Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 24-30 aprilie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

După Luna nouă din Taur, avem șanse să fim con­secvenți, în cazul în care ne hotărâm să ne dez­bă­răm de un obicei prost. Asta pentru că Taurul este un semn tenace, ca să nu spunem încăpățânat. Gâtul și ceafa sunt sensibile, vineri și sâmbătă, deci n-ar trebui să bem băuturi reci. Toate relațiile, dar mai ales cele de familie, pot deveni mai armonioase. În schimb, duminică, dizarmonia se poate instala între societatea civilă și autorități. Nemulțumirile care se pot isca, chiar dacă se potolesc pe moment, vor re­verbera în timp. Pe plan personal, aceste tensiuni se pot manifesta prin disensiuni cu prietenii, mai ales cei mai în vârstă, cu privire la chestiuni de principiu. Planeta comunicării Mercur intră și ea în Taur marți unde, împreună cu Soarele și Uranus, ne poate pro­duce revelații. Nu toate ideile care ne vin în urma con­versațiilor cu prietenii vor fi geniale, dar unele se pot dovedi productive. Tot duminică, Pluton retro­grad împreună cu Jupiter ne invită să ne revizuim noțiunile de putere și control. Dacă le-am dat unora prea mult control asupra vieților noastre, acum e momentul să ne luăm puterea înapoi.

Semnele cardinale:

BERBECII cărora le încolțesc în minte planuri pentru noi proiecte bănești ar trebui să le noteze, dar nu și să se gră­beas­că să le pună în aplicare. În carieră vă puteți da sea­ma cine sau ce vă ține pe loc și să vă eliberați. As­cul­tați-i cu răbdare pe prietenii dvs. vechi.

RACII cei conservatori se apropie de obi­cei de persoane croite tot pe tipar clasic. În această perioadă puteți însă interacționa cu oameni cu totul neobișnuiți sau, în cer­cul dvs. social, se întâmplă ciudățenii mari. Parte­ne­rul poate trece prin schimbări profunde, de duminică încolo.

BALANȚELE au nevoie de mare pru­dență în privința economiilor. E posibil ca prietenii să vă îndemne să vă alăturați lor în proiecte care sună bine. E bine să fiți prudenți, deocamdată. De duminică încolo e posibil să reglați unele relații cu rude prin alianță.

CAPRICORNII care ajung la concluzia că au dat dovadă de prea multă toleranță în relațiile lor încep să se distanțeze. Pro­ce­sul vine natural. În privința relațiilor de dragoste, vă ajută Luna nouă și planetele adunate în Taur. Sunt însă de evitat reacțiile radicale.

Semnele fixe:

TAURII cei echilibrați pot fi surprinși de propriile lor reacții, după Luna nouă din semnul lor. Se modifică drastic percepțiile asupra prietenilor, dar și în privința vieții în general. Sau puteți avea revelații în privința dvs. înșivă. Pers­pec­tiva asupra lumii e în plină schimbare.

LEII nu prea sunt în formă. E vina as­pectelor tensionate care vă înclină către un pesimism nespecific dvs. Dar aveți multe pe cap, atât din punct de vedere profesional (unde nu e cazul să deveniți impulsivi), cât și în cuplu, unde partenerul poate deveni mai rece.

SCORPIONII rămân uimiți de re­ac­țiile partenerului de cuplu sau de afaceri, ce apar după Luna nouă. Priviți-l însă cu îngăduință, în toată aiureala sa, se pot ascunde și idei prețioase. Începând de duminică vă puteți da seama cine din anturajul dvs. vă ține pe loc.

VĂRSĂTORII care îi adăpostesc pe ambii malefici ai astrologiei tradiționale, Saturn și Marte, știu să aibe inițiative pon­de­rate. În familie se pot întâmpla lucruri cu totul neașteptate, după Luna nouă. Un binevoitor vă poate atrage atenția asupra unui inamic ascuns.

Semnele mutabile:

GEMENII se află sub ocrotirea micului benefic Venus și se înțeleg bine și cu tem­peramentalul Marte. Rezultatul e o viață per­sonală plăcută, o posibilă nouă iubire. Fiți atenți ce confesiuni faceți și cui anume, mai ales femeilor.

FECIOARELE încep să expună niște opi­­nii ciudate – cel puțin pentru restul lu­mii. Mai ales în cazul în care doriți să im­presionați niște persoane din străinătate, e bine să știți că nu aceasta e calea.

SĂGETĂTORII încearcă să scape de niște restricții financiare. Dacă procedați cu prudență, vă puteți desprinde de o situație în care ați pierdut sistematic niște bani.

PEȘTII caută să se echilibreze cu ajutorul apropiaților. În general funcționează, dar în prejama zilei de duminică s-ar putea ca, dimpotrivă, aceștia să vă ceară sprijinul, ceea ce v-ar putea descumpăni.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian