Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 25-31 octombrie

Foto: Shutterstock

Soarele, Mercur și Venus în Scorpion ne de­ter­mină să ne ocupăm cu râvnă de afaceri ori in­ves­tiții. Printre acestea se pot număra și in­ves­tițiile de ordin emoțional – nu e exclusă o po­veste de dra­gos­te profundă, care ne va schimba. Da­că o în­cepem după Luna nouă, care se petrece în noaptea de luni spre marți, tot în Scorpion, ea de­butează sub auspicii bune. La fel se întâmplă și cu posibilele a­faceri, pe care ni se oferă ocazia să le demarăm. Exis­tă și un amendament care se aplică zilei de luni, din pricina faptului că Soarele și Luna în Scorpion se opun imprevizibilului Ura­nus, aflat în Taur. Ar fi indicat să ținem separat prietenia și afacerile. La fel de util ar fi să nu ne lă­săm pradă unei atracții puternice, dar de moment, față de un prieten, căci e greu de presupus că re­lația intimă ar fi de durată.

Semnele cardinale:

BERBECII rămân concilianți, căci stă­pânul lor, Marte, e în continuare într-o po­ziție slabă. Doar din punct de vedere al afacerilor vă poate sări țandăra, luni, în cazul în care un prieten al dvs., potențial partener de afaceri, își bagă nasul unde nu-i fierbe oala.

RACII care au un dinte împotriva cuiva din familie ar putea avea un conflict destul de serios cu persoana respectivă. Riscul maxim este până luni inclusiv. Pro­iectele dvs. creative se pot solda cu câștiguri fi­nan­ciare sau vă puteți bucura de talentele copiilor.

BALANŢELE sunt hotărâte să-și spună și să-și susțină punctul de vedere în fața persoanelor vârstnice și autoritare din familie. Știți că aveți dreptate, dar dacă doriți ca punctul dvs. de vedere să fie bine înțeles, așteptați măcar până marți, înainte de a ridica problema.

CAPRICORNII au tendința de a se can­tona într-o poziție rigidă în privința unor chestiuni de serviciu, până luni inclusiv. Din fericire, vă puteți consulta cu prietenii dvs. de nădejde, ale căror sfaturi vă ajută să înțe­le­geți că are realmente sens să fiți cooperanți.

Semnele fixe:

TAURII primesc (sau au impresia că primesc) semnale contradictorii din par­tea partenerului de cuplu sau de afaceri. Nu vă grăbiți să reacționați, mai ales luni, când Lu­na nouă în Scorpion vă împinge către reacții emo­ționale. De marți încolo însă, totul se armonizează.

LEII nu știu cum să se mai împartă. Urgențe sunt și acasă, legate de familie, casă sau mamă, dar și la serviciu, șeful poate să bată din picior, tot schim­bân­du-și pretențiile. Fiți foarte atenți la condus până marți. Tot până atunci e cazul să vă menajați oasele, pielea și dinții.

SCORPIONII, mereu dornici să se transforme, indiferent cât de mult i-ar costa, vor avea prilejul s-o facă, fără prea multe dificultăți în preajma Lunii noi din semnul lor. Se poate însă ca aceste modificări să nu fie nici pe placul partenerului de cuplu, nici al prietenilor.

VĂRSĂTORII, prinși într-unul sau mai multe proiecte profesionale, s-ar pu­tea trezi cu încă unul în plus, ca urmare a Lunii noi din Scorpion, de luni. E posibil ca această suprasolicitare de la serviciu să vă atragă nemulțumirea celor din familie, unde de asemenea se întâmplă multe.

Semnele mutabile:

GEMENII au nevoie de mult discer­nământ cu privire la persoanele cărora aleg să le încredințeze secrete. Și, mai ales, dacă sunt colegi, pentru că exact aceștia se pot în­toarce împotriva dvs., dacă se întâmplă vreo dandana la serviciu.

FECIOARELE sunt puse pe socializat. Fiți însă prudenți în privința flirturilor, chiar nevinovate, pentru că persoana iu­bită nu va putea fi convinsă de inocența dvs. Și pro­babil are dreptate. Un prieten din străinătate vă poate surprinde.

SĂGETĂTORII stau la sfat de taină cu mai mulți prieteni, probabil pentru a sări în ajutorul cuiva aflat la ananghie. Ori vă puteți întâlni pentru a aborda subiecte spirituale. E posibil să vă tulbure insom­niile.

PEŞTILOR, parcă le vine mai ușor să își definească identitatea și obiectivele. Asta se poate întâmpla ca ur­mare a unei reușite la studii sau a unui eveniment care vă permite să vă re­marcați. Nu luați în seamă dezarobarea unor pri­eteni mai în vârstă.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian