Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

“Caut un leac pentru pneumonie cronică pseudotumorală”

Foto: Shutterstock

Dragă redacție, am 61 de ani și în urma unei tomografii mi s-a pus diagnosticul pneumonie cronică pseudotumorală. Dacă s-a mai confruntat cineva cu această boală și mă poate ajuta, îl rog din suflet să-mi răspundă prin intermediul revistei. Dumnezeu să vă ajute!

ROXANA R. – jud. Bihor

“Sufăr de o durere permanentă de genunchi”

Am 51 de ani și sufăr de o durere permanentă la genunchiul stâng. La unele mișcări trosnește și nu am deloc stabilitate în el. Am făcut diverse investigații, fizio­terapie, aplicații permanente cu unguente, dar în za­dar. Am și lipsă de calciu, și reumatism. Aș dori să aflu dacă cineva a sufe­rit de aceeași boală, cu aceleași simptome, și îmi poate oferi un tratament naturist. Cu respect,

GEORGE – București

“Cum pot scăpa de verucile plantare?”

Sunt o fidelă cititoare a revistei și apelez la dvs., în speranța că voi găsi o solu­ție de vindecare a afecțiunii de care sufăr. Am 32 de ani și anul trecut mi s-a pus diagnosticul de veruci plantare. Am suportat o in­tervenție cu laser, dar operația nu a reușit. După aproximativ trei luni (din care două luni nu am pu­tut să merg), aceste veruci au crescut din nou, iar acum ocupă o suprafață mult mai mare a picio­rului decât înainte de operație, ceea ce-mi îngreunează din ce în ce mai mult deplasarea. Vă rog să mă ajutați cu un tratament naturist sau cu orice altă metodă de vindecare. Cu mulțumiri,

CARMEN P. – Focșani

“Mi s-au depistat formațiuni nodulare pe ficat”

Am 58 de ani și acum doi ani am fost operată de cancer la sân. După un an de la operație, mi-au apărut formațiuni nodulare pe ficat, s-a instalat starea de oboseală și ficatul s-a mărit. Am urmat tratamentul cu citostatice (12 ședințe), în urma căruia ficatul și forma­țiunile nodulare s-au mic­șorat, dar nu au dispărut în totalitate. În cazul în care știți un tratament naturist, vă rog să mi-l comunicați prin intermediul revistei. Vă mul­țumesc.

GABRIELA – Bistrița

(Luați legătura cu d-l Gheor­ghe Motorca, terapeut naturist. Are rezultate de excepție în tratarea bolilor de ficat. Tel. 0723.652.526.)

“Fiica mea face crize morfeice”

Dragă redacție, am o fiică în vârstă de 16 ani, care, de 2-3 ani, suferă îngrozitor, fără ca doctorii să-i poată pune un diag­­nostic. La culcare, după câteva minute de somn, intră în criză mor­feică (denumirea dată de medici), ce se manifestă cu tremurături, greutate mare la respirat și există pericolul de a-și înghiți limba, astfel încât tre­buie să stea cineva lângă ea tot timpul, pentru a o trezi. Când se trezeș­te, criza încetează. La examenul tomo­grafic nu s-a văzut vreo afectare a cre­ierului, iar medicii suspectează că aceste crize sunt rezultatul unei lovituri mai vechi. A fost suspec­tată și de epilepsie, dar analizele au exclus acest diagnostic. Trăiesc cu teama că într-o zi, fiica mea va adormi fără să se mai trezească. Cunoaște cineva un tratament naturist pen­tru această boală? Vă mulțumesc din suflet!

SIMONA R.

“Tatăl meu are granulomatoză suprapubiană”

Tatăl meu, în vârstă de 78 de ani, a fost operat de prostată acum trei ani. Operația a reușit și nu are probleme cu prostata. În schimb, acum un an, i-a apărut în zona operației, câte un nodul care se înroșea, se spărgea, elimina un lichid, apoi se închidea și apărea altul. De atunci și până în prezent, aceștia apar și dispar pe rând. Me­dicul care l-a consultat i-a pus diagnosticul de granulo­matoză suprapubiană, adminis­trându-i antibiotice. I s-a spus că, dacă nodulii vor recidiva, va trebui operat. Deoarece tatăl meu este cardiac și nu mai suportă încă o anestezie, aș dori să știu dacă mă poate ajuta cineva cu un tratament natu­rist. Vă mulțu­mesc.

MARIA S.

“Am atrofie cerebeloasă”

După nenumărate analize și ra­diografii, mi s-a pus diagnosticul atrofie cerebeloasă. Menționez că în afara fap­tului că am mersul greoi, am și un tremur al capu­lui. Dacă știe cineva cum se poate trata această boală pe cale naturistă sau alopată, îl rog să mă ajute. De asemenea, aș dori să știu cum se poate stopa evoluția bolii și la ce să mă aștept în cazul în care va evolua.

D. M.

“Caut un tratament pentru circulație periferică deficitară”

De aproape o jumătate de an, am senzația că pe tălpi am niște pernuțe moi pe care calc, cu o ușoară furnicătură, indi­ferent dacă sunt încălțat sau merg cu picioarele goale. Am făcut multe băi și masaje, dar fără rezultat. Mai am și unele afecțiuni cardiace, dublate de o circulație pe­riferică a sân­gelui foarte defi­citară, am mâi­nile și picioarele mereu reci. Am luat și iau în conti­nuare di­ferite medicamente ca sti­mu­lente car­diace, dar fără prea multe rezultate. Fac un apel căl­duros la cei care m-ar putea sfă­tui ce să fac pen­tru re­glarea cir­culației periferice a sân­gelui. Vă mulțu­mesc.

LIVIU D. – București

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian