Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CAZURI DE EXTREMĂ URGENȚĂ

Foto: Shutterstock

“Nepoțica mea este lumina vieții mele. Ajutați-o să fie un copil normal”

Dragă “Formula AS”,

Vă scrie o bunică, care are o nepoțică pe care o iu­bește ca pe ochii din cap. O cheamă Muntean Denisa-Maria și are trei ani. Da, și luminița vieții mele este bolnavă de hipoacuzie neuro-senzorială profundă bilaterală congenitală, purtătoare de implant cohlear la urechea stângă. Face logopedie la Centrul Sunshine S.R.L.. Nepoțelei mele îi trebuie câte două ore pe zi de terapie, ca să poată auzi și să meargă la școală, ca un copil normal, nu cu han­dicap. Acum ea este la grădiniță cu program normal, deși nu aude bine deloc. La șapte zile, plătim 600-700 lei pentru logopedie.

Dragă “Formula AS”, ajutați-o pe Denisa-Maria să audă. Nu avem posibilități să-i facem tratament regulat. Stăm într-un bloc ANL, al Primăriei Pitești. Vă rog cu lacrimi în suflet, poate se găsește vreun OM cu inimă bună, luminat de Duhul Sfânt, să-i plătească logopedia completă, ca să vorbească până merge la școală. Mama ei, Muntean Maria, a năs­cut-o la 15 ani. Acum face liceul, anul III, Liceul Te­oretic “Alexandru Dima” din Pitești.

Dragi cititori, nepoțica mea este lumina vieții mele. Vă rog să ne ajutați. Plătiți-i tratamentul care o va salva și o va face copil normal. Vă mulțumesc,

MUNTEAN GHEORGHIȚA – str. Aleea Naum Râmniceanu, nr. 2, bl. G1, sc. C, ap. 4, Pitești, jud. Argeș, cod 110024

“Cred că prin voi, viața noastră se va schimba”

Dragă Fundație “Formula AS”,

Vin cu o mare rugăminte la dumneavoastră,

Mă numesc Băjenaru Cerasela, am vârsta de 41 de ani, iar de 4 ani mă lupt cu o suferință cruntă: mi-a fost scos un rinichi, și cel rămas dă și el semne de boală. Îmi este foarte greu să fac dializă de trei ori pe săptămână, am nevoie de un medicament necesar bolii mele, dar care e foarte scump, iar eu nu îmi permit nici măcar un regim alimentar, pentru că am de crescut trei copii. Pe fetița mea cea mică fac eforturi enorme pentru a o duce la grădiniță.

Soțul meu nu poate lucra, el se ocupă de fetițe, pentru că eu nu mai am putere. Am un venit lunar de 500 de lei pensie de handicap și o pensie de in­validitate de 1720 lei, iar din acești bani îmi în­trețin familia și utilitățile casei, printre care și procu­rarea de lemne de foc. Atât eu, cât și soțul meu, ne uităm cu durere la copiii noștri, că nu le putem oferi nimic din ce își doresc.

Dragi cititori și dra­gă redacție, vă rog din suflet să nu ră­mâneți indiferenți la strigătul meu de ajutor, deoa­re­ce am ajuns la dis­pe­rare, nu mai pot rezista nici fizic, nici psihic. Mi-aș dori să plec în străinătate pentru un transplant, poate acolo am mai mult noroc, dar nu am cu cine lăsa copiii, deoarece soțul meu ar trebui să meargă cu mine, și nici po­sibilități financiare nu am.

Vă mulțumesc din suflet pentru că mi-ați ascultat povestea și cred că prin voi viața noastră se va schim­ba.

BĂJENARU CERASELA – str. Brândușei, nr. 5, Băicoi, jud. Prahova, cod 105200, tel. 0730/82.17.67

“Sunt o femeie săracă, distrusă de suferință”

Doamnă directoare Sânziana Pop,

Mă numesc Buftea Maria, domiciliată în județul Hunedoara, orașul Brad. Am avut doi copii, dar unul din ei, în vârstă de un an, o lună și 3 zile, a decedat din cauza unei boli nevindecabile. Sunt o femeie săracă, distrusă de suferință și vă cer ajutorul pentru că nu mă mai descurc. Stau în chirie, plătesc 500 de lei pe lună, plus curent, apă, taxe etc. Mai am un bă­iat de 6 ani, care e sănătos, are nevoie și el, săracul, de multe lucruri pe care nu i le pot oferi. Mă doare sufletul când văd cum tânjește la un dulce și nu i-l pot cumpăra. Eu muncesc cu ziua, pe unde găsesc. Lu­mea pe aici e săracă. Orice ajutor de la dvs. e bi­nevenit!

Mulțumesc pentru înțelegere!

BUFTEA MARIA – str. 1 Iunie, bl. 13, ap. 10, Brad, jud. Hunedoara, cod 335200

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian