Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

CITITORII MULȚUMESC PENTRU AJUTOR

„Bănuții de la dvs. ne-au ajutat foarte mult la spital” (Scrisoarea: „Viața mea și a lui Dragoș e plină de lacrimi și suferință”, F. AS nr. 1321)

Stimată doamnă director al revistei „Formula AS”, Sânziana Pop,

Mă numesc Condescu Aniana și sunt mama băiețelului Condescu Dragoș-Sorin-Valentin, care suferă de cancer. Vreau să mulțumesc mai întâi redacției „Formula AS” pentru publicarea cazului nostru. Persoanele care au fost alături de noi sunt următoarele, adevărați îngeri ai lui Dumnezeu: Pescariu I., Iorga Gh., Hilohi I., Basacopol A.R., Niculescu D., Rezniciuc E. și mulți mulți alți oameni cu un suflet mare.

Acei bănuți ne-au folosit foarte mult la spital, pentru alimentația lui Dragoș, pentru pamperşi, șervețele umede și tot ce ne-a mai trebuit. Încă o dată, doamnă director Sânziana Pop, vă mulțumim mult pentru ajutorul pe care ni l-ați dat prin Fundație și le mulțumim persoanelor cu un suflet mare și bun care ne-au sprijinit.

Cu multă stimă și respect pentru revista „For­mula AS”,

CONDESCU ANIANA – com. Secu, sat Comănicea, jud. Dolj, cod 207531

„Un vis vechi al nostru s-a împlinit” (Scrisoarea: „Sunt putred de bolnavă și am trei copii”, F. AS nr. 1403)

Stimată redacție,

Mulțumesc mai întâi revistei „Formula AS”, pentru publicarea articolului meu, care a stârnit gesturi neaşteptate de ajutor. Am primit spon­so­ri­zarea Fundației dvs., pentru care vă mulțumesc. Un vis vechi al nostru s-a împlinit: am reușit să aco­pe­rim cele două camere, astfel că nu mai plouă peste copii. Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc și celorlalți cititori ai revistei, care ne-au expediat mandate poștale. Îl rog pe bunul Dumnezeu să vă întoarcă însutit darul tuturor și sper ca în vara acestui an să mă pot muta, împreună cu copiii, în noua locuință.

Cu respect,

PURCARU CAMELUȚA ANIȘOARA – com. Brebu Mînăstirei, nr. 61, jud. Prahova

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian