Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CAZURI DE EXTREMĂ URGENȚĂ

Foto: Shutterstock

„Sunt putred de bolnavă și am trei copii”

Doamnă directoare Sânziana Pop,

Subsemnata Vasile Simona, din localitatea Brad, județul Hunedoara, vă supun atenției cazul meu disperat. Sufăr de lupus eritematos de 24 de ani, o boală cumplită și nevindecabilă. Și pe lângă această boală, mai am și Parkinson de gradul 3, dar și distrofie musculară, cefalee. Am și o operație pe coloană, din anul 2007. În con­dițiile astea, am de crescut 3 copii și nu mă des­curc. Stăm în chirie. Am o pensie de 704 lei și cu banii pe care îi primesc, mi-e imposibil să văd și de ei, să-mi văd și de boală.

Vă rog să mă ajutați și pe mine! Sunt putred de bolnavă. Nu dețin cont bancar. Vă mulțumesc anticipat!

VASILE SIMONA – str. 1 Iunie, bl. 13, ap. 10, jud. Hunedoara, cod 335200, tel. 0752/75.84.36

„Am schizofrenie, cu tendință de suicid”

Stimată redacție,

Mă numesc Chirilă Corneliu și vin la dvs. și la cititorii revistei „Formula AS” cu marea rugă­minte de a fi ajutat financiar, fiind bolnav psihic de peste 20 de ani. În prezent am 49 de ani. Și de par­că schizofrenia n-ar fi destul de grea (am ten­dință de suicid) mi-au apărut și alte boli pentru care fac tratament: colon iritabil, adenom de prosta­­tă, sindrom ulceros, ficat mărit. Medica­mentele costă mulți bani, iar în lipsa lor, mă așteaptă cimi­tirul.

Anexez acte doveditoare.

Vă mulțumesc anticipat! Cu stimă și respect,

CHIRILĂ CORNELIU – str. Aleea Unirii 2B, bl. B3, sc. B, et. 3, ap. 25, Botoșani, jud. Bo­toșani, cod 710222, tel. 0758/14.15.07„N-am mai ieșit din casă din 2012, din cauza bolilor”

Subsemnata Ștefan Sanda, domiciliată în Galați, vă adresez respectuos rugămintea de a-mi acorda un ajutor financiar, în vederea efectuării unor intervenții chirurgicale la genunchi și la ochi, pentru cataractă. Sunt singură, am 71 de ani, și nu am mai ieșit din casă din 2012, din cauza bolilor. Am fost diagnosticată cu următoarele: insuficiență car­dia­că congestivă cla­sa III, fibrilație atrială, hiperten­siune, go­nar­tro­ză bi­laterală in­validantă, obe­zi­tate morbidă, cata­rac­tă la ambii ochi. Am un venit foarte mic, din pensie, vederea îmi este afectată și nu reușesc să îmi cumpăr medi­ca­mentele prescrise de medic.

Vă mulțumesc mult! Cu stimă,

ȘTEFAN SANDA – str. Victor Vâlcovici nr. 13, bl. C6, sc. 1, ap. 9, Galați, jud. Galați, cod 800668, tel. 0742/76.37.47

„Trăim de azi pe mâine”

Stimată doamnă directoare, stimată redacție,

Subsemnata Ciobotaru Lucica vreau să vă aduc la cunoștință situația foarte grea în care ne aflăm eu și cu soțul meu. Suntem doi oameni bol­navi, care vă cer ajutorul. Și eu, și soțul meu, avem diabet și ne confruntăm cu complicațiile lui. Soțul face insulină din anul 2004, eu sunt foar­te bol­navă cu inima și merg lunar la control, la Spitalul Par­hon din Iași. Am o arteră coro­na­riană steno­zată 50% și sunt propusă pentru operație, dar nu am banii necesari. Trăim dintr-o pensie de 800 de lei, pe care o are soțul pe caz de boală. Dăm 500 de lei pe rețete și medicamente. Nu avem niciun venit, trăim de azi pe mâine. Apelăm la oamenii cu inimă, care pot să ne ajute.

Am deschis cont bancar în lei, la Banca Comercială Română, pe numele Ciobotaru Lucica, RO79RNCB0503118092270001

Vă mulțumesc,

CIOBOTARU LUCICA – sat Mărășeni, com. Ștefan cel Mare, jud. Vaslui, cod 737501, tel. 0770/11.83.40

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian