Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Dr. CORNELIU MOLDOVAN – „InoCell™ este un supliment natural important în terapia ficatului sau în caz de cancer și alte boli cronice”

– medic specialist oncolog, cu competenţe complementare în laserterapie, doctor în medicină, lector senior –

– Lupta cu cancerul își lărgește tot mai mult arsenalul terapeutic, iar printre „armele” folo­site se numără și medicamentele naturale, pre­ferate de multă lume, datorită lipsei to­xicității lor. La loc de frunte între ele se află InoCell™, un produs extras din tărâțe de cereale, realizat de o echipă de medici ame­ricani. Ca medic on­colog, cu mare experiență în tratamentele anti-cancerigene, v-aș ruga să îi detaliați însușirile, pentru cititorii revistei noastre, interesați de acest subiect.

– InoCell™ este un produs brevetat, ex­tras din tărâțe de cereale, obţinut du­pă o muncă de cercetare de peste două de­cenii, rea­lizată de către echipa de me­dici condusă de A.K. Shamsudin, doctor în medicină, profesor de pato­logie din cadrul University of Mary­land School of Medi­cine, Baltimore, SUA, cu întrebuinţări multiple în cli­nica oncologică şi în terapia adju­vantă a unor boli cronice, cum ar fi dis­lipi­demiile, diabetul zaharat tip II, unele boli neurologice etc.

– Căror tipuri de cancer le este re­comandat?

– Recomandările mele pentru acest produs, în domeniul oncologic, nu se rezumă numai la domeniul cancerului hepatic, al metastazelor hepatice, unde este folosit majoritar, ci şi în alte tipuri de cancer. De exemplu, există studii clinice internaţionale cu privire la efectul ex­trem de favorabil al produsului în adenomul de prostată.

De asemenea, InoCell™ se poate recomanda şi pentru diminuarea efectelor secundare ale chimioterapiei, mai ales prin mecanismul de hepatoprotecţie pe care îl are, dar și prin efectul de detoxifiere. Poate fi folosit singur sau în asociere cu alte terapii alternative.

Dozele pot varia de la 2 la 6 capsule pe zi la adulţi, dar eu am recomandat şi 8 capsule, cu rezultate foarte bune şi, extrem de important de menţionat, fără nici un efect secundar.

– Există și alte întrebuințări ale prepa­ratului?

– Cele două substanțe prezente în InoCell™ – inozitolul și inozitolul hexafosfat – protejează într-o anumită măsură și celula nervoasă din cortex şi, în acelaşi timp, intervine cu rol faci­litant la nivelul transmisiei impulsului ner­vos periferic, în special la nivelul nervos vege­ta­tiv. Am observat după administrarea InoCell™, la pacienţi cu tahicardie pe fond anxios, reducerea tahicardiei, reducerea anxietăţii şi reducerea durerilor de cap. Doresc să evidenţiez rolul imunomodulator şi stimulator al celulelor de tip natural killer, adică celule importante imune care mediază un răspuns împotriva celulei canceroase, permiţând organismului să recu­noască celula canceroasă şi să o distrugă. Efec­tele favorabile le-am obţinut în cure de trei luni în administrarea acestui preparat la bolnavii canceroşi şi, de asemenea, am constatat o îm­bunătăţire a electroimunoforezei şi a imunogra­mei la analizele anumitor pacienţi.

– InoCell™ și-a dobândit reputația pe pia­ța preparatelor naturale, în primul rând da­torită efectelor sale de protecție a ficatului. Cum acţionează InoCell™ în afecţiunile he­patice?

– InoCell™ este un stabilizator al mem­bra­nei hepatice şi un activator enzimatic. Enzimele hepatice sunt cele mai importante, ficatul este o întreagă uzină care produce proteine, enzime, având un rol major în detoxifiere, iar multe citostatice acţionează negativ asupra ficatului. Stabilizarea membranei ficatului este un efect favorabil indirect în cursul terapiei cu cito­statice. Foarte mulţi pacienţi se prezintă cu steatoze hepatice şi dislipidemii, colesterol mă­rit, boli agravate de obezitate, mai ales în Ro­mânia, unde obezitatea devine o problemă ma­joră, aceasta mergând mână în mână cu disli­pidemia, cu tulburările lipidelor plasmatice şi cu steatoza hepatică (ficatul gras). Ficatul gras poate conduce în final la ciroză hepatică, in­suficienţă hepatică.

– Foarte mulți oameni „stau rău” cu co­lesterolul. InoCell™ reprezintă o soluție?

– Administrarea profilactică la aceşti pa­cienţi, împreună cu o dietă raţională, cu un con­ţinut scăzut de lipide şi de glucide, cu mese frecvente, cu alimentaţie bio, predominant alcalină, la care se adaugă şi InoCell™ (în anumite condiţii, doar cu el) poate să reducă LDL. Am constatat faptul că la pacienţi cărora le-am recomandat InoCell™ pentru dislipi­demii, cu steatoze hepatice, dar care aveau o patologie cardiovasculară asociată, s-a ame­liorat electrocardiograma cât şi electrocardio­grama de efort, printr-o diminuare a încărcării aterosclerotice pe pereţii arteriali aortici, după 3 luni de tratament.

– Ca medic oncolog, practicați medicina academică, dar sunteți deschis și terapiilor naturale. Care sunt concluziile dum­nea­voastră după experienţa dobândită în administrarea InoCell™?

– Pledez pentru asocierea terapiilor oncologice cu suplimentele nutriţio­nale, dar pe o bază raţională, şi nu ad­ministrate după ureche, de pe internet. Am o experiență care se cifrează la peste 35 de ani în acest domeniu și știu ce spun. În lupta cu cancerul, orice terapie dovedită științific poate fi ac­ceptată, cu condiția să fie girată de un spe­cialist.

Un produs – 7 beneficii

1. Protejează și regenerează ficatul (ficat gras, ficat mărit, oboseală etc.).

2. Ajută la normalizarea coleste­rolului, trigliceridelor, glicemiei.

3. Protector hepatic înainte și după tratamentele pe bază de chimioterapie, radioterapie sau în caz de polimedicație.

4. Previne depunerile la nivelul vaselor de sânge.

5. Susține și reglează imunitatea celulară.

6. Protector celular prin reducerea efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi produși de poluare, toxine (fumat, alcool, radiații etc.).

7. Efect de relaxare pentru persoanele stresate, nervoase, anxioase, în sindromul burnout.

Importator & Distribuitor unic: Good Days Therapy • 0724 500 555, good-days.ro, inocell.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian