Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Scrisoarea săptămânii

Foto: Shutterstock

„Ajutați-mă să-mi pot urma drumul în viață”

Stimată doamnă directoare a revistei „Formula AS”,

Mă numesc Curtiș Roxana-Si­mona, am 19 ani și sunt din Boto­șani.

Acum un an am terminat liceul și îmi doresc foarte mult să fac facul­tatea de medicină, însă nu-mi permit, din punct de vedere financiar. Pro­vin dintr-o familie nu­me­roasă, suntem 11 copii, iar mama se luptă din răs­pu­teri cu greutățile. Totuși, trăim curat și în con­diții decente. Nu are cine să mă ajute. Am încercat să lucrez, însă banii sunt prea puțini pentru a urma facultatea la Iași. Men­ționez că am terminat un liceu foarte bun, cu profil umanistic, Liceul „Ale­xandru cel Bun”. Am apelat la dvs., în spe­ranța că mă veți ajuta să-mi pot urma drumul în viață. Mul­țumesc!

Cont în euro, deschis la B.C.R., Sucursala Botoșani, RO32RNCB0041160284130001, titu­lar cont Curtiș Roxana-Simona

CURTIȘ ROXANA-SIMONA – str. Popa Șapcă nr. 39, Botoșani, jud. Botoșani, tel. 0756/95.81.44

„Daruri de Crăciun, pentru copiii nevăzători”

Stimată doamnă director,

Ne apropiem de perioada mult așteptată de noi toți, a sărbătorilor de iarnă, prilej cu care ne fa­cem timp să ne bucurăm de familie, de prieteni și să le oferim celor dragi daruri de la Moș Crăciun.

Asociația Nevăzătorilor din România, Filiala Interjudețeană Bihor-Sălaj pregătește în fiecare an cadouri de Crăciun pentru copiii nevăzători, pre­cum și pentru copiii familiilor de nevăzători.

În acest an, vom pregăti un număr de 225 pa­chete, care vor urma a fi distribuite de la sediul aso­ciației noastre sau livrate direct acasă, în pe­rioa­da 16-20 decembrie. Având în vedere gestu­rile de umanitate ale revistei „Formula AS”, vă rugăm să ne fiți alături, ajutându-ne în pregătirea acestor pa­chete cu o sponsorizare în produse sau bani, astfel încât să putem respecta tradiția, adu­când pe buzele celor mici zâmbetul și în suflet bucuria sărbătorilor de iarnă. În semn de re­cu­noș­tință, pe site-ul nostru, cât și pe pagina de Face­book a asociației, vom face cunoscut gestul dvs. Vă mulțumim pentru timpul acordat și bu­nă­voința dvs.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dis­po­ziție la telefon 0740/29.20.95 sau e-mail: merca.bhanvr @gmail.com Persoană de contact MIHAI MER­CA, președinte Asociația nevă­ză­torilor din Ro­mânia, filiala interjudețeană Bi­hor-Sălaj – B-dul Dacia nr. 32, bl. C56, parter, Oradea, jud. Bihor

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian