Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Colaboratorii revistei „Formula AS”, propuși la premii de excelență

D-l farmacist Ion Bobaru, nominalizat la secțiunea „Medici pentru România”

Revista „Cariere” organizează, în data de 10 decembrie, la Hotel „Radisson” București, cea de-a șaptea ediție a Galei anua­le, prin care sărbătorește și premiază excelența: oameni și povești de viață care inspiră, pro­iecte inovatoare cu impact în comunitate.

La secțiunea „Medici pentru România: patru lecții despre cum să-ți împlinești vocația, atunci când misiunea ta e scrisă în stele” se află și distinsul nostru colaborator, d-l farma­cist Ion Bobaru, din Brăila. Ceilalți trei nomi­nalizați la această secțiune sunt: prof. dr. Elvira Brătilă, dr. Bogdan Florea și dr. Gh. Chiriac Babei.

„Am fost bucuros atunci când ziariștii de la «Cariere» m-au sunat și mi-au luat un in­terviu”, spune d-l Ion Bobaru. „Mi-au spus că au aflat de mine din paginile revistei «Formula AS», pe care o citesc permanent și că mă con­si­deră o… valoare «de patrimoniu». Am consultat site-ul publicației și am deja 3000 de susținători. Mă bucur că prin colaborarea cu revista «Formula AS» am ajuns nominalizat într-o gală a excelenței”.

(Votul pe site se încheie pe 8 decembrie, iar Gala va avea loc pe 10 decembrie, la Hotel „Radisson” din București.)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian