Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cititorii mulțumesc pentru ajutor

Foto: Shutterstock

„Îi mulțumesc în mod special doamnei NUȚU ANA din București, care și-a donat toate economiile pentru ca eu să fac la timp operația pe inimă” (Scrisoarea: „În urma unei operații de apendicită, mi s-a descoperit o boală gravă la inimă”, F. AS nr. 1398)

Stimată doamnă directoare Sânziana Pop,

Sunt Guncea Dan Ștefan, student la ASE, anul II și, în preajma sărbătorilor de iarnă, vă ceream ajutorul, fiind într-o grea cumpănă a vieții.

Mai întâi, țin să vă mulțumesc dvs., doamnă Sân­zia­na Pop, pentru publicarea scrisorii și pentru dra­gostea ce o dăruiți oamenilor aflați în dificultate. Prin­tre ei mă număr și eu. Am trecut printr-o intervenție pe inimă, în 12 martie 2020, pentru corectarea malfor­mației congenitale legată de ritmul cardiac, intervenție care nu s-a finalizat încă, rămânând să fiu monitorizat pentru o a doua încercare, folosind o altă procedură – crioablație. Dacă nu aș fi trecut prin această experiență gravă, nu aș fi cunoscut omenia, generozitatea, iubirea unor oameni care m-au ajutat, financiar și moral, prin mesajele pe care mi le-au adresat.

Vă mulțumesc, dragi cititori! Îi mulțumesc, în mod deosebit, d-nei Nuțu Ana, din București, pensionară, care și-a donat toate economiile, numai ca eu să pot face intervenția pe inimă cât mai repede și în sigu­ranță, la un doctor specialist în electrofiziologie, la Clinica Sanador din București, asigurându-mi mama, înainte de intervenție, că a făcut gestul din tot sufletul, numai ca să aducă liniștea familiei mele! Vă mulțu­mesc din toată inima și pe această cale, d-nă Nuțu Ana! Vă urez sănătate multă și îl rog pe Bunul Dumnezeu să vă dea binele făcut mie, atunci când veți avea și dvs. nevoie.

Fii binecuvântată, revista noastră de suflet, „For­mula AS”! Cu multă stimă și recunoștință,

GUNCEA DAN ȘTEFAN – str. Mihai Viteazu, bl. 11C, sc. A, ap. 2, Zimnicea

(Atașez biletul de ieșire (scrisoarea medicală) de la Clinica Sanador din București.)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian