Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Leo DiCaprio intră în lupta pentru pădurile din România

View Gallery 3 Photos

Popularul actor american Leonardo DiCaprio, binecunoscut pentru activismul său legat de mediu, a publicat pe contul său de Instagram fotografii de la recentul „Marș pentru Păduri”, organizat duminică la București și în mai multe alte orașe din România.

„Peste 4.000 de oameni au mărșăluit pe străzile din București, cerând încetarea exploatărilor ilegale și protejarea ultimelor păduri virgine din Europa”, a fost comentariul lui Leo, care a strâns un număr record de aprecieri din partea fanilor săi, peste 350.000!

În comentariul său, actorul american amintește despre recentele atacuri criminale asupra pădurarilor din România. „De la Amazon până în România, atacurile împotriva apărătorilor pădurilor sunt în creștere. Trebuie să protejăm pădurile și oamenii care le protejează”, a mai scris DiCaprio.

Mii de oameni i-au răspuns actorului american, printre ei mulți români impresionați de sprijinul său.

Ciprian Rus

Jurnalist, trainer şi analist media. A debutat în 1997 şi a activat în presa studenţească până în 2001, după care şi-a continuat activitatea la „Monitorul de Cluj”, unde a fost, pe rând, reporter, editor şi redactor-şef. În 2008, a fost recrutat în cadrul trustului Ringier, ca redactor-şef al publicaţiei „Compact”, apoi ca online content manager al site-ului capital.ro şi ca redactor-şef adjunct al săptămânalului „Capital”. Din 2010 este reporter la săptămânalul „Formula AS”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian