Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CITITORII MULȚUMESC PENTRU AJUTOR

Foto: Shutterstock

„Dumnezeu să vă răsplătească toate actele de iubire pe care le faceți” (Scrisoarea: „Sprijiniți-ne pentru renovarea bisericuței din Richiș”, F. AS nr. 1371)

Distinsă doamnă Sânziana Pop,

A trecut destul de mult timp de când, cu multă bu­năvoință, ați publicat în paginile revistei „For­mula AS”, pe care o conduceți în mod magistral, apelul Parohiei noastre – Parohia Ortodoxă Ro­mână Richiș, din județul Sibiu, adresat cititorilor „Formulei AS”, de a ne ajuta financiar pentru re­pararea locașului bisericii noastre parohiale, pen­tru împrejmuirea curții bisericii și a cimitirului, și de când, prin Fundația „Formula AS”, ne-ați dăruit suma de 1900 lei pentru scopurile enun­țate mai sus. N-am uitat nicio clipă că se cuvine să vă mulțumim pentru tot ajutorul pe care ni l-ați dat, dar am considerat că, odată cu mulțumirile, se cuvine să vă și arătăm rezultatele acestui ajutor…

Astăzi, când, cu sentiment de deosebită re­cunoștință, vă adresez aceste rânduri, sunt în mă­sură să vă informez că, în urma apelului publicat de revista dumneavoastră, parohia noastră a primit următoarele ajutoare financiare:

1. Sume virate în contul bancar: 3250 lei.

2. Mandate poștale: 875 lei.

3. Bani trimiși în plic 250 lei.

4. Bani strânși din parohie 3045 lei.

Cum suma totală de 7420 lei nu era suficientă, am fost nevoiți să apelăm la un ajutor financiar și din partea Consiliului Județean Sibiu, ajutor care ne-a fost acordat abia la sfârșitul lunii noiembrie 2019. Speram să putem începe lucrările imediat ce se desprimăvărează, însă vremea (și vremurile) nu ne-au permis să ne apucăm de lucrare decât după Săptămâna Luminată. Oricum a fost, mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate!

Cu atât mai reverențioasă și mai profundă este azi recunoștința mea pentru dumneavoastră, pentru redacția „Formulei AS”, pentru oste­ni­to­rii Fun­dației Formula AS, și pentru toți cei care ne-au sprijinit financiar. Și pen­tru că sunt obișnuit ca recunoștința să se materializeze într-un fel, imediat după trimiterea rugăminții de a ne sprijini, am început a purta, nominal, pe fiecare din­tre sponsorii noștri în rugăciunile de la Sfânta Liturghie.

Rog pe milostivul Dumnezeu să vă răs­plătească toate actele de iubire pe care le faceți, dăruindu-vă dvs. și deo­se­bi­ților dvs. colaboratori sănătate, pace și binecuvântare! Cu sentimente de deosebită recunoștință și profund respect,

preot MARIUS BĂCILĂ – Parohia Ortodoxă Română Richiș, județul Sibiu

„Terapia efectuată cu sprijinul cititorilor dvs. a făcut minuni” (Scrisoarea: „Izbăvirea lui Ezel poate fi în mâinile dvs.”, F. AS nr. 1408)

Stimată redacție,

Mă numesc Dinescu Emilia, sunt domiciliată în orașul Mioveni din județul Argeș, și revin cu o scrisoare de mulțumire, pentru a vă da o veste plină de bucurie: băiețelul meu, Ezel, a încheiat cu bine anul școlar! Te­ra­pia efectuată cu spri­jinul fun­dației dvs. și al bunilor cititori care au fost alături de noi a făcut minuni. Con­tinuăm tratamentul cu ci­tostatice naturale, care sper să stagneze definitiv avan­sarea bolii. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească. Cu respect,

DINESCU EMILIA DANA și EZEL

„Recunoștință pentru toată viața” (Scrisoarea: „Ajutați-mă să-mi demolez casa”, F. AS nr. 1396)

Onorată redacție a revistei „Formula AS” și stimați cititori,

Vă adresez aceste puține cuvinte de mulțumire care cuprind în ele o recunoștință pentru toată via­ța: datorită ajutorului dvs., în curtea mea se ridică o casă nouă. Nu știu ce cuvinte să folosesc, dar tră­iesc o fericire totală. Dumnezeu să vă binecu­vân­teze pe toți și să vă dăruiască înmiit. Le mulțumesc următorilor: Marin – Pitești, Mihai – Miercurea-Ciuc, Gică – Pi­tești, Belea G., Basacol A. R. – București, Badea M. – Ploiești, Păușan P. – jud. Sălaj, Grigorița V. – Bu­zău, Paraschiva C. – Arad, Iorga Gh. – București, Fun­dația „Formula AS”.

Vă mulțumesc din suflet pentru că m-ați ajutat! Dumnezeu să vă ajute!

ANGHELESCU ION – com. Peștișani, sat Seuca, jud. Gorj, cod 217343

„Datorită dvs. și redacției «Formula AS» am văzut că există oameni cu suflet mare” (Scrisoarea: „Nu doresc decât să scap de iad”, F. AS nr. 1377)

Dragă „Formula AS”,

Vă scriu această scrisoare pentru a le mulțumi oamenilor minunați care au compătimit cu mine și m-au ajutat cu bani. Datorită lor, am reușit să cumpăr medicamente mamei, să plătesc datoriile și să am bani de mâncare. Mi-aș fi dorit să scap și din iadul în care stăm, în aceeași cameră cu bu­ni­cul, dar deocam­da­tă nu am găsit nicio garsonieră, în chirie, în orașul în care locuiesc. Dar am spe­ranța că o să reușesc să plec și să-mi fac o altă via­ță, pen­tru că, datorită dvs. și redacției „Formula AS”, am văzut că există oameni cu suflet mare, care sper că mă vor ajuta. Nu am cuvinte în­deajuns să vă mulțu­mesc pen­tru tot. Mii de mul­țumiri pentru aju­torul oferit, pentru ce-ați fă­cut pentru mine.

Cu mult respect și drag,

TONCEA FLORINA MĂLINA – str. Mihai Viteazu, bl. 11B, sc. A, parter, ap. 4, Zimnicea, jud. Teleorman, cod 145400

„Vă mulțumesc că mi-ați ascultat necazurile” (Scrisoarea: „Vă rog din toate puterile mele, faceți ceva pentru noi”, F. AS nr. 1370)

Mă numesc Vasile Simona și sunt din Brad. Din primele mele rânduri vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, atât cititorii revistei, cât și Fundația „Formula AS”. Vreau să mai mul­țumesc și doamnelor și domnilor care mi-au dat telefon și au stat de vorbă cu mine, ascul­tân­du-mi necazurile. Vă vreau tot binele din lume și să mai ajutați și alți amărâți, aflați în situația mea. Doam­ne ajută!

VASILE SIMONA – loc. Brad, str. 1 Iunie, bl. B13, ap. 10, jud. Hunedoara

PRECIZARE

În „Formula AS” nr. 1421, una dintre fo­to­gra­fii­le ce au ilustrat textul «Pr. Emil Velican: „Nu e ușor să fii preot printre oameni așa de mândri ca ro­­mâ­nii”» aparține doamnei CORNELIA FLOREA.

Ne cerem scuze că nu am făcut precizarea în numărul respectiv!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian