid para-amino-ben­zoic), numit și vitamina B15, care înce­tinește pro­cesele degenerative, oprește proliferarea tu­mo­rilor cance­roase și întinerește organismul.

3. fără carne – deoarece aceasta îngreu­nea­ză sau chiar blochează procesele naturale de eliminare, con­ține substanțe care favo­ri­zează apariția și dezvoltarea formațiunilor tu­morale maligne.

4. fără produse alimentare sau bă­uturi cu aditivi sinte­tici – afânătorii, aro­mele sintetice, con­servanții și colo­ranții artifi­ciali au în ma­rea lor majoritate efecte can­ce­rigene, inhibă ac­tivitatea sistemului imu­nitar, blo­­când procesul de vindecare naturală. Re­nun­­țați și la zahăr, margarină, făina albă, conserve.

5. strict interzise: alcoolul și tutu­nul – acestea alimentează per­turbările care duc la apariția bolii canceroase.

6. fără prăjeli – transfor­mă­rile suferite de amidon și de gră­simi în procesul prăjirii duc la formarea unor subs­tanțe cu un poten­țial cancerigen foarte mare.

7. liber la oleaginoase, dar nu pră­­jite – nucile, alunele, susanul, semințele de dovleac și floarea-soarelui sunt „salva­toa­re” în regimul contra can­cerului. Sunt o sursă de ener­­gie esențială pentru or­ga­nism. Se reco­man­dă și po­lenul, o linguriță pe zi.

„Într-adevăr, vitamina B face minuni”

Revin asupra articolului dedicat în revista „For­mula AS vitaminei B. Afir­ma­țiile cuprinse în articol sunt ab­solut reale. Am suferit până la 52 de ani de o consti­pație cro­nică, de care nu mă putusem vindeca, cu toa­te medi­camentele sau leacurile luate. În plus, înce­pusem să port ochelari cu dioptrii mari și părul îmi că­zuse ma­siv. Eram irascibilă și depre­sivă. Aveam 52 de ani când am emigrat în Australia, cinci copii, divor­țasem la 42 de ani, fără să mai am de atunci activitate sexuală. Depis­tată cu diabet, la puțin timp de la sosirea în Austra­lia, am fost in­ternată pentru stabilirea tratamentului, am aflat că am și hepatită C și o masivă scădere a vita­minei B. Am urmat și un tratament cu suplimente de vita­mina B. Și în ali­mentație am consumat în cantități mari vitamina B: ulei de măsline, măsline sub toate formele, pastă de măsline, pește, dar și vegetale: broccoli și spanac verde (nu con­gelat), usturoi și ceapă, crude, nu gătite. În fiecare dimi­neață, mâncam o felie de pâine de casă, frecată cu usturoi, stropită cu ulei de măsline și presărată cu pătrunjel tocat. Laptele îl beam nefiert, iar cafeaua am înlocuit-o cu surogat din rădăcină de ci­coare. Am scă­pat de constipația cro­nică care mă chinuise din copi­lărie. Părul mi s-a refăcut, treptat, și am avut bucuria să constat că nu mai am nevoie de ochelari. Au trecut 17 ani de atunci și, mulțu­mesc lui Dumnezeu!, încă trăiesc. Să nu vă închipuiți că hrana mea s-a limitat nu­mai la aceste alimente. Găteam pen­tru în­treaga fa­milie: ouă sub diferite for­me, fasole ver­de și uscată, varză, nu călită, ci fiar­tă, așa cum se gătește în bucă­tăria chi­nezească. Brânza și iaurtul nu lipseau din casă, și chiar am început să introduc și sosuri de soia, di­verse prepa­rate de soia și soia boabe, tofu. Fiul meu a avut o acnee juvenilă teribilă și furnicături în pi­cioare. Fiica mea avea dureri insuportabile la mens­tre, iar ginerele meu suferea de constipație. Pe toți ne-a vindecat atenția pe care am dat-o mâncării și re­nun­­țarea copiilor la junk food, pre­ferând un sandvici cu salată, ou fiert sau cu brânză și un fruct. Iar obiceiul de a ne face la 6 luni câte o analiză de sânge și a lua un su­pliment de vita­mina B Complex ne-a folosit tuturor. Îmi pare rău pentru mulți dintre cititorii revistei „For­mu­la AS”, care – vitregiți de soartă și cu mijloace mate­riale mo­deste – nu-și pot permite con­su­mul uleiului de măs­line, dar dacă există bu­năvoință, pot și ei să aibă bune rezultate, înlo­cuind uleiul de măsline cu cel de soia, carnea cu fasolea și cu ton la cutie, elimi­nând zahărul. În plus, luptați cu stresul și oboseala, cauza tuturor bolilor.

Vă doresc tuturor multă sănătate!

CECILIA S. – Australia

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.