Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cazuri de extremă urgență

„Viața noastră s-a complicat și mai mult. Vrem doar să supraviețuim”

Bună ziua, stimată doamnă director Sânziana Pop,

Mă numesc Niculescu Alexandru Florin, sunt din orașul Târgu-Jiu și mă adresez dvs. ca la o ultimă sp­eranță! M-am mai adresat dvs. acum doi ani, dar din păcate pentru noi, viața s-a complicat și mai mult. Mama mea a suferit un accident, o căzătură, în urma căreia a avut fracturat piciorul drept de la șold. A urmat o operație grea, în care singura șansă a fost să i se introducă 3 tije metalice în interiorul osului, pentru a mai spera să se poată mișca. Au fost zile cumplite, pentru că șase luni nu s-a putut mișca absolut deloc din cauza durerilor grozave. A trebuit să îi iau un cărucior, ca măcar să încerce să ajungă la baie pentru necesităţi. Din păcate, operația n-a reușit, piciorul a rămas defor­mat, mama nu se mai poate deplasa decât ajutată și are du­reri foarte mari. Din cauza vârstei a făcut și o de­ficiență de auz, astfel încât acum nu mai aude aproape deloc. De asemenea, a făcut complicații la ochi, are cataractă și ar necesita operație. La mine, în continuare, situația se complică în pași rapizi, datorită diabetului care atacă din umbră și distruge totul!

Am ajuns să nu mai pot merge decât câteva zeci de metri și fac răni la picioare, dar nu am în­cotro, pentru că eu trebuie să mă ocup de toate. Ar trebui să port pantofi speciali pentru picior diabetic, dar nu îmi pot permite să cumpăr nici măcar de la magazinele second hand. În plus, mi s-a agravat boala la inimă și am indi­cația de ope­rație urgentă, pentru schimbarea valvei mi­tra­le. Nu mă vait, știu că nu voi putea face aceas­tă ope­rație niciodată, dar problema este că obosesc imediat, la cel mai mic efort.

Am întrebat doar pentru sufletul meu, să știu cât ar costa această intervenție. Se face doar la trei spitale private, două din București și unul din Brașov, dar pre­țul este intangibil.

În afară de pro­ble­mele medicale, acum un an am fost dați afară de la fosta locuință de către proprietar, pentru că nu am putut să îi oferim mai mulți bani. Efec­tiv, ne-a aruncat în stradă. Am pierdut atunci tot ce reușisem să adunăm și noi: frigider, aragaz, ma­șină de spălat, mobilă etc. Pur și simplu, am ră­mas fără nimic. A trebuit ca în două zile să găsim un loc unde să ne mutăm, dar este practic im­po­sibil să putem trăi. Numai chiria este de 900 de lei pe lună, plus restul cheltuielilor lunare, gaze, curent, întreținere… Acum, de exemplu, a venit factura la curent, cu regularizare, 900 de lei… Ce să mai vorbim despre mâncare, medicamente sau alte necesități… Nici nu vreau să mă gân­desc că va veni iarăși iarna și că… poate pentru cei mai mulți oameni vor veni sărbătorile! De mulți ani nu am mai avut parte de sărbătoare!

Vă pot pune la dispoziție orice document necesar, care să ateste cele relatate de mine.

Nu vreau să cerșesc milă sau compasiune, sper doar că poate mai există cineva cu un suflet mare, care să înțeleagă că tot ce vrem este să supraviețuim. E tot ce mai dorim pe această lume. Eu vă doresc din tot sufletul multă, multă sănătate și putere să puteți ajuta oamenii, pentru că numai un suflet rar și nobil ca al dvs. poate face asta. Și este atâta nevoie!

Efectiv, sunteți singura noastră speranță, că poate vor mai exista zile, cât de puține, și pentru noi!

Cu respect,

NICULESCU ALEXANDRU FLORIN – str. Nicolae Titulescu nr. 14, bl. 14, sc. 2, ap. 13, Târgu-Jiu, jud. Gorj, cod 210247, telefon 0726/38.56.60

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian